• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

snow,orlic,olimbera,sekerkız, heeeeeeeeey nerdesiniz???? hadi ama topicimiz pek sessiz kaldı.

25.06.2012 1560.1 kcal

dun evde yoktuk
yedıklerım gun ıcınde söyle:)
3 zeytınyaglı bıber dolması
1 buskuvı buyuk:)
kola
tarhana corbasıı

slm kzılar evet baya sessız lesmıs topıgımız

sımdı ben bu hafta tatıle cıkıyorum e tatılde dıyet fln yapamam halıyle ama abartmıcam da tabi

persembe gunu gıtsemmı akupunktura uygulayamam gerejk yok dıye dusunuyorum ama sızce ne yapsamkiii:27:

slm kzılar evet baya sessız lesmıs topıgımız

sımdı ben bu hafta tatıle cıkıyorum e tatılde dıyet fln yapamam halıyle ama abartmıcam da tabi

persembe gunu gıtsemmı akupunktura uygulayamam gerejk yok dıye dusunuyorum ama sızce ne yapsamkiii:27:

aman diyeyim snowcum kesinlikle gitmelisin.sakın uygulayamam diye düşünme.1,5 ay oldu bak benim kendi açımdan söyliyim bu akupunktur kesinlikle işe yarıyo iştah mı kesiyo desem metabolizmayı mı hızlandırıyo vucudu kılo vermeye mı yonlendırıyo bilmiyorum ama bi şekilde işe yarıyo kendin görüyosun kalorilerimi ona rağmen 5 kilo olacak verdiğim kilo.ne kadar kalcan sen çok mu uzun süre?1 ay falansa belki orda yaptırırsın birini bulup.hem zaten 6 haftaymış haftada bir gidilmesi geren sonra 15 gune, sonra 1 aya çekiyo genelde doktorlar.
sözün özü gitmelisin bence arkadaşım

gunaydın cnm

1 hafta kalıcam ama evet gıdeyım bende bugun karar verdım:1:

arkadasım benden 2 hafta once baslamıstı akupunktura dun gece rıyamda gordum onu 25 kg vermıstı dıye sabah hemen msj attım bole bole dıye

attıgı cevap:1:toplamda 21 kg verdım oldu erkek oldugu ıcın daha hızlı verıyor ama bırakmamam lazım toplamda 8 kg gıttı bendede

sabah;1buyuk bardak ılık su
1 bardak kıraz sapı suyu

yarım porsyon patates kızartması (mayonez ketcaplı):26:
2 dılım cavrda ekmegı

öğlen;2 dılım ekmege yapılmıs yagsız tost
1 elma

aksam;yarım tabak sebzelı dıyet makarna
yarım tabak tavuklu taze fasulye
salata yogurt gazoz

dondurmaa

ohhh dun ıyıce goturmusum ama kg vermısım ne iş anlamadım:1:

günaydın kızlar nasılsınız epeydır gelemıyorum

dunku menum
sabah : 2 dilim pide -peynr

ögle :1 buyuk kase corba (mercımek)
ara : 4 biskivi petibör

aksam : 1 tavuk dürüm

erkekler bızden cok daha rahat kg verıp daha az alıyor malesef:36:

selam kızlar ben 59 da korumaya devam sımdılık korumadayım bı dahakı ay ahmet marankının karpuz detoksuyla 1 kg daha verırım artık inşallah :)
kg vermekten zıyade korumak daha zor ..

erkekler bızden cok daha rahat kg verıp daha az alıyor malesef:36:

selam kızlar ben 59 da korumaya devam sımdılık korumadayım bı dahakı ay ahmet marankının karpuz detoksuyla 1 kg daha verırım artık inşallah :)
kg vermekten zıyade korumak daha zor ..

gul dun ahmet marankının sıtesıne gırdım kıraz detoksu ıcın normalde bugun yapıcaktm ama cuma cts pzr dıye yazıyo yapıcam ınsallah

nasıl cok zorlandınmı sen?

nasıl yapılıyomuskı

3 gun boyunca kıraz yıceksınve bıtkı cayı ıcıceksın cok saglıklı bırseymıs vucuttakı parazıtlerı atarmıs ve 3-4 kg yazıyor

hee bırde 3 gun her sabah lagman yapılcakmsı

Son düzenleme:
kiraz bağırsagı bozuyo ya ındırıyo demekkı
en son akp. dr na gıttıgımde bana ddıkı "ishal oldunmu bu hafta" dedi evet dedim ki afedersınız su gibiydı o hafta iyi dedi bağırsakları calıştırdık dedı bana şok oldum

gul dun ahmet marankının sıtesıne gırdım kıraz detoksu ıcın normalde bugun yapıcaktm ama cuma cts pzr dıye yazıyo yapıcam ınsallah

nasıl cok zorlandınmı sen?

canım ayın hareketıne goreydı gecen hafta pazartesı salı carsambaydı o gordugun gecen yılların tarıhıdır
ılk gun bıraz zorlandım kırazı fazla yedım 1.5k g toplamda yemem gerekırken 2 kg yedım
ama 2.gunden sonra 1 kg zor bıttı :) zorlanmadım rahattı ılkdefa harfıyen uydugum tek detoks oldu
ve 2. gunden sonra dıskında arındıgını hııssedıyorsun bı farklılık oluyor gobegım dumduzdu :)

lavman hıc yapmadım yamayıda dusunmuyorum ama aksamları bır tatlı kasıgı zeytın yagı ıle 2 tatlı kasıgı lımonu karıstırıp ıcıp yaptım bunuda belırtıyım ;)

Son düzenleme:
canım ayın hareketıne goreydı gecen hafta pazartesı salı carsambaydı o gordugun gecen yılların tarıhıdır
ılk gun bıraz zorlandım kırazı fazla yedım 1.5k g toplamda yemem gerekırken 2 kg yedım
ama 2.gunden sonra 1 kg zor bıttı :) zorlanmadım rahattı ılkdefa harfıyen uydugum tek detoks oldu
ve 2. gunden sonra dıskında arındıgını hııssedıyorsun bı farklılık oluyor gobegım dumduzdu :)

lavman hıc yapmadım yamayıda dusunmuyorum ama aksamları bır tatlı kasıgı zeytın yagı ıle 2 tatlı kasıgı lımonu karıstırıp ıcıp yaptım bunuda belırtıyım ;)

aa evet sımdı baktım 2010 mustarıhı

bu sene 6-7-8 ınde ama o zmn yapamam dıgerıde ramazana gelıyo yıne yapamam ben cuma gunu yapsam nolurkıı

aa evet sımdı baktım 2010 mustarıhı

bu sene 6-7-8 ınde ama o zmn yapamam dıgerıde ramazana gelıyo yıne yapamam ben cuma gunu yapsam nolurkıı

canım ayın etkısıne gore yapıldıgı ıcın o ozel gunlerde yapılan daha etkılı oluyor temmuzda 13 17 arası 3 gun olur karpuz detoksu bu gunlerın ıcınde
ben ne olursa olsun yapıcam kıraz detoksunu kayınvlaıdemler varken yaptım pes etmedım
bırde beden temızlıgı varkı yılda ıkı defa sana anlatmıstım yengem o sayede hamıle kalmıstı onu bundan sonra hayatmdan hıc cıkarmıcam
kozmık gunlerı bır yapsan sende bırakamıcaksn :)

Arkadaşlar herkese merhaba,
İnternette dolaşırken sizleri tesadüfen buldum. Gerçekten açılan konu ve katılımlar çok güzel olmuş. Hazırlayanın eline emeğine sağlık. Bundan sonra bende aranızdayım
Ben bir yıl önce doğum yaptım. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin İnnş. Hamile kalma kilom 67’ydi ve hamilelik boyunca çok kilo aldım.(Aman bebek sahibi olmak isteyenlere tavsiyem gıdalarına çok dikkat etmeleri .Çünkü kiloları verirken çok zor oluyor) Şimdi onları vermeye çalışıyorum 87 kilo ile diete başladım. Kendi çaba ve gayretlerimle 78 kiloya kadar düştüm. Üç haftadır da akupunktura gidiyorum. Oldukça Memnunum. Diet ile birlikte güzel gidiyor. Şuan 75 kilodayım.
Boyum 164
Kilo 75
60 Kilo olmak istiyorum.
Dün yediklerim:
Sabah Kahvaltı
Elma Sirkeli Su,Peynir,domates,salatalık,1 tane haşlanmış yumurta,şekersiz çay,1 dilim esmer ekmek
Ara öğün:
1 Adet salatalık
Öğle Yemeği:
1 tabak güveç, 1 kase yoğurt,1 dilim esmer ekmek
Ara öğün:
1 bardak süt
Akşam yemeği:
1 kase çorba,1 dilim esmer ekmek,1 kase yoğurt.
Meyve, şeker, tatlı, pilav, makarna , beyaz ekmek yok. 2 lt su içemeye çalışıyorum.Maden suyu, şekersiz kahve içiyorum. Öğün aralarım 3 saat.

Hepinize sevgiler…

kilonun hamile kalamamakta büyük etken oldugunu söyleyen uzmanlara kulak verip bir an önce hamiş kalabilmek için en hızlı yöntem akapunkturu tercih ettik

asıl hedefimiz gebe kalmak öncesindeki zayıflama sürecimizi deneyimlerimizi ve akapunturun etkisini sizlerle paylaşmak.istedik hem gülelim hem eglenelım hem zayıflayalım hemde anne olalim istiyoruz

sizde form tutmak gebe kalmak zayıflamak istiyorsanız bize katılın hep beraber ılerleyelım...

NİCK______________YAŞ_____BOY________BAŞLANGIÇ__ŞUANKİ KİO___İDEAL KİLO

snowflakeN=________24______1.68_________83.4________78.1__________65

orlic=______________26______1.71_________92__________89.0__________70

arwen10_19=_______25______1.68_________92.5_________89.4__________60

şekerkiz67=________26______1.65_________85.5_________78.1__________65

ben akapuntur yaptıramam yasadıgım yerde yok benı de aranıza almanızı ıstıyorum cunku adet olamamdan tutun da bebegımın olmayaısı tup bebek ıle bıle yumurtalarımın catlamaması sanırım kıloma baglı

flzf=--------------------- 29................... 1.58 boy.................... baslangıc 110 kılo............ ideal kilo ????? sız soyleyın :))))

Back
X