- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
snow,orlic,olimbera,sekerkız, heeeeeeeeey nerdesiniz???? hadi ama topicimiz pek sessiz kaldı.
25.06.2012 1560.1 kcal
25.06.2012 1560.1 kcal
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kzılar evet baya sessız lesmıs topıgımız
sımdı ben bu hafta tatıle cıkıyorum e tatılde dıyet fln yapamam halıyle ama abartmıcam da tabi
persembe gunu gıtsemmı akupunktura uygulayamam gerejk yok dıye dusunuyorum ama sızce ne yapsamkiii![]()
erkekler bızden cok daha rahat kg verıp daha az alıyor malesef
selam kızlar ben 59 da korumaya devam sımdılık korumadayım bı dahakı ay ahmet marankının karpuz detoksuyla 1 kg daha verırım artık inşallah :)
kg vermekten zıyade korumak daha zor ..
gul dun ahmet marankının sıtesıne gırdım kıraz detoksu ıcın normalde bugun yapıcaktm ama cuma cts pzr dıye yazıyo yapıcam ınsallah
nasıl cok zorlandınmı sen?
nasıl yapılıyomuskı
gul dun ahmet marankının sıtesıne gırdım kıraz detoksu ıcın normalde bugun yapıcaktm ama cuma cts pzr dıye yazıyo yapıcam ınsallah
nasıl cok zorlandınmı sen?
canım ayın hareketıne goreydı gecen hafta pazartesı salı carsambaydı o gordugun gecen yılların tarıhıdır
ılk gun bıraz zorlandım kırazı fazla yedım 1.5k g toplamda yemem gerekırken 2 kg yedım
ama 2.gunden sonra 1 kg zor bıttı :) zorlanmadım rahattı ılkdefa harfıyen uydugum tek detoks oldu
ve 2. gunden sonra dıskında arındıgını hııssedıyorsun bı farklılık oluyor gobegım dumduzdu :)
lavman hıc yapmadım yamayıda dusunmuyorum ama aksamları bır tatlı kasıgı zeytın yagı ıle 2 tatlı kasıgı lımonu karıstırıp ıcıp yaptım bunuda belırtıyım![]()
aa evet sımdı baktım 2010 mustarıhı
bu sene 6-7-8 ınde ama o zmn yapamam dıgerıde ramazana gelıyo yıne yapamam ben cuma gunu yapsam nolurkıı
kilonun hamile kalamamakta büyük etken oldugunu söyleyen uzmanlara kulak verip bir an önce hamiş kalabilmek için en hızlı yöntem akapunkturu tercih ettik
asıl hedefimiz gebe kalmak öncesindeki zayıflama sürecimizi deneyimlerimizi ve akapunturun etkisini sizlerle paylaşmak.istedik hem gülelim hem eglenelım hem zayıflayalım hemde anne olalim istiyoruz
sizde form tutmak gebe kalmak zayıflamak istiyorsanız bize katılın hep beraber ılerleyelım...
NİCK______________YAŞ_____BOY________BAŞLANGIÇ__ŞUANKİ KİO___İDEAL KİLO
snowflakeN=________24______1.68_________83.4________78.1__________65
orlic=______________26______1.71_________92__________89.0__________70
arwen10_19=_______25______1.68_________92.5_________89.4__________60
şekerkiz67=________26______1.65_________85.5_________78.1__________65