- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
hoşbulduk canım bu arada teşekkür ederim beraber ilerlemek iyi olacak benim için de.
benim boyum 1.68
şu anki kilom 92.5
ideal kilom 60
olmak istediğim kilo yani hedefim 70
ben çok sıkı diyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum.sadece normal porsiyonumu yarıya düşürmeye çalışıyorum ekmeği de kesmedim her öğünde 2 dilim tam tahıllı tüketiyorum.zaten diyet listesi falan da vermedi gittiğim yer dediğim gibi ilgilenmediler doğru düzgün.sen çok iyi vermişsin maşallah ya ama menülerin çok güzel canım.ben bu hafta da oraya gidicem ama başka bi yer duydum belki sonra oraya geçerim.ilk 3 ayda hedefim 10 kilo vermek sonrası daha yavaş olsa da olur.peki bişey sorcam akupunkturun başlı başına kilo verdirme gibi bi özelliği yok değil mi yani diyet yaparken acıkmayı azaltarak yardımcı oluyo sadece?
19.05.2012 menüm:
sabah: kepekli sandviç ekmeğine kaşarlı tost, 1 kaynamış yumurta,domates
ara: 1 top dondurma
ara: 1 light cola
akşam 5 gibi: 1 tabak kabak yemeği yoğurt,2 dilim kepekli ekmek
20.05.2012 menüm:
8.40 : 1 muz
10.30:1 yumurta,4 zeytin,1 dilim salam,domates,bolca peynir,2 sosis,patates kızartması, 1 dilim ekmek (yazmasam daha iyiymiş yadışarda kahvaltı yaptım bugün kaçırdım baya)
17.10: 1 tabak mantar sote,1 dilim ekmek,tavuk büftek
18.40: 2 dilim ananas
bende hıc dıyet yapamam canım cunku yemek yemege asık bır ınsanım:)akupunkturun faydası tok tokuyor saglıklı beslenerek zayıflıyoruz:)
ekmegı 1 dılıme dusur canım mınık lokmalarla her ogunde hıc olmadı 1 dılım ye...bırde benım doktorum asla kızartma yok dedı herseyı ye ama kızartma asla dedı haberın olsun