• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

HOŞGELDİN
boyuna gore kılon ıyı aslında ben 1,71 im 72 kg oldugumda cıtır olmasamda fzigim cok hoştu gebelıkte kılo alırım dıyemı öncesınde vermek istiyorsun?

mrb orlic hoşblduk fiziğim fena sayılmaz bana göre hatta herkes senin neren kilolu desede bacaklar aldı başını gidiyor ben alttan kilo alıyorum aslında verdiğimde de üstten veriyorum en mantıklısı spor yapmak ama o da benim işime gelmiyor :52::52:

hosgeldın canım tesekkur ederım ..evet hatırladım:34:

bende dıslerımı yaptırmaya baslamstımkı son seansa gıdemedım kaldı oyle gıtsemıyı olacak aslında

bu kılomuz hem hamılelık oncesı hem hamılelık sonrası ıcın fena:52::52:

hem belkıde kılomuzdan dolayı hamıle kalamıyoruz oda olabılır...bugun akupunktur dakı 4.gunumuz orlıcle beraber ben kendı adıma tavsıye ederım tok tutuyor ve saglıklı beslenıyoruz...once ıdeal kıloya gelıp sonra bebiş için kaldıgımız yerden devam inşallah...

istanbul da nerde oturuyorsun canım ?benım gıttıgım yer cok maalıyetlı degıl arastırırız uygun bıyer buluruz olmazsa

mrb nilaycım ben de son seansta kaçtım çekilecek bir 20lik dişim daha vardı ama çok zormuş bu 20lik diş olayı :53: bu arada dişlerimi memlekette yaptırdığım için uzun zamandır yazamadım istanblda ramide oturuyorum yeri farketmez aslında benim için abim şifa hastanesinde doktor ona sorayım bakalım orda var mı :56::56:

HOŞGELDİN
boyuna gore kılon ıyı aslında ben 1,71 im 72 kg oldugumda cıtır olmasamda fzigim cok hoştu gebelıkte kılo alırım dıyemı öncesınde vermek istiyorsun?

mrb orlic hoşblduk fiziğim fena sayılmaz bana göre hatta herkes senin neren kilolu desede bacaklar aldı başını gidiyor ben alttan kilo alıyorum aslında verdiğimde de üstten veriyorum en mantıklısı spor yapmak ama o da benim işime gelmiyor :52::52:

mrb nilaycım ben de son seansta kaçtım çekilecek bir 20lik dişim daha vardı ama çok zormuş bu 20lik diş olayı :53: bu arada dişlerimi memlekette yaptırdığım için uzun zamandır yazamadım istanblda ramide oturuyorum yeri farketmez aslında benim için abim şifa hastanesinde doktor ona sorayım bakalım orda var mı :56::56:

diş kadar kotusuvarmı yaa:(gecmıs olsun

devlet hastanelerı yapıyormus bı arastır bakalımhaber ver bızede

22.05.2012 menüm

sabah: 1 meyveli activia
öğlen: 1 kase çorba, 1 tbk fırında mantarlı tavuk, 1 ekler
akşam: 1 tbk tavuklu pilav, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 muz,1 avuç kiraz

22.05.2012 menüm

sabah: 1 meyveli activia
öğlen: 1 kase çorba, 1 tbk fırında mantarlı tavuk, 1 ekler
akşam: 1 tbk tavuklu pilav, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 muz,1 avuç kiraz

gunaydınnn

aksam kı pılav yarım tabak olsaymıs ıyı olurmus:34::34:tarıldınmı hıc verebıldınmı kılo?

sabah;
1 buyuk bardak ılık su
1 sıyah kuru kayısı
1 bardak yesıl cay
yarım haslanmıs yumurta
1 zeytın

öğlen;1 simit
1 ayran

aksam;yarım karnıyarık 4 kasık prınc pılavı,cacık

gece uyandım tatlı kırızım tuttu reglıym ya dolapta cıkolata vardı cok ugrastım uyumak ıcın ama uyuyamadım kalktım artık bayılacaktım dedım yıyım bari:)ama bır baktım esım yemıs:))))cok sevındım:)
1 muz yedım:9::9:

ohhhhhh göturrr bakalım ben dun meyve ve salata yerken bogazından nasıl gectı:43::43::43::43::43::43:

sekerım detoksu sende yap ıstersen tavukla baslayıp etle bıtırmıssın bugn daha hafıf seyler yeee olarmıııı ksuummm:1:
valla yedim yuttum nili
yaptım sayılır menüyu verim dur

Son düzenleme:
sabah : gofret 5-6 tane
ögle : 1 kase nohut salata
ara: kayısı kurusu 5-6 tane
aksam : kayısı kurusu 5-10 arası

yatmadan : bugun oruç tutacağım için
2 dilim kepek ekmegı
3 4 tane yeşil zeytin
1 kib.kut. kadar peynır yedimm mmm

bugünde niyetliyim inşallah

utana sıkıla yazıyorum senin ne işin var burda diyceksiniz diye. orlic i görünce topik başında iyi şanslar dilemek istedim. inşallah başarıcaksınız hanımlar.bence zafer şimdiden sizindir.:nazar::kkk:

utana sıkıla yazıyorum senin ne işin var burda diyceksiniz diye. orlic i görünce topik başında iyi şanslar dilemek istedim. inşallah başarıcaksınız hanımlar.bence zafer şimdiden sizindir.:nazar::kkk:

olurmu hıc oyle sey hosgeldın sefa getırdın:9:

tesekkur ederızzz dıleklerın ıcın:16:

canım biricik seni görmek ne güzel uzun zamandır karşılaşamıyorduk nasılsın
teşekkürler iyi dileklerın için :29::29::29::29::29::29::29::29:

:74:

dün oruçtum

görümcemdede yemeklıydık çok uyamadım dıyete ama inş. bugun de orucum ve bugun hakkından gelcem :1:

aksam : bol su
2 dilim su böregi
2 çatal türlü
2 çatal şehriye kavurması
2 dilim tavuk gögsü (tatlı)

gece (saat 02,30 da sahur için ) :2 dilim börek

dün oruçtum

görümcemdede yemeklıydık çok uyamadım dıyete ama inş. bugun de orucum ve bugun hakkından gelcem :1:

2 dilim su böregi
2 çatal türlü

allah kabul etsın afıyet bal seker olsun kuzum:9:

dün oruçtum

2 dilim su böregi
2 çatal türlü

allah kabul etsın afıyet bal seker olsun kuzum:9:

sabah;
peynır zeytın domates salatalık
1 haslanmıs yumurta
1 sıgara boregı
1 salam