• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snuff 102- işkence filmi

heee izleyen arkadas olmuş izlemeye gerek kalmadıkaydirigubbakcemile5zaten göz gezdrmektende anlaşıldığı üzre sapıkça sadistçe yani kadınlara ve hayvanlara yapılan işkenceden zevk alan hayvanları anlatıyo sinir bozuyo mideniz kaldrıyosa izleyin yoksa asla izlemeyin hiç gerek yok böyle sapıklıkları izlemeye arkadslar

hayatimizin icinde boyle insanlar var gazetelerin ucuncu sayfalarinda yok kafa kesenler yok gomenler yok yakanlar neler neler boyle filmlerde haliyle gunden gune artio bugunde pekmez dokmus oyle baltayla kafasini ucurmus adam yani ne gunlere kaldik valla:((

evet bebişim ya bu dünya da ne kadar çok canavar yaşamaya başladı böyle

hayatimizin icinde boyle insanlar var gazetelerin ucuncu sayfalarinda yok kafa kesenler yok gomenler yok yakanlar neler neler boyle filmlerde haliyle gunden gune artio bugunde pekmez dokmus oyle baltayla kafasini ucurmus adam yani ne gunlere kaldik valla:((

evet canım var malesef ama işte biz onları sadece okuyoruz ve duyuyoruz görmüyoruz ö yüzden işin bu boyutlarda olduğunun varkında değiliz böyle birebir bakınca çok iğrenç ya ne bileyim bütün duygular karışıyo miğdeniz bulanıyo korkuyosunuz üzülüyosunuz gerçi ben hepsine bakmadım bikerekte izlemedim ara ara baktım o sahnelerde ekranı kapadım sesi açık değildi bide radyoyu açtım valla pop dinledim öyle bile anlaşılıyo nasıl olduğu korkunç olduğu ama gerçektende fazla hassas insanlar bunu seyretmesin kafayı yiyebilirler bunu seyreden insanın baya güçlü sağlam yapıda olması lazım :1no2: ben korktum valla bida bakmam böyle şeylere

izleyenlere soruyorum
neden izliyosunuz ki?
bence izlemek te normal değil
cok merak ediyosanız insan anatomisini acın otopsi izleyin ameliyat izleyin vs.
işkence niye?

evet neden izledim ki ben bunu tam olarak izlemedim zatende işkence sahnelerini falan görmedim ama neden merak ettim merak etmek bile normal değil anormal olduğum bi anıma denk geldi işte kafamçokkarıştı

Tamamda benim anlayamadığım. konuyu açan arkadaş .işkenceler qerçek demiş ..Böyle bir şey olablirmi ya ? Nerden aldınız bu bilqiyi acaba merak ediyorum ?

flim baslarken öyle uyarı yazı çıkıyo canm.bence gerçek değil böyle bişey mümkün olamaz herhalde montajlanmış sanırım çoğu görüntü ama snuff diye bişey var bu gerçek

Ay konuyu okumak bile bana yetti.Izleyemem ben böyle seyleri.Yaraya bile
bakamayan bir insanim ben.Hemsire falan hayatta olamazdim.
Testere filmide böyle degilmi.Ben tabii izlemedim ama orada da testereyle kesiliyorlarmis.

flim baslarken öyle uyarı yazı çıkıyo canm.bence gerçek değil böyle bişey mümkün olamaz herhalde montajlanmış sanırım çoğu görüntü ama snuff diye bişey var bu gerçek

ozaman konu qerçek bir hikayeden alınmıştır demek istemiş herhalde . Saol canm bilqilendirme için. Çünkü qerçek işkence sahnesi koyulsa. Vizyona değil ,hapisaneye qider yapımcılar :D:D:D

gerçek değil ama gerçek gibikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bende gerçek olmadığını düşündükçe biraz rahatladım ne bileyim en azından böyle şeyler yaşanmmaış değil ama tabi yaşanıyodaa flmin yönetmenini dövmüşler zaten iyi yapmışlar beter olsun böyle filmmi çekilir sonra bazı sadist ruhlu insanlar izleyip izleyip zevkleniyolar sevgililerini kesiyolar allahm sen koru yaa

boxx.jpg

Back
X