canım 2 büyük soğan 4 bardak su kaynayınca 2 bardağa düşüyor sabah aç karna 1 bardak içine yarım limon sıktım içtim öğlende kalan 1 bardağı aynı şekilde içtim hergün 1 saat spor yaptım 2 ay boyunca hiç ara vermedim ne spora nede soğana:)) 2 ayda 8 kilo gitti bıraktığımda da hemen geri kilo almadım 1 sene korudum kilomu ama işte midede sorun olunca bıraktım yoksa daha devam ederdim :))) şimdi başlamak istiyorum ama cesaretim yok
canım 2 büyük soğan 4 bardak su kaynayınca 2 bardağa düşüyor sabah aç karna 1 bardak içine yarım limon sıktım içtim öğlende kalan 1 bardağı aynı şekilde içtim hergün 1 saat spor yaptım 2 ay boyunca hiç ara vermedim ne spora nede soğana:)) 2 ayda 8 kilo gitti bıraktığımda da hemen geri kilo almadım 1 sene korudum kilomu ama işte midede sorun olunca bıraktım yoksa daha devam ederdim :))) şimdi başlamak istiyorum ama cesaretim yok
kızlar bişey sorucam ben denemek istiyorum soğan suyunu ama havar ısınmaya başladı malum. Terleyince filan soğan sağon kokulmuyor değilmi
kızlaaaaaaaar başladığımda 62.4 dim daha 6. günü 60.8 geldim yani kayıp: 1.6 kilo bence 6 günde çok iyi bu ay 4 kg versem yeter zaten ama soğan suyu mu diyet mi bilemeyeceğim sebebi: şöyle yiyorum sabah iki dilim ekmek 1 domates 1salatalık 2 kibirt kutusu tamyağlı peynir (peynirden hayatta kısamam çok severim) 1 yumurta yemeğin üstüne 2 bardak su öğlen 1-2 köfte ya da 1-2 tavuk baget vb. evde ne kalmışsa bi önceki günden, 1 kase yoğurt 1 kase çorba üstüne su, akşam 1 kase çorba 1 tabak yemek salata pilav varsa 2-3 kaşık pilav ekmek yok gene üzerine su gece meyve su içince az da yeseniz doyuyorsnuz
kızlar bende başladım şimdi içtim ilk bardağımıda bende 54 kiloyumm hedefim 46 kilo doğumdan önce 46 dım yani
kardeş sen bizi gıcık etmeye mi çalışıyon 54 kilo diyet yapıyo hatun bi de doğum yapmış üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?