Çok haklısınız. Mesela "önce okulunu bitir"sözü kaç kere yazılmıştır bilmiyorum. Artık kimse böyle bir konu açmasa. Mesaj çok net: üniversite bitirmedikten sonra söz, nişan, nikah yapmayın.
yok zaman da deil
Hayatın silverdini
ZAMAN
Biz dur deriz,diyoruz da ama buna uyup uymamak kişinin kendisine kalmış.
takmamak lazım
:)Valla yansin diyorum artik ben. Kimse de kizmasin bastan yol gosterilmesine ragmen sonradan siz hakliymissiniz diyenlere de beter ol diyorum. Diyorum yani yalan yok.
Hayatın silverdini
ZAMAN
Ben uyarımı yaparım vicdanen içim rahat olur yaniiste o kendiler bir zaman sonra toplumlari olusturuyor, ucu bana size nesillerimize sirayet ediyor. bu sebeple de takili kaliniyor.
yok zaman da deil
22 yasinda esinden ayrilmis, meslegi olmayan,àpcuk var yada yok baba evine donmeye zorlanan yada istenmeyen birine zaman napabilirki..
bi hata butun omru mahvedebilir ..
Ben uyarımı yaparım vicdanen içim rahat olur yani
ne yapalım başlarına silah mı dayayalım dikkate almayanların
örneğin.evliliğim kötü gidiyor ,hergün dayak yiyorum ama bir yandan da hamile kalmaya uğraşıyorum diyen birine
sakın yapma ,ne çocuğu boşan derim o dinlemez yapar hatta belki de üst üste iki tane yapar
ben bu durumda ne yapabilirim ki
aklını başına almasını temenni edip mantıklıca davranmasını tavsiye etmekten başka
sadece sanalda değil reelde de aynı durum geçerli
tabi ki kk nin bu konudaki gücü hafife alınamaz bir gerçektabii ki bunlar bireysel olarak cozumlenecek seyler degil. ki ben yine de kadinlar kulubunun bu tur sorunlar karsisinda yararli bir orgutlenme oldugu inancindayim.
tabi ki kk nin bu konudaki gücü hafife alınamaz bir gerçek
bilinçlenelim ,bilinçlendirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?