evet haklısınız bi söz var bir musibet bin nas,hattan iyidir boşuna söylenmemiş olsa gereksevgili kk uyeleri;
benim derdimi bazi uye arkadaslar uzerlerine alip, kinaye gibi gorebilirler; yahut bazi uye arkadaslar ise uzun uzun yazdiklari seylerin bir ozeti gibi... velhasil benim derdim 10lu yaslarin sonu, 20li yaslarin basindaki arkadas - kardeslerimizin hayata - kadin olmaya bu denli erken atilmak icin heves icerisinde olmalari.
ilk kasimi aldirmak istedigim gun annemin sozu idi:
- yarin dogal halinde kalmis olmayi ne cok ozleyeceksin.
yasim 29 ve artik hic kaslarimi almiyorum; bir deli siyah ormancik olsalar da :)
bu siteyi ben kendi adima cok yararli buluyorum. sosyolojik olarak bir cok farkli goruse, inanca, yasayisa ayna tutmakla beraber; butun farkliliklarina ragmen onca kadini bir kertede toplayabiliyor. aferin kadinlar kulubunu var edenlere.
fakat buna ragmen bircok konuda da care olmak isteyenlerin yureklerini yakiyor. mesela ben buradaki hikayeleri okumalarina ragmen hicbir ders alamayanlari gordukce kahroluyorum. kucuklugumun metaforu gibi; sobaya dogru kosan bir bebegi durduramayip, nihayetinde eli yansin ogrenir demek zorunda kalmaktan ar ediyorum. ustelik hayat yaniginin silverdin gibi bir merhemi de yok.
hislerimi ve bu konudaki caresizligimi paylasmak istedim. tesekkurlerimle.
.....
fakat buna ragmen bircok konuda da care olmak isteyenlerin yureklerini yakiyor. mesela ben buradaki hikayeleri okumalarina ragmen hicbir ders alamayanlari gordukce kahroluyorum. kucuklugumun metaforu gibi; sobaya dogru kosan bir bebegi durduramayip, nihayetinde eli yansin ogrenir demek zorunda kalmaktan ar ediyorum. ustelik hayat yaniginin silverdin gibi bir merhemi de yok.
.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?