Softec erken gebelik testi yanlış sonuç alan varmı lütfen yardım

Hatta benim 3 dü transfer günü doktor dedi malesef bi tanesi daha ilerlemedi.. Bizde eşimle diyoruz 2 tane transfer olsun bitanede donduralım ama olmadı 6 embriyo hepsi gelişseydi hepsini donduraxaktım çünkü direk transfer daha kolay oluyo daha az iğne kullanıyosun maddi olarakta çok yormuyo seni

Evet canım yeni baştan başlamak demek yeniden masraf demek bende diyordum bir tane fazla olsa da dondursam kısmet olmuyordu 1.tüp bebekte hiç döllenme bile olmadı resmen çöp oldu tedavi ondan sonra önlem alındı

Evet canım yeni baştan başlamak demek yeniden masraf demek bende diyordum bir tane fazla olsa da dondursam kısmet olmuyordu 1.tüp bebekte hiç döllenme bile olmadı resmen çöp oldu tedavi ondan sonra önlem alındı
Benim bi komşum da öyle olmuş transfer günü hiç embriyo kalmamış ve tedavi boşa gitti

Benim bi komşum da öyle olmuş transfer günü hiç embriyo kalmamış ve tedavi boşa gitti

Tüp bebek öyle ucu açık bir tedavi ki nereye varacağını bilmiyorsun ben ilk tedaviye başlamadan tüp bebek yaparsam olur olacak gözüyle bakıyordum içine girdim ki ne göreyim tüp bebekte hiçbirşeyin garantisi yokmuş ben bu tedavide o kadar şeyler yaşadım gördüm ki dedim demek ki herşeye garanti gözüyle bakılmaması gerekiyor

Aynn öyle

Ve hangi doktor olursa olsun senin başarın bu derse inanmayın sakın hamilelik olmadan onlarda neyin ne olduğunu bilmiyor. Yok ℅60 yok ℅90 hepsi hikaye

Çok haklısın benim doktorum hiçbir zaman garanti vermiyordu hatta yaşımdan dolayı şansımın %30 yada %35 arası diyordu bu işler nasip meselesi nasibi varsa yaşa da bakmıyor

Canım ben bugün leke gelince kan verdim beta 30 çıktı düşük ama 2 günde bi takip olaçak T+ 8 günüm bugün

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı ilerler sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Amin
Transfer gününü saymıyor doktorlar bugün 7.gün bugün ki kan sonucunu bile saymazlar asıl sonuç test günündeki sonucundur onun için stres yapma dilerim güzel hayırlı haberler alırsın canım

Tsk ederim canm ama beta inşallah yükselir

Tsk ederim canm ama beta inşallah yükselir

Amin amin inşallah yükselir sen gönlünü ferah tut
Tekrar pazartesi günü mü vereceksin tahlil canım
Kendini bu süreçte yorma dinlen stresten uzak dur inşallah sağlıcakla katlanarak devam eder Amin

Başlık ile alakasız ama mesajlarda görünce yazmak istedim. benim de 6 tane genetik teste gönderildi sadece. 1 tanesi saglam geldi. genetik hiçbir sorunumuz da yok slinda. bu embriyolar neye gore acaba genetikten gelmiyor, 2. tedaviyi yaptık onda da 1 tane sadece saglam geldi. amh de iyi düzeyde aslında. okuyorum herkesin birden fazla dondurulmuş embriyoları. acaba herkes gönderse genetige genetikten saglam gelen az mi olcak, genetikten niye saglam gelmiş anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…