- 28 Eylül 2025
- 870
- 177
- 18
- 44
- Konu Sahibi benimmeleklerim
-
Hatta benim 3 dü transfer günü doktor dedi malesef bi tanesi daha ilerlemedi.. Bizde eşimle diyoruz 2 tane transfer olsun bitanede donduralım ama olmadı 6 embriyo hepsi gelişseydi hepsini donduraxaktım çünkü direk transfer daha kolay oluyo daha az iğne kullanıyosun maddi olarakta çok yormuyo seniHaklısın canım çok zor o süreçler embriyo devam edecek kalacak mı ben hep tüp bebeklerinde sil baştan başlıyordum embriyo sayısı iki adeti geçmiyordu çünkü 4 yumurta toplamda çıkıyordu Amh 0,05 ondan dolayı her seferinde yüreğim ağzımda bekliyordum
Hatta benim 3 dü transfer günü doktor dedi malesef bi tanesi daha ilerlemedi.. Bizde eşimle diyoruz 2 tane transfer olsun bitanede donduralım ama olmadı 6 embriyo hepsi gelişseydi hepsini donduraxaktım çünkü direk transfer daha kolay oluyo daha az iğne kullanıyosun maddi olarakta çok yormuyo seni
Benim bi komşum da öyle olmuş transfer günü hiç embriyo kalmamış ve tedavi boşa gittiEvet canım yeni baştan başlamak demek yeniden masraf demek bende diyordum bir tane fazla olsa da dondursam kısmet olmuyordu 1.tüp bebekte hiç döllenme bile olmadı resmen çöp oldu tedavi ondan sonra önlem alındı
Benim bi komşum da öyle olmuş transfer günü hiç embriyo kalmamış ve tedavi boşa gitti
Aynn öyleTüp bebek öyle ucu açık bir tedavi ki nereye varacağını bilmiyorsun ben ilk tedaviye başlamadan tüp bebek yaparsam olur olacak gözüyle bakıyordum içine girdim ki ne göreyim tüp bebekte hiçbirşeyin garantisi yokmuş ben bu tedavide o kadar şeyler yaşadım gördüm ki dedim demek ki herşeye garanti gözüyle bakılmaması gerekiyor
Ve hangi doktor olursa olsun senin başarın bu derse inanmayın sakın hamilelik olmadan onlarda neyin ne olduğunu bilmiyor. Yok ℅60 yok ℅90 hepsi hikayeAynn öyle
Aynı Nasrettin hocanın dereye yoğurt dökmesi gibi.. Ya tutarsaAynn öyle
Canım mrb gebelik belli olmadan önce kahve akıntı yasadınmıHayır o gebeliğim 9. Haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.fakat şuan yeniden transfer oldum 6+2 hamileyim.
Hayır hiç lekelenme falan olmadı bendeCanım mrb gebelik belli olmadan önce kahve akıntı yasadınmı
Canım ben bugün leke gelince kan verdim beta 30 çıktı düşük ama 2 günde bi takip olaçak T+ 8 günüm bugünHayır hiç lekelenme falan olmadı bende
Lekelenme normalmiş. Beta gayet güzel çıkmış bence hayırlısı olsunCanım ben bugün leke gelince kan verdim beta 30 çıktı düşük ama 2 günde bi takip olaçak T+ 8 günüm bugün
Tşk ederim canmLekelenme normalmiş. Beta gayet güzel çıkmış bence hayırlısı olsun
Ve hangi doktor olursa olsun senin başarın bu derse inanmayın sakın hamilelik olmadan onlarda neyin ne olduğunu bilmiyor. Yok ℅60 yok ℅90 hepsi hikaye
Canım ben bugün leke gelince kan verdim beta 30 çıktı düşük ama 2 günde bi takip olaçak T+ 8 günüm bugün
Tsk ederim canm ama beta inşallah yükselirHayırlı olsun canım inşallah sağlıklı ilerler sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim Amin
Transfer gününü saymıyor doktorlar bugün 7.gün bugün ki kan sonucunu bile saymazlar asıl sonuç test günündeki sonucundur onun için stres yapma dilerim güzel hayırlı haberler alırsın canım
Tsk ederim canm ama beta inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?