- 28 Eylül 2025
- 870
- 177
- 18
- 44
- Konu Sahibi benimmeleklerim
-
Gebelik devam etti mi5. Gün erken zaten negatif olsada üzülme. İlk transferimde 5. Gün negatifti ama pozitifmis.
Ay çok sevindim Rabbim sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallah dualarımdasın canımHayır o gebeliğim 9. Haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.fakat şuan yeniden transfer oldum 6+2 hamileyim.
Mrb.. 25 Eylül'de transfer oldum bugün 5 gün oldu ve 5 .ci gün embriyosu 2 transfer edildi. Bugün softec marka erken gebelik testi aldım fakat testte önce çapraz bi çizgi çıktı sonra beyazladı acaba bu testte yanlış sonuç alan varsa yazabilir misiniz lütfen
İnşallah canım ama daha çok erken ben sabursız davrandım bi an önce görmek istedim ama sekiz gıne kadar beklicem sonra zaten test günüm de 10 unda inşallah hepimizin bebekleri bizimledirTest bozuk olabilir henüz erken inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir şekilde pozitifi görmek nasip olsun Amin
İnşallah canım ama daha çok erken ben sabursız davrandım bi an önce görmek istedim ama sekiz gıne kadar beklicem sonra zaten test günüm de 10 unda inşallah hepimizin bebekleri bizimledir
Aynn öyle yapıcam ozaman perşembe ye 8 gün olacak ozaman yaparım tabi dayanabilirlerSeni çok iyi anlıyorum insan çok merak ediyor ama bazen idrara geç yansıyor en azından 8. Gün olsun dilerim bizde sizinle o güzel duyguları yaşarız Rabbim dilerim hayırlısıyla Nasip etmiştir inşallah Amin
Kanda 5.gün 1.3 benim sizce pozitif olabilir mi sonradan5. Gün erken zaten negatif olsada üzülme. İlk transferimde 5. Gün negatifti ama pozitifmis.
Daha çok yeni yükselir inşallah moralini bozmaKanda 5.gün 1.3 benim sizce pozitif olabilir mi sonradan
Daha çok yeni yükselir inşallah moralini bozma
Aynn öyle yapıcam ozaman perşembe ye 8 gün olacak ozaman yaparım tabi dayanabilirler
Merhabalar bende 25 eylülde transfer oldum 3.gün embriyosu taze embriyo .1 embriyom vardı ondan dolayı sadece bir embriyo transfer edildi .rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız aminMrb.. 25 Eylül'de transfer oldum bugün 5 gün oldu ve 5 .ci gün embriyosu 2 transfer edildi. Bugün softec marka erken gebelik testi aldım fakat testte önce çapraz bi çizgi çıktı sonra beyazladı acaba bu testte yanlış sonuç alan varsa yazabilir misiniz lütfen
İnşallah sizindeMerhabalar bende 25 eylülde transfer oldum 3.gün embriyosu taze embriyo .1 embriyom vardı ondan dolayı sadece bir embriyo transfer edildi .rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız amin
Ben bi önceki gebeliğimde 5 gün test yaptım hiç çıkmadı 6 gün hayalet çizgi 7 gün daha belirgin olmuştu sıkma canını biraz daha zaman geçsinbilmiyorum
Benım beklemekten en çok korktuğum zaman embriyoların gelişimi çünkü 6 yumurtadan 2 tane kaldı transfere kadar ecel terleri döktümEvet zor beklemekhadi inşallah az kaldı
Benım beklemekten en çok korktuğum zaman embriyoların gelişimi çünkü 6 yumurtadan 2 tane kaldı transfere kadar ecel terleri döktüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?