Soğan kürü başlayacagim

Ayyy süper ya Allahım inşallah benim de tutar çok istiyorum. :KK46: peki daha önce ne kadar süre denediniz. Bütün testleri yaptırdım doktor herseyin harika dedi . Ama olmuyor.
inş cnm. ben düşük yaptm 8 aydır uğraşıyoduk. kafada bitir önce illa olcak diye şartlama kendini. öle yaptıkça olmuyo. valla soğan mı fayda etti bilmiyorum. Allah nasip ettimi herşey bahane aslında. yarın dr a gideceğim bakalm.

inş cnm. ben düşük yaptm 8 aydır uğraşıyoduk. kafada bitir önce illa olcak diye şartlama kendini. öle yaptıkça olmuyo. valla soğan mı fayda etti bilmiyorum. Allah nasip ettimi herşey bahane aslında. yarın dr a gideceğim bakalm.
Çalışıyorum aslında kafamı çokta takmiyorum zamanım yok ama hasta olunca yine mi olmamış diyor insan :-(

Benimde adetim yarın bitiyor kuru incir sevmiyorum soğan kurunu hiç denemedim ama ilişkiden önce sıcak bi duş alıp iki günde bir deneyecegiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bilmem bana hep sıcak duş al dedi hamile arkadaşlarım bende denicem bu ilk ayimiz deneme için peki soğan kürü nasıl yapılıyor işe yarıyor mu

bende hamile kalmadan önceki ay bir hafta yapabilmiştim sonra hamile kaldım :D ilgisi varmı bilmiyom ama nasip.soğan kürünün etkisine çok inanıyorum zaten :)

Ciddi misiniz peki nasıl yapılıyor bu soğan kuru yarın adetim biter ne zaman başlayabilirim

ben adet bittikten 2 gün sonra yapılır diye biliyom öğlen ve akşam yapılır ama işte olduğum için sabah akşam yaptım.1 ortaboy soğanı kabuğunu fazla soymadan üzerinde kabuk kalırdı dörde böldüm.tabi önceden içme suyunu bir buçuk bardağa yakın bir suyu kaynattım kaynayan suya soğanı bölüp attım beş altı dakika kaynattım sonra demlemeye bıraktım.ama burda şuda var soğan çabuk fermante olan bir besinmiş tam soğumadan hatta hafif yakarken suyunu içmek gerekir.saraçoğlu bir programda böyle söylemişti.

O
ben adet bittikten 2 gün sonra yapılır diye biliyom öğlen ve akşam yapılır ama işte olduğum için sabah akşam yaptım.1 ortaboy soğanı kabuğunu fazla soymadan üzerinde kabuk kalırdı dörde böldüm.tabi önceden içme suyunu bir buçuk bardağa yakın bir suyu kaynattım kaynayan suya soğanı bölüp attım beş altı dakika kaynattım sonra demlemeye bıraktım.ama burda şuda var soğan çabuk fermante olan bir besinmiş tam soğumadan hatta hafif yakarken suyunu içmek gerekir.saraçoğlu bir programda böyle söylemişti.
O zaman hergun bir soğan kaynatiyorum sabahkini ılık icebilirim ama akşam olan soğuk mecbur öyle olur dimi yemeklerden önce sanırım birde kaç gün böyle icicem

Ciddi misiniz peki nasıl yapılıyor bu soğan kuru yarın adetim biter ne zaman başlayabilirim
Benim bildiğim klorsuz 2 bardak suya kaynarken soğanı 4 e bölüp atıyorsun bırak daha kaynatıp alıyorsun sonra ilininca öğle ve akşam yemeklerinden önce içiyorsun her öğün taze yapmak gerekiyormuş . 15 gün yapılacak ve daha sonra 6 ay ara verilecek .

O

O zaman hergun bir soğan kaynatiyorum sabahkini ılık icebilirim ama akşam olan soğuk mecbur öyle olur dimi yemeklerden önce sanırım birde kaç gün böyle icicem
yok her soğan suyunu taze yapacaksın yemekten yarım saat kadar önce iyi olur içersen.15 gün içeceksin sonra adeti bekleyeceksin hamile değilsen diğer adet tarihine sanırım 10 gün kala tekrar ediliyor

Back
X