- 29 Kasım 2016
- 142
- 43
- 13
- 31
- Konu Sahibi 2016Gelini
Kızlar dün hastaligim bitti ve bugün soğan kürü ne başlıyorum birde kuru incir aç karnına yiycem yumurta catlatiyormus . deneyenler ve denemek isteyenler yazarsa sevinirim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN GEÇEN AY YAPTIM. :)Kızlar dün hastaligim bitti ve bugün soğan kürü ne başlıyorum birde kuru incir aç karnına yiycem yumurta catlatiyormus . deneyenler ve denemek isteyenler yazarsa sevinirim .
Sonuç varmi yoksa beklemedemisinizBEN GEÇEN AY YAPTIM. :)
VAR VAR :) 5+3 DEYİMSonuç varmi yoksa beklemedemisiniz
VAR VAR :) 5+3 DEYİM
Ayyy süper ya Allahım inşallah benim de tutar çok istiyorum.VAR VAR :) 5+3 DEYİM
Adetim bitti 7.günü başladım. 15 gün sadece akşamaları içtim sabah midemi bulandırdı. sonra bida adet olmadımmm :))Sonucu aynı ay mı aldın sonra mı ? Birde Nasıl yaptın kürü anlatırmısın Ben adetin 7. günü başladım. Öğlen ve akşam yemekten önce
inş cnm. ben düşük yaptm 8 aydır uğraşıyoduk. kafada bitir önce illa olcak diye şartlama kendini. öle yaptıkça olmuyo. valla soğan mı fayda etti bilmiyorum. Allah nasip ettimi herşey bahane aslında. yarın dr a gideceğim bakalm.Ayyy süper ya Allahım inşallah benim de tutar çok istiyorum.peki daha önce ne kadar süre denediniz. Bütün testleri yaptırdım doktor herseyin harika dedi . Ama olmuyor.
Çalışıyorum aslında kafamı çokta takmiyorum zamanım yok ama hasta olunca yine mi olmamış diyor insan :-(inş cnm. ben düşük yaptm 8 aydır uğraşıyoduk. kafada bitir önce illa olcak diye şartlama kendini. öle yaptıkça olmuyo. valla soğan mı fayda etti bilmiyorum. Allah nasip ettimi herşey bahane aslında. yarın dr a gideceğim bakalm.
öle tabi insan bi an önce olsun istiyor. en kısa zamanda olur inş cnmmÇalışıyorum aslında kafamı çokta takmiyorum zamanım yok ama hasta olunca yine mi olmamış diyor insan :-(
İnşallah hamilenin duası kabul olur kuzum Sağolöle tabi insan bi an önce olsun istiyor. en kısa zamanda olur inş cnmm
Sıcak duş ise yarıyor mu hiç duymadım . Birde ayıptır söylemesi dustan sonra vücut hazirlanamiyor ilişkiye .Benimde adetim yarın bitiyor kuru incir sevmiyorum soğan kurunu hiç denemedim ama ilişkiden önce sıcak bi duş alıp iki günde bir deneyecegiz Allah hepimizin yardımcısı olsun
O zaman hergun bir soğan kaynatiyorum sabahkini ılık icebilirim ama akşam olan soğuk mecbur öyle olur dimi yemeklerden önce sanırım birde kaç gün böyle icicemben adet bittikten 2 gün sonra yapılır diye biliyom öğlen ve akşam yapılır ama işte olduğum için sabah akşam yaptım.1 ortaboy soğanı kabuğunu fazla soymadan üzerinde kabuk kalırdı dörde böldüm.tabi önceden içme suyunu bir buçuk bardağa yakın bir suyu kaynattım kaynayan suya soğanı bölüp attım beş altı dakika kaynattım sonra demlemeye bıraktım.ama burda şuda var soğan çabuk fermante olan bir besinmiş tam soğumadan hatta hafif yakarken suyunu içmek gerekir.saraçoğlu bir programda böyle söylemişti.
Benim bildiğim klorsuz 2 bardak suya kaynarken soğanı 4 e bölüp atıyorsun bırak daha kaynatıp alıyorsun sonra ilininca öğle ve akşam yemeklerinden önce içiyorsun her öğün taze yapmak gerekiyormuş . 15 gün yapılacak ve daha sonra 6 ay ara verilecek .Ciddi misiniz peki nasıl yapılıyor bu soğan kuru yarın adetim biter ne zaman başlayabilirim
yok her soğan suyunu taze yapacaksın yemekten yarım saat kadar önce iyi olur içersen.15 gün içeceksin sonra adeti bekleyeceksin hamile değilsen diğer adet tarihine sanırım 10 gün kala tekrar ediliyorO
O zaman hergun bir soğan kaynatiyorum sabahkini ılık icebilirim ama akşam olan soğuk mecbur öyle olur dimi yemeklerden önce sanırım birde kaç gün böyle icicem