- 17 Mayıs 2016
- 834
- 526
- 103
- Konu Sahibi 2016Gelini
kızlaarr bende başladım soğan kürüne bütün sayfayı okudum şifa olmuş ben düşük olur diye tedirgin oldum ama öyle değil demekki kaç gün uyguluyorsunuz bide ne zaman başladınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben adetimden 2 gun sonra basliycam canim 15 gun icicem
Evetsabah akşam mı
sağolaısn cnm
Insallah vesile olur canim bende basliycam bu aysağolaısn cnm
İNŞALLAH CANIM AMA KESİN BİR KARARLA BIRAKTIM İNŞALLAH SANA ŞİFA OLURInsallah vesile olur canim bende basliycam bu ay
Niye biraktin canimİNŞALLAH CANIM AMA KESİN BİR KARARLA BIRAKTIM İNŞALLAH SANA ŞİFA OLUR
çok canım sıkılıyor çocuk düşünüyorum diye salşmışım kendimi kilo vermeye karar veridm canım nasıl olsa çocuk olmuyor bari kilomu vereyimmNiye biraktin canim
Sen bilirsin canim nasil istersen ama sogan suyu kilo vermeye de yardimciymis sanirim bi arastir istersençok canım sıkılıyor çocuk düşünüyorum diye salşmışım kendimi kilo vermeye karar veridm canım nasıl olsa çocuk olmuyor bari kilomu vereyimm
aynen canım soğan suyunu içemedim zaten bide bahar nezlesi oldum tiksindim bideSen bilirsin canim nasil istersen ama sogan suyu kilo vermeye de yardimciymis sanirim bi arastir istersen
Aminn canım Rabbim hepimize sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. Bilmem tüpümde açılma oldumu olmadı mı :) ameliyattan sonra hiç bişeşey yapmadım. Brokoli kürünü uyguladım sadece. 5 ay oldu ben ameliyat olalı. Hayırlısı bakalım beklicez biraz daha
Ben 3-4 Aydır korunmuyorum canım ama henüz bişey yok malesef. Son iki Aydır adetlerim 5 gün falan gecikmeli geliyor. Şu an 1 hafta oldu ama hala adet olmadım. Testlerim evde yaptım negatif çıktı. Adet söktürücü icin pazartesi doktora muayeneye gideceğim inşallah camım. Geç olsun güc olmasın. Onun dışında hala soğan kürü yapmadım. Sende durumlar nasıl?Merhaba canım
Nasılsın?
Merak ettim kür uyguladığın için bebek çalışmasına başladın mı?
Hayırlı güzel haberlerini bekliyorum inş.
Ben 3-4 Aydır korunmuyorum canım ama henüz bişey yok malesef. Son iki Aydır adetlerim 5 gün falan gecikmeli geliyor. Şu an 1 hafta oldu ama hala adet olmadım. Testlerim evde yaptım negatif çıktı. Adet söktürücü icin pazartesi doktora muayeneye gideceğim inşallah camım. Geç olsun güc olmasın. Onun dışında hala soğan kürü yapmadım. Sende durumlar nasıl?
Bebek var mı canım merak ettımRica ederim pembemavi.dediğim gibi ilk hamileliğimde önce bal çörekotu tarçın sonra soğanı denemiştim aradan 4yıl geçti yine bebek düşünüyorum önce bal çörekotu tarçını yaptım bu ay da soğana başladım dün.bal çörekotu tarçın yumurta gelişmesi için kullanılıyor