geçmiş olsun canım hayırlısı herşeyin bende bi düşük yapmıştım annemde guatr var acaba bende o sebep olabilirmikızlar bende soğan kürünü uyguladım ilk ay hamiş sonra ise düşükle sonuçlandı düşük yapanlar tsh baktırın mutlaka. benim o yüzden olmuş tiroit hastasıymışım
Merhaba! Allah herkeze yardımcı olsun! Ben sogan kurun 3 defa kullandım.cunku sag tarftaki yumurtligin yarisi kist yuzunden alinmisti bu yuzden ovulasyon dollnme belki 1 yada 2 kere olmustur hatirlamiyorum bile gozukmuyordu Dr zorlukla gorebiliyordu. sol tarafta amelyattan 1 sene gecmeden kist olusmustu.Bu kist 5.5 yada 6 sene hayatimi zorlastirdi her ay cikti diyebiliyorum.Surekli kanama agri dayanilmas agrilar cekiyordum. Sonra baktim ya gecmiyor ya hamile kalamiyorum, bu sefer kendi kendimi tedavi etmeye basladim.Once masaj aldim dogal yolarla tedaviye basladim. Son olarak Dr gittigimde hidrosalpenks cikti tupleri lamadn tup bebege giremiyorsunuz dedi.Ben hayir dedim.Cok Cok uzgundum agliyordum zaman geciyor surekli bir sagligimla ilgili sorun cikiyordu.
4-5 ay dogal tedavi devam etti Dr gittim ne de hidrosalpenks nede kist vardi.Sogan kurunu son uc ay kullanistim. Yani herseyin kurun de yarai oldu.
Suan tup bebege Istanbulda basladik.Yurtdisinda yasiyorum. tup bebek oncesi tekrar kist cikti.Ilacla gecmisti igneye basladik malesef tekrar kist cikti.ek olarak ilaclar verdi.Yarin bakacaklar yumurtalar gelismisse catlamasi icin igne verecekler..Insallah diyorum ne dusuneegimi bilmiyorum.Hayirlisi...
Evliligimizin 12 senesi olacak.yas 37 yumurta az ve olgunlasmasi sonra catlamasi sonra dolenmesisonra hamileligin olusmasi ...Kolay bir yol degil.Allahim yeter ki hamile kaliyim bebisimi elime alip annelik duygusunu yasayabiliyim diyorum/Dua edermisiniz arkadaslar...Allah hepimize yardimci olsun!
canım benim yaşadıklarını okuyunca ben bşey görmemişim diyorum ne kadar çok badireler atlatmışsın neler yaşamışsın neden hep kis çıkıyor peki vücut mu üretiyoMerhaba! Allah herkeze yardımcı olsun! Ben sogan kurun 3 defa kullandım.cunku sag tarftaki yumurtligin yarisi kist yuzunden alinmisti bu yuzden ovulasyon dollnme belki 1 yada 2 kere olmustur hatirlamiyorum bile gozukmuyordu Dr zorlukla gorebiliyordu. sol tarafta amelyattan 1 sene gecmeden kist olusmustu.Bu kist 5.5 yada 6 sene hayatimi zorlastirdi her ay cikti diyebiliyorum.Surekli kanama agri dayanilmas agrilar cekiyordum. Sonra baktim ya gecmiyor ya hamile kalamiyorum, bu sefer kendi kendimi tedavi etmeye basladim.Once masaj aldim dogal yolarla tedaviye basladim. Son olarak Dr gittigimde hidrosalpenks cikti tupleri lamadn tup bebege giremiyorsunuz dedi.Ben hayir dedim.Cok Cok uzgundum agliyordum zaman geciyor surekli bir sagligimla ilgili sorun cikiyordu.
4-5 ay dogal tedavi devam etti Dr gittim ne de hidrosalpenks nede kist vardi.Sogan kurunu son uc ay kullanistim. Yani herseyin kurun de yarai oldu.
Suan tup bebege Istanbulda basladik.Yurtdisinda yasiyorum. tup bebek oncesi tekrar kist cikti.Ilacla gecmisti igneye basladik malesef tekrar kist cikti.ek olarak ilaclar verdi.Yarin bakacaklar yumurtalar gelismisse catlamasi icin igne verecekler..Insallah diyorum ne dusuneegimi bilmiyorum.Hayirlisi...
Evliligimizin 12 senesi olacak.yas 37 yumurta az ve olgunlasmasi sonra catlamasi sonra dolenmesisonra hamileligin olusmasi ...Kolay bir yol degil.Allahim yeter ki hamile kaliyim bebisimi elime alip annelik duygusunu yasayabiliyim diyorum/Dua edermisiniz arkadaslar...Allah hepimize yardimci olsun!
ahh canım ablacım ya nelerde gelmiş başına böyle.rabbim en kısa zamanda şifanı versin ,ardından da anneliği nasip etsin inş.dediğin gibi rabbim ol dedikten sonra hangi engel hangi bahane önünde durabilirki..bizde bebiş için uğraşıyoz.rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..dualarım hep seninle inş.rabbim isteğine kavuştursun inş.abla dedim kızmadın umarım....
canım benim yaşadıklarını okuyunca ben bşey görmemişim diyorum ne kadar çok badireler atlatmışsın neler yaşamışsın neden hep kis çıkıyor peki vücut mu üretiyo
bendede yumurtlama bozukluğu var iğne tedavisi gördüm ama bişeye yaramadı
dediğin gibi kolay bişey bi yol değil ama RABBıM istedikten sonra hiçbişeyde engel değil sen metanetini bozma bizde sana bol bol dua ederiz
ALLAH en kısa zamanda sana o duyguyu yaşatsın
bebeğini kucağına almayı, kokusunu duymayı, hayırlı sağlıklı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah canım
acıların dinsin boynunu bükük bırakmasın ıNŞALLAH
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sağol canım benim tedavin yanıt verir inşallah üzülme allah beterinden korusun yine ne insanlar var hiç yumurta yok genç yaşta rahimi alınmış yada doğuştan yok ben şahit oldum gittiğim hastanelerde kimisi istemez aldırır nasıl kızıyorum bir bilsen onlara nasıl affetirecekler kendilerinicanım allahım gostermesın gomenı de ıstemıyorum.en kısa zamanda cocugun olur ınsallah. Kıst neden olustugunu suana kadar tanı oyulamdı hormonlar stress v.s. Durumlar etkıler dıyorlar. Kıst amelaytı olunca orda artık kurtulamssın demıstı 1 sene gecmeden dedıklerı gıbı oldu. Ama yaklasık 2 sene temızdı bu sene baya problemlerle karsılastım cok uzuldugum gunler az olmadı onun etkısı olabılır dıyorum
mumkun olursa tedavıye basvur amelyat son yapılacak seydır.stresten uzak ol dıyecegım. Bu hayatta neler neler var arkadaslar var 15*17*20 senelık evlı bır cocuk sahıbı olabılmenın yolunda neler cekmıs allah tasıyamayacagı yuku kuluna artmas dıyorlar gercekten yasdıklarına bakarak ben yasayamazdım dayanamzdım demıstım.oyle degılmıs ınsan basına geldıkce ıyı anlıyormus.allahım buyuktur.
Amın duaların ıcın allah razı olsun!ınsallah. . Duanıza ıhtıyacım var..dua edın lutfen herkeze allah yardımcınız olsun dıyorum!
hanımlar meraba topiği gördüm dikkatimi çekti bende yumurtlama tembelliği vardı adet olamayıp her doktora gittiğimde kist oluyodu ve farlutal kullanıp adet oluyodum...
daha sonra soğan kürü kullanmaya karar verdim ve kendiliğimden adet olmamı sağladı
adetlerim her ay yavaş yavaş düzene giriyodu doktor yumurta takibi başlattı klomen ve yanındada bal tarçın çörekotu karışımı kullandım yumurtam çok güzel büyüdü çatladı ama hamilelik olmadı diye üzülürken tedaaviye ara vereyim dedim tedaviden sonraki ilk ay hamiile kaldım şuan 7 aylığım....
soğan suyu ve yumurtaları gelişmeyenler için bal,tarçın,çörek otu karışımı çok etkili tavsiye ederim...
bir miktar hakiki bala bir tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı taze çekilmiş çörekotu karıştırılıyor. adetin ikinci günü başlanıyormuş ve 12. güne kadar devam ediliyormuş sabah bir kaşık akşam bir kaşık olarak aç karnına kullanılıyormuş. bende denedim geçen ay sonucunu daha almadım bakalımkürleri yazmışsınız ama bu bal tarçın çörek otunu nasıl yiyorsnuz bide soğan kürünü benim yumurtalarım gelişmiyor zaten 2 tane var nasıl çoğaltabilirim yada geliştirebilirim
sağol canım benim tedavin yanıt verir inşallah üzülme allah beterinden korusun yine ne insanlar var hiç yumurta yok genç yaşta rahimi alınmış yada doğuştan yok ben şahit oldum gittiğim hastanelerde kimisi istemez aldırır nasıl kızıyorum bir bilsen onlara nasıl affetirecekler kendilerini
bende ümitsizliğe kapılıyorum ama napalım rabbim istemedikten sonra olmuyor o ol desin yeterki
herşeyin hayırlısı canım biz duayı tedavileri bırakmayalım elbet seninde yüzün gülcek inşallah
senin rabbim gönlüne göre versin inşallah en kısa en kısa zamanda anne olursun
he bu arada tedavi sonuçlarını paylaşırsan sevinirm benimle merak ederim seni şimdi ben tamammı öptüm morali mizi yüksek tutucaz olacak allahın izniyle
amin canım hayırlısı olsun inşallah yumoşların büyürler çatlarlar RABBİM onlara can verir kan verir inşallah bak bendede yumurtlama bozukluğu var iğneyle gelişiyo ancak inşallah seninde çabaların boşa çıkmaz senelerce uğraşıp didinip eli boş olmak dayanılası bişe değil en azından elinden geleni yapmışsın bundan sonrası YÜCE MEVLAMIN işi o ol derse olur ancak duaları elden bırakmayalım yeterki sabır edelim yinede şükür edelim en güzel erdemdir bunlar ben biliyorum RABBİM mutlaka mutlaka eli boş çevirmez yakaran isteyenlerin kalbini bilir çünki onları, kullarını gözü yaşlı bırakmaz en sonunda biliyorumki ödüllendirecek seni, kalbiniCanım benım Allah herkeze yardımcı olsun! Allaha emanet ol! Umıtsızlıge kapılmamak elde degıldır.kendıne cok dıkkat et stresten uzak ol! Haberdar edecegım yarını dusunmek ısmeıyorum. Allaha guvenıyorum ınsallah yumurtlar olgunlasmıstır catlama ıgnesını verecek dıye umıt edıyorum.Allah buyuktur.
Dedıgın gııbı benım de tanıdıgım cocuksuz cok deger verdıgım arkasaslarım var.Onlar bu samyı asmıslar .Yasm tarzı ınsanlıgı Allaha guvenı cok kuvvetlıdır.Kendılerını her konuda gelıstırmısler konustukca ne ogrenebılırım dıye sadece dınlemek ıstıyorsum.Bu da kolay degıl... Hayırlısı ne ıse Allahım onu nasıp etsın! En azından ben bu senler ıcerısınde Allah korusun nıye cocuk olmuyor Allahım ne yaptım dıye dusunmedık Allah boyle ısyan ettırmesın Allah korusun! Sadece tedavıye basladım kosusturdum elımden gelen gelmeyen herseyı denedım yaptım olmasa zamanı degıl nenın hayırlı oldugunu Rabbım ıyı bılır...
Canım Eger hemen cocugum olsa kendı basıma soylıyorum ıslam diniyle 23 Yasımdan sonra tanıstım sonra uygulamaya basladım son seneleri bılgım arttı cocuk olsa bu kadar onem veremezdım Elhamdullılah bu da buyuk bır nıymettır diyorum...
Bugun hastaneye gittim elh yumurtalar biraz buyume var yerin bakacaklar insallah catlama ignesin verebilir.insallah dollenme olur da transfer olurum ve hamile kalarak bebeisimi elime labilirim.Allah buyuktur insallah herkeze cocuklu olmayi nasip etsin!
evet canım ümit herzaman var zaten o olmassa nasıl katlanılır yaşanırsrp canim dualarin icin tsk ederim! Allah yardimcimiz olsun! Insallah zaman gelir bebislerimizi elimize alabiliriz. 2 senedir tedavi gordugunu okudum kac senedir evlisin?Yasin kac? Cocuk sahibi olabilmek icin yas uygun olmasi iyi birsey. .Tup bebek uygulamasi baslamadan once bana kist yuzunden sag tarafaki yumurtadan sonuc alinamayabilir solda ise az insallah basaririz diye soylemisti. Allah buyuktur insallah yumurtalar masallah olgunlasti 5 igne vurulacak yere 14 purogao aldim ve 12 menoupur ignesi yapildi karacigerden korkmustum elhamdullilah kaldirabildim.
Simdi Allahin izniyle cuma to[lanirsa sonra transfer.Insanlik hali ya onceden hidrosalpenks vardi ama tedavi sonrasi kaybolmustu insallah o tekrar cikmaz o cikarsa embriyonlari oldurur ya...Canim duaya cok ihtiyacim var..
Tup bebege baslamadan once sagan kurunu 1 defa olsa bile uygulayabilseydim diyorum...Hayirlisi...
Suan nar cayi ve incir kurunu iciyorum. Normal cayi 4 bardaga kadar azalttim. su iciyorum yatiyorum.
Allah yardimcimiz olsun!Cocuk isteyen herkeze Allahim insallah nasip eder.
az da olsa umit var Allah buyuktur neyin hayirli oldugunu Rabbim iler ya insallah hayirlisi olur.
evet canım ümit herzaman var zaten o olmassa nasıl katlanılır yaşanır
soğan kürüne vaktin kalmamış anladığım kadarıyla cuma günü başlıyosan ama doktoruna bi danış yine denemek istersen 15 gün uygulaman gerekiyo ama biliyosundur ben bile içebilsem içicem ama midem almıyorki incir kürü baya işe yarıyomuş bildiğim kadarıyla bende geçen ay denedim sonucu daha almadım bakalım nolcak
amin canım hayırlısı olsun inşallah iyi bi sonuç alırsın cuma günü mübarek gün hayırlı gelir sanada bebişini içinde tutar sana yapışırda hiç bırakmas seni inşallah vakti saatine denk gelir RABBİM nasip kısmet eder inşallah özlemlerini dindirir :teselli:
bense 3 yıllık evliyim 2.5 senedir uğraşıyorum doktor kapılarında git gel bendede yumurta yok adet düzensiz ilaçsız olamıyorum eşimde bi sorun yok yaşım 28 artık olsun diyorum genç annelere özeniyorum dediğin gibi yaş çok önemli biran önce olsunda hayatımıza bakalım ona göre ama olmuyo işte istedikçe üstüne gittikçe olmuyo
ama olacak inşallah RABBİMİN İZNİYLE İNŞALLAH
yardım edecek inşallah bu mübarek üç aylarda geri çevirmez bizi
senin için tüm bebek hasretiyle yananlar için ALLAHIM bu acıları dindirsin yüzlerine gülsün kucaklarını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
olsun canım belki burda şifa bulursun türk doktorlarından çok profesyonel işinde ilerlemiş profesörler var imşallah senin doktorunda iyidir canım nerde oluyosun eğer istanbuldaysan orda çok güzel doktorlar var inşallah yumoşların döllenirde karnına yerleşir sana sımsıkı tutunurda hiç bırakmaslar olacak olduktan sonra bişeycik olmaz hem uçakta otobüsten daha avantajlı hiç olmassa o kadar sarsıntı olmaz gider gitmesde evinde bi güzel dinlenir yatarsın merak etme yeterki yumurtalar sağlıklı olsun inşallah bu emeklerine değer canım dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Canim buraya tup bege geldik simdi persembe donmeliyiz vizie uzatamadim transfer olur olmas ucakla donmek korkuyorum en az 2 gun dinlenebilseydim ve bana verilmis olan fiyatin ustune ciktik bunlari dusundukce kendi basima is i actim diyordum..Ama hayirlisi buiymis insallah yumurtalar az olsun yeter ki dollensin ve transfer olayim hamile kalip elime bebeislerimi alabiliyim onemlisi bu Allahim bunu nasip et !
Artik canim sagan kurune gec kaldim simdi olumlu sonuc alabiyim ..
Sogan kurune bir akc devam edebilsen ne iyi olurdu benim de karacigerde sorun vardi korkmustum hatta dr izin vermemisti yeni denedim hemen 10 dk gecer gecmes yemek yiyordum 2 ve 3-cu keresinde mide agrisyla devam ettim.Elhamdullilah sonuna kadargidebildim.
Adet ilacsiz olamama bu durumda oldugu kadariyla cok acele edilmeli tup bebege girebildiniz mi? incir kurun hatirladigim kadariyla 44 gun mu devam edilmeli 21 gun sonra ara vermeli ve tekrar devam edilmeli insalah bu ay sonuc alirsin canim!
3 sene evlilik birsey degil 2.5 sene birsey degil bu adet normal olamama gercekten dusundurucu bir seydir.Allahim fazla bekletmesin uzulme Allah buyuktur acele etmek gerekir elinden geleni yapmak gerekir.Arkadaslarim var bu durumda olan Allaha sukur senin ilacla olsa adet olmasi sevindirici Canim Hakkini helal et yaziyorum da kalbine yakin alma...Ben Allaha inaniyorum.Allah buyuktur..Allaha emanet ol!
olsun canım belki burda şifa bulursun türk doktorlarından çok profesyonel işinde ilerlemiş profesörler var imşallah senin doktorunda iyidir canım nerde oluyosun eğer istanbuldaysan orda çok güzel doktorlar var inşallah yumoşların döllenirde karnına yerleşir sana sımsıkı tutunurda hiç bırakmaslar olacak olduktan sonra bişeycik olmaz hem uçakta otobüsten daha avantajlı hiç olmassa o kadar sarsıntı olmaz gider gitmesde evinde bi güzel dinlenir yatarsın merak etme yeterki yumurtalar sağlıklı olsun inşallah bu emeklerine değer canım dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
incir kürüne 21 gün 7 gün ara 21 gün 7 gün ara toplam 44 gün oluyo ama ben bir periyot yaptım çünkü adet olamadım hemde midemi ağrıttı bıraktım üstelik ballı tarçınlı karışımdanda yedim şimdi 15 gün geçti test yaptım çıkmadı bakalım bende yarın hastaneye gidicem inşallah kist falan olmamıştır eğer öyleyse napçam bilmiyorum hiç başıma gelmedi tüp bebek için doktor iğne tedavisinden sonra dedi zaten 2 ay gördüm sonuç hüsran biraz ara verelim dedi bu yaz hem işlerim var eşimin kardeşi evleniyo ramazan geliyo yani anlıcan ara verdik sonbaharda tekrar başlıcam iğnelere yine olmassa son çare tüp bebek onada gücüm pek yok ama son çare bi şekilde bi yolunu bulcam inşallah beni uğraştırmazda kendiliğinden olur gerçi hiç ümidim yok
nedemek hayatım helal olsun :teselli:sende et tabi yazıcaz birbirimise destek olcaz sonuşta kaderimiz aynı özlemlerimiz aynı şeyleri diliyoruz paylasıyoruz
amin canım senide RABBİM biran önce yavrucuklarına kavuştursun güzel haberlerini bekliyorum
he bide moralini yüksek tut moral çok önemli olumlu sonuç için moral şart eşinde sana yardımcı oluyodur bol bol motive etsin seni
CANIM YARIN MÜBAREK KANDİL ŞİMDİDEN KUTLUYURUM KANDİLİNİ DUALARIMIZ KABUL OLSUN RABBİM GERİ ÇEVİRMESİN İNŞALLAH BİZİ
ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN ANNE OLMAYI NASİP ETSİN GÜZEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?