İnşallah faydasını görürsün canımTeşekkür ederim cevap icindün vazgeçmiştim ama yinede yapıp içtim dayanamadım birdahaki adetim ne zaman gelir bende bilemedigimden ertelemek istemedim. Insallah bende de faydalı olur
Ben yaptım aynı şekilde adet düzensizliğim vardı ve hamilelik düşünüyorduk. Çok okudum videolarını izledim gerçekten de memnun kalmayan da çok kişi var ama zaten adetim düzensiz dedim bu riski göze aldım ve yaptım. Rabbim nasip etti çok şükür soğan kürünün etkisi var mı bilmiyorum ama kullandığım ay hamile kaldım. Hatta ben gecikince soğan kürüne bağladım herkes gibi bende de geciktirdi kist oluşursa diye korktum ama Rabbime şükür hamileymişim. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsinKullanıp fayda gorenler varmı? Zararı var mı? Adet duzensizligi var hamilelik düşünüyorum. Adet düzensizliğim için doktora gittim hormon testleri vs yapıldı herhangi bir sorunum yok. Soğan kürü kullanırsam fayda eder mi?
Aa süperBen yaptım aynı şekilde adet düzensizliğim vardı ve hamilelik düşünüyorduk. Çok okudum videolarını izledim gerçekten de memnun kalmayan da çok kişi var ama zaten adetim düzensiz dedim bu riski göze aldım ve yaptım. Rabbim nasip etti çok şükür soğan kürünün etkisi var mı bilmiyorum ama kullandığım ay hamile kaldım. Hatta ben gecikince soğan kürüne bağladım herkes gibi bende de geciktirdi kist oluşursa diye korktum ama Rabbime şükür hamileymişim. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin
Ne demek umarım sende faydasını görürsün Allah gönlüne göre versinAa süperumarım bende de ise yarar 3 gündür içiyorum bende teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için
Bende kist için kullnmayi düşünüyordum siz böyle söyleyince kafam karıştı.benim kisti klomen yaptıYa ben yaptım ama kist oluşturdu bende , 3 ay kist gitsin diye uğraştım, herkese aynı oranda iyi gelmiyor, benim prolaktini yükseltti , hormonlarımı alt üst etti maalesef , ama bazıları iyi geldi diyor, ben kullanan biri olarak memnun kalmadım..
Valla ben hala çekiyorum, adetlerim karman çorman oldu ,Bende kist için kullnmayi düşünüyordum siz böyle söyleyince kafam karıştı.benim kisti klomen yaptı
Benimki de öyle oldu bundan birkaç ay önce hiçbir şey yoktu bugün nurtopu gibi kistim olduğunu öğrendim bence kendimizle oynadıkça daha kötü ye gidiyorValla ben hala çekiyorum, adetlerim karman çorman oldu ,
Bende de aynen böyle oldu ve döngüsü çok sağlıklı olan biriydimBenimki de öyle oldu bundan birkaç ay önce hiçbir şey yoktu bugün nurtopu gibi kistim olduğunu öğrendim bence kendimizle oynadıkça daha kötü ye gidiyor
Düzensizlik yaptı mı kist oluştuğunu nasıl anladınızYa ben yaptım ama kist oluşturdu bende , 3 ay kist gitsin diye uğraştım, herkese aynı oranda iyi gelmiyor, benim prolaktini yükseltti , hormonlarımı alt üst etti maalesef , ama bazıları iyi geldi diyor, ben kullanan biri olarak memnun kalmadım..
Kasığım ağrıdı ve doktora gittim kist oluşmuş, zaten soğan kürü yapıyordum adet düzenim de bozulmuştuDüzensizlik yaptı mı kist oluştuğunu nasıl anladınız
Ayni durumdan muzdaribim maalesef kasık ağrısı oldu regl gecikmesi var gebelik yok sanırım bana da hiç yaramadı bu kürKasığım ağrıdı ve doktora gittim kist oluşmuş, zaten soğan kürü yapıyordum adet düzenim de bozulmuştu
Bende aynı şekilde doktora gittim be portakal büyüklüğünde kist oluşmuş, soğan küründen önce hicbir sorun yoktu kistim de yoktu, geçmiş olsun hemen doktora gidin derimAyni durumdan muzdaribim maalesef kasık ağrısı oldu regl gecikmesi var gebelik yok sanırım bana da hiç yaramadı bu kür
Canım merhaba vajinal mantar enfeksiyonun varken besin kısıtlaması yaptın mı ben hiç bir şey yiyemiyorum korkudan benimde fitillerle ilaçlarla geçmedi iki gündür soğan suyu içiyorumProblemin ne olduğuna göre değişebilir canım ama ben çok fayda görmüştüm. Geçmeyen mantar vardı idrar yoluma sıçramıştı bir sürü ilaç yazdı doktor yine de akıntı kesilmedi. En son soğan suyu denedim günde iki kere hiçbi şey kalmadı şükür. Adet düzensizliği pek yoktu bende o ara o yüzden etkisini bilmiyorum galba enfeksiyonu olanlara iyi gelen ve çocuk sahibi olmalarını kolaylaştıran bi kür soğan kürü
Besin kısıtlaması yapmadım ama bol probiyotik almaya çalıştım canım kefir yoğurt gibi şeyler. En çok soğan fayda ettiCanım merhaba vajinal mantar enfeksiyonun varken besin kısıtlaması yaptın mı ben hiç bir şey yiyemiyorum korkudan benimde fitillerle ilaçlarla geçmedi iki gündür soğan suyu içiyorum
Canım kek bisküvi bu tarz şeyler çekiyor ve mantar beslenir diye çok korkuyorum sabah hiç bir şey yiyemiyorum akşam çorba arada sebze ama canım çoğu şeyi istiyor napcam bilmiyorum soğan suyu içsem arada bisküvi kek vs yesem bı faydasını göremez miyim genelde şekerli şeyler yiyince atağa geçiyor ama yemeden artık duramıyorum nerdeyse 3 haftadır şeker ekmek hiç bir şey yiyemiyorum napmaliyimBesin kısıtlaması yapmadım ama bol probiyotik almaya çalıştım canım kefir yoğurt gibi şeyler. En çok soğan fayda etti
Ben şeker yemiştim canım soğan suyu şekere rağmen çok dikkat etmemiştim yani soğan suyu dene mutlakaCanım kek bisküvi bu tarz şeyler çekiyor ve mantar beslenir diye çok korkuyorum sabah hiç bir şey yiyemiyorum akşam çorba arada sebze ama canım çoğu şeyi istiyor napcam bilmiyorum soğan suyu içsem arada bisküvi kek vs yesem bı faydasını göremez miyim genelde şekerli şeyler yiyince atağa geçiyor ama yemeden artık duramıyorum nerdeyse 3 haftadır şeker ekmek hiç bir şey yiyemiyorum napmaliyim
Yeme 3 hafta dayanmışsın. Biraz daha dayan unutacaksın o yiyecekleri zatenCanım kek bisküvi bu tarz şeyler çekiyor ve mantar beslenir diye çok korkuyorum sabah hiç bir şey yiyemiyorum akşam çorba arada sebze ama canım çoğu şeyi istiyor napcam bilmiyorum soğan suyu içsem arada bisküvi kek vs yesem bı faydasını göremez miyim genelde şekerli şeyler yiyince atağa geçiyor ama yemeden artık duramıyorum nerdeyse 3 haftadır şeker ekmek hiç bir şey yiyemiyorum napmaliyim
Ömür boyu mu unutucam sebze vs de yiyemiyorum fasulye vs ekmek bile yok şaka gibi yaYeme 3 hafta dayanmışsın. Biraz daha dayan unutacaksın o yiyecekleri zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?