Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü deneyenler yorum yapabilir mi?🧅

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim cevap icin dün vazgeçmiştim ama yinede yapıp içtim dayanamadım birdahaki adetim ne zaman gelir bende bilemedigimden ertelemek istemedim. Insallah bende de faydalı olur
İnşallah faydasını görürsün canım

Ben yaptım aynı şekilde adet düzensizliğim vardı ve hamilelik düşünüyorduk. Çok okudum videolarını izledim gerçekten de memnun kalmayan da çok kişi var ama zaten adetim düzensiz dedim bu riski göze aldım ve yaptım. Rabbim nasip etti çok şükür soğan kürünün etkisi var mı bilmiyorum ama kullandığım ay hamile kaldım. Hatta ben gecikince soğan kürüne bağladım herkes gibi bende de geciktirdi kist oluşursa diye korktum ama Rabbime şükür hamileymişim. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin

Aa süper umarım bende de ise yarar 3 gündür içiyorum bende teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için

Bende pko luyum ictigim zaman adetim daha cok gecikti ve sokturucuyle de sokulmedim baska ilacla sokuldum kisiye gore degisiyo gebelikte olusmadi hatta herseyimiz iyi tupler acik bircok sey de denedik ilac klomen kurler kocakari isleri vs yinede olmadi sadece benim yumurta tembelligim var ona sebep sanirim hic gebe kalmadim 2 senedir

Bende kist için kullnmayi düşünüyordum siz böyle söyleyince kafam karıştı.benim kisti klomen yaptı

Arkadaşlar soğan kurunun sadece rahim için değil birçok faydası var vücudunuzdaki iltihapları yok ediyor, eğer kist oluştuysa sebebi başkadır..Saraçoğlu hoca her sağlıklı kadının altı ayda bir 15 gün sağlığı için yapması gerektiğini söylüyor videolarında.
Bu arada ben de başladım soğan kürüne 9. Gundeyim. Sonuçları paylaşırım :)

Benimki de öyle oldu bundan birkaç ay önce hiçbir şey yoktu bugün nurtopu gibi kistim olduğunu öğrendim bence kendimizle oynadıkça daha kötü ye gidiyor
Bende de aynen böyle oldu ve döngüsü çok sağlıklı olan biriydim

Düzensizlik yaptı mı kist oluştuğunu nasıl anladınız

Ayni durumdan muzdaribim maalesef kasık ağrısı oldu regl gecikmesi var gebelik yok sanırım bana da hiç yaramadı bu kür
Bende aynı şekilde doktora gittim be portakal büyüklüğünde kist oluşmuş, soğan küründen önce hicbir sorun yoktu kistim de yoktu, geçmiş olsun hemen doktora gidin derim

Canım merhaba vajinal mantar enfeksiyonun varken besin kısıtlaması yaptın mı ben hiç bir şey yiyemiyorum korkudan benimde fitillerle ilaçlarla geçmedi iki gündür soğan suyu içiyorum

Canım merhaba vajinal mantar enfeksiyonun varken besin kısıtlaması yaptın mı ben hiç bir şey yiyemiyorum korkudan benimde fitillerle ilaçlarla geçmedi iki gündür soğan suyu içiyorum
Besin kısıtlaması yapmadım ama bol probiyotik almaya çalıştım canım kefir yoğurt gibi şeyler. En çok soğan fayda etti

Besin kısıtlaması yapmadım ama bol probiyotik almaya çalıştım canım kefir yoğurt gibi şeyler. En çok soğan fayda etti
Canım kek bisküvi bu tarz şeyler çekiyor ve mantar beslenir diye çok korkuyorum sabah hiç bir şey yiyemiyorum akşam çorba arada sebze ama canım çoğu şeyi istiyor napcam bilmiyorum soğan suyu içsem arada bisküvi kek vs yesem bı faydasını göremez miyim genelde şekerli şeyler yiyince atağa geçiyor ama yemeden artık duramıyorum nerdeyse 3 haftadır şeker ekmek hiç bir şey yiyemiyorum napmaliyim

Ben şeker yemiştim canım soğan suyu şekere rağmen çok dikkat etmemiştim yani soğan suyu dene mutlaka

Yeme 3 hafta dayanmışsın. Biraz daha dayan unutacaksın o yiyecekleri zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…