Soğan kürü hamilelik

Benim yumurtlama sıkıntım var çok geç görüyorm yada hiç yumurtlama olmuyor bu kadar erken olacağını sanmıyorum açıkçası ama kürü de bırakmak istemiyorum
Bazıları reglden hemen sonra görüyormuş yumurtlamayı. Bazen de vucüt kendini hamileymiş gibi sanıyormuş ve ona göre hormon üretiyormuş. Çok stres yaptığımda bnde öyle olduğunu düşünmüştüm. Hatta eve bir sürü test almıştım hergün yapıyordum ama günümdede regl oluyordum 😂

Bazıları reglden hemen sonra görüyormuş yumurtlamayı. Bazen de vucüt kendini hamileymiş gibi sanıyormuş ve ona göre hormon üretiyormuş. Çok stres yaptığımda bnde öyle olduğunu düşünmüştüm. Hatta eve bir sürü test almıştım hergün yapıyordum ama günümdede regl oluyordum 😂
Bende anlamadım ama erken yumurtlama olmadığına eminim olursa bana da sok olur çünkü 😂valla ne diyeyi hayırlısı olsun

Merhaba kızlar ben bu ay adet bittikten 1 gün sonra başladım yumurtlama görene kadar 10 gün sabah akşam günde 2 kez soğan kürü yaptım ilk günler kasık ağrısı böbrek ağrısı yaptı ve akıntım çok yoğundu gebe miyim değil miyim bilmiyorum mayıs başı öğreneceğim 😊
Merhaba gebelik oldumu acaba?

merhaba hanımlar ben soğan kürüne başladım bugün 3.günüm. Daha önceden doktora gittiğimde çok ufak kist olduğunu söylemişti. 1-2 yıldır bebek istiyorum ama olursa olur olmassa olmaz diye üstüne düşmemiştim. Şimdi ise kadın sağlığına etkisinden dolayı 15 gün kullanmayı düşünüyorum.
Karnımın sağ tarafında hafif ağrıyla uyandım.
Sorum şu bu kürü kullanırken bir ağrı ile karşılaştınızmı? Veya akıntıda değişiklik oldumu ?
Gebelik yaşayanlar soğan kürü uygularken bebek oluştuysa bebeği düşürdümü?
Veya bebek için kaç gün kullanıp bıraktınız?
Merhaba bende bu kürü yapmıştım ilk gebeliğimden önce adet imin ikinci günü başlamıştım sabah akşam içtim 15 gün. O ay kalmadım 1 ay sonra gebe kaldım. Aynı kürü ikinci için de denedim ama onda bi sonuç göremedim malesef.

Merhaba bende bu kürü yapmıştım ilk gebeliğimden önce adet imin ikinci günü başlamıştım sabah akşam içtim 15 gün. O ay kalmadım 1 ay sonra gebe kaldım. Aynı kürü ikinci için de denedim ama onda bi sonuç göremedim malesef.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Bende kürü bıraktım artık bu ay oldu oldu olmadı herşeyi akışına bırakacağım

Back
X