sogan kuru dusuk yaparmi arkadaslar yardim :((

sogan kuru dusuk yaparmi yardim edin arkadaslar :((

• evet

OY: 0 0,0%
  • hayir

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

erhneda

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
5
1
8
36
Arkadaslar ben 3 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyoruz ama olmadi drlar sorun olmadigini soyledi bu sogan kurune baslamak istiyorum cok kisi cok faydasini gordugunu soyluyor ama adetim tam 20 gun gecti evde test yaptim ama sonuc negatif tabi bu testin yanlis cikma ihtimalide var acaba sogan kurune baslasam ya hamilysem dusuk olurmu diye merak ediyorum yardimci olurmusunuz kizlar :((

Hamile olacağınızı zannetmiyorum ama sizin ylerinizde olsam çok gecikme yaşamamışsam önceleri ,bir kan testi yaptırırdım ...sonra soğana başlarım

Benim herzamn gecikir zaten adetim kasiklarimda surekli bi agri var ama adet olmadim o yuzden tereddut ettim

Arkadaslar ben 3 yillik evliyim 2 yildir bebek istiyoruz ama olmadi drlar sorun olmadigini soyledi bu sogan kurune baslamak istiyorum cok kisi cok faydasini gordugunu soyluyor ama adetim tam 20 gun gecti evde test yaptim ama sonuc negatif tabi bu testin yanlis cikma ihtimalide var acaba sogan kurune baslasam ya hamilysem dusuk olurmu diye merak ediyorum yardimci olurmusunuz kizlar :KK43:(
20 gun gecıkmeye teste gerek yokkı sen bıle anlarsın hamıle oldugunu yumurtlamamıssın demekkkı bence basla sogan kurune burda bı arkadas 3 ay adet olmamıs soğan kurune baslamıs adet oluyum dıye hamıle kalmıs basladıgı zaman bence başlarsan bı sıkıntı olmaz

Back
X