Soğan kürü faydaları

İnşallah tezzamanda rabbim nasip eder canım ne zamandır istiyosunuz bebek benim 1.5 sene oldu

İnşallah tezzamanda rabbim nasip eder canım ne zamandır istiyosunuz bebek benim 1.5 sene oldu
amin canım Allah isteyen herkese versin,2 yıllık evliyim ben,bir kürtajım oldu gecen sene agustos ayında 1 yıl kadar ara verdik mayıs ayındada kimyasal gebeliğim oldu,temmuz ayından beri istiyoruz hayırlısı bakalım

Benim yumutalıklar biraz küçük bu yuzden kürü denemek istedim.doktorlar hiçbir sorun yok diyo rahim filmine kadar cektirdm ama neden olmuyo dedğimde stresten diyolar. beklemek cok zor sanki hiç anne olamıcakmısım gibi hissediyorum

canım herşeyin tedavisi var ama stresin yok emin ol,stres yapma akışına bırakmaya calış ne kadar şartlarsan kendini okdr zor oluyor bu süreç,umudunu da sakın kaybetme,bol bol mdua et,en kısa sürede inş bizlerde bu duyguyu yaşarız

Amin inşşallah canım duam hep dilimde rabbim zamanı var biliyorum diyorum :)

soğan kürünü kabuguyla beraber mi yapıyosun canım ? İnşallah hepimiz olumlu sonuc alırız gecen tv de izledim saraçoğlu dediki soğan kadın rahmi için bir mucize
Evet canim kabuguyla beraber kaynaticaksin sogani. 4e bolup kaynayan suyun icine atip 5 dk kaynat iliyinca ic suyun rengi turuncu gibi oluyor

Bende yeni başladım sogan kürü ne bende kabuğuyla kaynatıyorum kabuğu ve kökleriyle kaynatılması lazımmıs. ama öncesinde soğanı sirkeli suda dezenfekte ediyorum ☺ inşallah herkez istediği her neyse faydasını görür

Kizlar sogan kurunu yumrtalarinda prblem.olmayanlardq kullanabiliyorlarmi kist yapar adet gunlerini degstrr falan diyorlarda..

Kizlar sogan kurunu yumrtalarinda prblem.olmayanlardq kullanabiliyorlarmi kist yapar adet gunlerini degstrr falan diyorlarda..
Tm tersi cnm olan kistide eritiyor. Adet gunu degistirir mi bilmiyorum bende yeni kullanmaya basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…