İnşallah tezzamanda rabbim nasip eder canım ne zamandır istiyosunuz bebek benim 1.5 sene olduben kabuksuz yaptım 15 gün boyunca sabah akşam aç karna o ay normal zamanımda adet oldum,5 günlük 2.küre başlayacaktım ki 17.günümde adet oldum sanırım temizledi içimi diye düşünüyorum,doktora gittim kist falan varmı diye yok dedi.bende inanıyorum faydasına benim çok yakın bi arkadaşımda kür yaptıktan sonra hamile kaldı.
amin canım Allah isteyen herkese versin,2 yıllık evliyim ben,bir kürtajım oldu gecen sene agustos ayında 1 yıl kadar ara verdik mayıs ayındada kimyasal gebeliğim oldu,temmuz ayından beri istiyoruz hayırlısı bakalımİnşallah tezzamanda rabbim nasip eder canım ne zamandır istiyosunuz bebek benim 1.5 sene oldu
Benim yumutalıklar biraz küçük bu yuzden kürü denemek istedim.doktorlar hiçbir sorun yok diyo rahim filmine kadar cektirdm ama neden olmuyo dedğimde stresten diyolar.amin canım Allah isteyen herkese versin,2 yıllık evliyim ben,bir kürtajım oldu gecen sene agustos ayında 1 yıl kadar ara verdik mayıs ayındada kimyasal gebeliğim oldu,temmuz ayından beri istiyoruz hayırlısı bakalım
canım herşeyin tedavisi var ama stresin yok emin ol,stres yapma akışına bırakmaya calış ne kadar şartlarsan kendini okdr zor oluyor bu süreç,umudunu da sakın kaybetme,bol bol mdua et,en kısa sürede inş bizlerde bu duyguyu yaşarızBenim yumutalıklar biraz küçük bu yuzden kürü denemek istedim.doktorlar hiçbir sorun yok diyo rahim filmine kadar cektirdm ama neden olmuyo dedğimde stresten diyolar.beklemek cok zor sanki hiç anne olamıcakmısım gibi hissediyorum
Amin inşşallah canım duam hep dilimde rabbim zamanı var biliyorum diyorum :)canım herşeyin tedavisi var ama stresin yok emin ol,stres yapma akışına bırakmaya calış ne kadar şartlarsan kendini okdr zor oluyor bu süreç,umudunu da sakın kaybetme,bol bol mdua et,en kısa sürede inş bizlerde bu duyguyu yaşarız
aynen öle sabırla ve dua ileAmin inşşallah canım duam hep dilimde rabbim zamanı var biliyorum diyorum :)
Evet canim kabuguyla beraber kaynaticaksin sogani. 4e bolup kaynayan suyun icine atip 5 dk kaynat iliyinca ic suyun rengi turuncu gibi oluyorsoğan kürünü kabuguyla beraber mi yapıyosun canım ? İnşallah hepimiz olumlu sonuc alırız gecen tv de izledim saraçoğlu dediki soğan kadın rahmi için bir mucize
Tm tersi cnm olan kistide eritiyor. Adet gunu degistirir mi bilmiyorum bende yeni kullanmaya basladimKizlar sogan kurunu yumrtalarinda prblem.olmayanlardq kullanabiliyorlarmi kist yapar adet gunlerini degstrr falan diyorlarda..
Cnm hamilesin galiba tebrik ederim soğan kürü mü yapmıştın ?Bu soğan kuru nü 21 gün yapıp 1 hafta ara verip sonra tekrar 21 gün yapıp bırakmak gerekiyormuş diye duydum doğruluğu nedir acaba
Cnm tebrik ederim peki sen soğan kürü ile mi hamile kaldınKizlar bende gebelik icin kullaniyorum. Benim kahverengi akintim var. Ama faydadi cok fazla bu kurun.
Cnm hamile degilim ugur getirsin diye takvim yaptim kendime :)Cnm tebrik ederim peki sen soğan kürü ile mi hamile kaldın
O zaman inşallah Uğur getirsin sanaCnm hamile degilim ugur getirsin diye takvim yaptim kendime :)
Aminn cnm :)O zaman inşallah Uğur getirsin sana
Soğan kürüne başladım bende 1 hafta oldu kaldı 1 hafta .Aminn cnm :)
Cnmm insAllah sana faydasi olur . insAllah gebe kalamana vesile olur :)Soğan kürüne başladım bende 1 hafta oldu kaldı 1 hafta .
İnşallah cnm sen yaptın galiba 2. Kürü yaptın mı pekiCnmm insAllah sana faydasi olur . insAllah gebe kalamana vesile olur :)
Hayir ben 1 ay denedim cnmİnşallah cnm sen yaptın galiba 2. Kürü yaptın mı peki
Adetten 10 gün önce kullan birde bence cnmHayir ben 1 ay denedim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?