Cnm bende yeni basladm 5 gundur iciom faydasini goren cok olmus insallah bizede yarar akintim olur diyordum ama malesef hicbi farklilik yok bende adetlerimde zaten duzenli
Canım ben düşük yaptım 5.ayın sonunda sonra 30 güne yakın kanamam oldu doktora gittim kist varmış neyse ilaç falan verdiler kullanmadım bir arkadaşım soğan suyu önerdi 6. Gün bi gideyim kist ne alemde diye bi baktı doktor yok gitmiş tabii doktora ilaçları bırakıp soğan suyu içtim demedim :) ondan sonra bebiş çalışmalarına başladık şuan 4 haftalık hamileyim
Ben 1 haftadır kullanıyorum cnm aslında bende de kist yok ama burda çok duydum hamile kalanları bu kürle.Kızlar sonucları nasıl ya bende hıc bırsey yok ama yınede bebegım olmuyor kıst falanda yok yınede ıcsem mı
Ben 1 haftadır kullanıyorum cnm aslında bende de kist yok ama burda çok duydum hamile kalanları bu kürle.
Ben 1 haftadır kullanıyorum cnm aslında bende de kist yok ama burda çok duydum hamile kalanları bu kürle.
Ben adetin 7. Günü başladım cnm bi kaç gün kahverengi akıntılar oldu sonra geçtiAkıntın faalan var mı canım bır degısıklık oldu mu
Cnm peki şuan hamile misin ?Ben de denemiştim zamanında ve işe yaramamıştı maalesef.
Cnm peki şuan hamile misin ?
Allah kucağına almayı nasip etsin cnm aynen kısmet herşey tabiki .Evet canım. Bebişim tüp bebek. İkinci tüp bebek denememde tuttu çok şükür :)
Bu arada incir kürünü de denemiştim ama o da işe yaramamıştı bende. Nasip şimdiyeymiş demekki.
Peki cnm ne sorun vardı doktorlar bişey dedi mi ? Hemen mi karar verdiniz tüp bebeğeEvet canım. Bebişim tüp bebek. İkinci tüp bebek denememde tuttu çok şükür :)
Bu arada incir kürünü de denemiştim ama o da işe yaramamıştı bende. Nasip şimdiyeymiş demekki.
Peki cnm ne sorun vardı doktorlar bişey dedi mi ? Hemen mi karar verdiniz tüp bebeğe
Bnde cocuk istiyordum, 3 aydir kasim da sogan suyunu ictim 5 gun, o ay hamile kldim..Suan 5 haftaluk hamileyim kesinlikle tavsiye ediyrm.Ben soğan kürünü ilk teyzemden duymuştum adet düzenliyor diye ama hiç kullanmadım uğraşmak istemedim galiba o Zaman'larama şimdi bebiş istiyorum acaba bi faydası olur mu KIZLAR bilenler varsa paylaşabilir mi?
Yumurta oluşumun mu yoktu yani? Cnm kusura bakma ben pek anlamıyorum .Canım benim AMH'ım 0,4.tü. Rezerv arttırıyor diye denemediğim kür kalmadı. Tabi doktorumun haberi yok, ben de bir sağlık çalışanıyım çünkü ve duysa baya kızar bana. Zaten oldum olası alternatif tıpa karşıydım ama insan mecbur kalınca başvurmadığı şey kalmıyor. Rezervim çok düşük olduğu için doktorum 2 yıldan sonra tüp bebeği önerdi kabul ettim. İlk deneme de olmadı maalesef. İkinci denememde çok şükür Allah'ım nasip etti.
Yumurta oluşumun mu yoktu yani? Cnm kusura bakma ben pek anlamıyorum .
Çok teşekkürler cnm Allah kucağına almayı nasip etsin . Bir hafta oldu başlayalı bir hafta kaldı inşallah bende de vesile olur bu kür öyle çok istiyoruz kiBnde cocuk istiyordum, 3 aydir kasim da sogan suyunu ictim 5 gun, o ay hamile kldim..Suan 5 haftaluk hamileyim kesinlikle tavsiye ediyrm.
Benim midem bulandigi icin 5 gun icebildim, icine limon sıkarak..Kokusundan rahtsz oluyorsan limon sikabilirsn cnm..
Anladım cnm ne güzel şuan hamilesin ama bak Allah bizlere tattırır inşallah annelik duygusunuYumurta rezervim yani sayım az canım benim. 31 yaşındayım ve erken menepoz riskim var tatlım.
Anladım cnm ne güzel şuan hamilesin ama bak Allah bizlere tattırır inşallah annelik duygusunu
Sagol cnm ins faydasini gorursunÇok teşekkürler cnm Allah kucağına almayı nasip etsin . Bir hafta oldu başlayalı bir hafta kaldı inşallah bende de vesile olur bu kür öyle çok istiyoruz ki
İnşallah Hamişler sizlerde dua edin bizlereSagol cnm ins faydasini gorursun
Ben 15 gun kullanip biraktim bi dahaki ayada oyle denerim artik :)Adetten 10 gün önce kullan birde bence cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?