Ama olmazki böyle canım adetinin 2.veya 3.günü aç karnına git güzelce hormon testlerini yaptır. Hormonlar engelliyor. Benim süreç şöyle geçti, yazayım.
adetimin 2.günü gittim benim kısa sürüyor 3ü beklemedim. Fsh - Lh - prolaktin ve E2 hormonlarıma baktırmak için kan verdim. Prolaktin hariç hepsi iyiydi 3-25 arası olması gerekirken 53 geldi. Dostinex yazdı onu kullandım değer düştü çok şükür. çünkü prolaktin önemli haftamda yumurtlamamı geciktiriyordu geç adet oluyordum geç çatlıyordu vs. 1 ay onun için tedavi gördüm. Hasta olduktan sonra bidaha gittim bu sefer yumurtalarımı zayıf gördü klomen yazdı 5 gün sabah akşam kullandım bugün doktora gittim yeterli büyüklükte dedi pazartesi bidaha gel çatlatma iğnesi vericem dedi. doktor kontrolunde ol yine yapacaklarını yap. Mesela bende incir kürü yapacaktım vazgeçtim,çünkü sayfanın altında not: prolaktin yükseği olanlar kullanmasın yazıyordu. Dikkat etmek lazım senin için söylüyorum zamandan kaybetme. Benim gittiğim hastane Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi yeşim timüroğlu harika bi doktor 15 aydır hamile kalamıyorum bende son 3 aydır bu doktora geldim keşke baştan gelseydim dedim.