Bugün rahim filmi çekildim,fakat doktorum tüplerin iyi görünmüyor dedi. Tüplerin açılması için neler yapılabilir ?
Bugün rahim filmi çekildim,fakat doktorum tüplerin iyi görünmüyor dedi. Tüplerin açılması için neler yapılabilir ?
adet bitiminden 7 gün sonra başlanıyor canım.15 gün günde iki defa içiyorsun.eğer içerken regl olursan devam et bırakma.sonra adetlerine 10 gün kala tekrar 5 yada 7 gün içiyorsun.2-3 ay düzenli devam edilmesi gerektiğini biliyorum
bu kür bana aşırı gaz ve kokulu ter yaptı arkadaşlar sizde de böyle etkiler görüldü mü yoksa sadece bende mi var :/
Reglimin bitiminin 7.günü başladım ve içtiğim 2.günüm kasıklarımda ağrı hissediyorum regl olacakmışım gibi ve aşağıya doğru başka yapıyor sanki normal mi acaba ?
ben de 7 gün sonra diye biliyordum ama bugün sabah bir programda ibrahim saraçoğlu adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayın dedi. ben de bu ay soğan kürü yapıyorum ama adet bitiminden 7 gün sonra başlamıştım. galiba yanlış başladım. çünkü tam yumurtlama gününe denk geliyor. yumurtlamayı desteklemesi ve kistleri yok etmesi için daha önce başlamak lazım değil mi?
bu ay da böyle geçti gitti galiba yine
Kızlar herkese merhabalar :) Yukardaki arkadaşla benzer şeyleri soracaktım aslında.Belki söylenmiştir, kusura bakmayın tekrar ettirmek zorunda kalmak istemezdim ama göremedim.Acaba soğan kürünü yaparken doğum kontrol hapı da kullanabiliyor muyuz? Bir de benimle birlikte bir arkadaşım daha başlamak istiyor ama o roaccutane kullanıyor bir süredir.Acaba soğan kürü ile birlikte yan tesiri olur mu, bırakması gerekir mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim, hepinize kolay gelsin
merhaba aynı soruyu ben de sormuştum yukarıda.cevap gelmeyince araştırmya devam ettim ve bunu buldum umarım yardımcı olur.
[TABLE="class: gsc-table-result"]
[TR]
[TD="class: gsc-table-cell-snippet-close"]Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU Sıkça Sorulan Sorular
Soğan kürünü denemek istiyorum.Yasminle birlikte yapsam bir zararı olur mu? Hayırlı Günler. CEVAP : Soğan kürü ile ilacınızı aynı anda kullanabilirsiniz.
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU Ska Sorulan Sorular
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ben bir şey daha sorabilir miyim acaba, şu anda aklıma takıldı da :) Ben yaklaşık 2.5 aydır regl olamıyorum ve çok rahatsızım..Soğan kürüne de başlamak istiyorum ama adetin bitiminden en az 7 gün sonra başlanması gerekiyormuş.Acaba adet olmadan önce başlayanlar var mı? çünkü sanırım soğan kürüyle adeti sökenler olmuş.Bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
soğan kabuğu haşla iç 1 gün sonra adet söker canım ben bi kaç kez yaptım çok işe yaradı
Soğanın etli kısmını haşlamıyor muyuz? Valla ne iyi olur 10 haftadır adet olamadım, ilaç da kullanmak istemiyorum pek :26:
ben de 7 gün sonra diye biliyordum ama bugün sabah bir programda ibrahim saraçoğlu adet bitiminden 2-3 gün sonra başlayın dedi. ben de bu ay soğan kürü yapıyorum ama adet bitiminden 7 gün sonra başlamıştım. galiba yanlış başladım. çünkü tam yumurtlama gününe denk geliyor. yumurtlamayı desteklemesi ve kistleri yok etmesi için daha önce başlamak lazım değil mi?
bu ay da böyle geçti gitti galiba yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?