Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ağrım hala devam yaa rekor bugun 9.gunum soğanmı yaptı acep

sogan suyunun yaptıgına kalıbımı basarım bendede aynısı oldu çünkü doktora gitmicem iyi olacak hastanın ayagına doktor gelirmişş ben biraz beklicem canım:jeyyar:

canım benim çok hoşuma gitti yaa inşallah öyledir ama hiç sanmıyorum zaten bu gidişe bidaha adet olabilcemi sanmıyorum menepoza girdim yahu:jeyyar: zaten hamile olsam kafayı yeme ihtimalim büyük o yüzden çok rikli bi durumkaydirigubbakcemile3 senin sorunun ne canım

canım benim fsh yüksek prolaktin yüksek yumurtlama olmuyooooooooooo

senin fsh kaç söle ben sana menepoza girip girmediğini sölerim tecrübeliyim ben

ceylan sende pko varmı?varsa eğer onları temizlemiştir o ağrılar ondardır belki...bi andada sökülür tertemiz olur yumurtalıklar...

agzına kurban kız ne güzel söylüyon öyle bende pkoluyumya bi umut diyom gelen sancıya bile sevinir olduk allah bize ayrdım etsin

canım benim fsh yüksek prolaktin yüksek yumurtlama olmuyooooooooooo

senin fsh kaç söle ben sana menepoza girip girmediğini sölerim tecrübeliyim ben

canım fsh kaç bilmiyorum ama enson östöröjen 39 du doktor hayret etti sen menepozamı girdin allah korusun

ayy cidden allah razı olsun off zor oturuyorum imkanım olsa eve gideceğimama sizdende kopamıyorum..
yadelcik yaz yaz değerlerini fakelove benimkileride çok güzel yorrumladı

ayy cidden allah razı olsun off zor oturuyorum imkanım olsa eve gideceğimama sizdende kopamıyorum..
yadelcik yaz yaz değerlerini fakelove benimkileride çok güzel yorrumladı

valla son 1yılda 6ay tedavi gördüm ama doktorum fsh ve digerlerine hiç bakmadı birtek öströjen 39çıktı kadınlık hormonum yani bu durum hiç hoşuma gitmedi

valla son 1yılda 6ay tedavi gördüm ama doktorum fsh ve digerlerine hiç bakmadı birtek öströjen 39çıktı kadınlık hormonum yani bu durum hiç hoşuma gitmedi

canım östrojen hormonun çok yüksek değilki hem menepoza girmen östrojenden belli olmuyo fsh dan belli oluyo ben geçen yaptırmıştım 36 çıktı östrojen ve 2 tane yumurtam vardı 11 mm bu yüzden biraz yüksek çıkmış dr lar 30 un altında olmasını istiyolar
bence bütün hormonlarınabakması gerkiyo dr
mesela benim prolaktinim çok normaldi 3,4 ayda tavan yaptı yani hiç belli olmuyo bence dr git söktürücü kullanısırsın kurtulursun

canım fsh,hım yüksek işte bilmiyorum
kısmet herşeyyyyy

kızlar ya benim 5, günüm hiç bi belirti yok bana yaramadımı neeeeeeeeeeeee

canım hayır otu kullan valla bunun yüksek hormonları düşürdügünü düşükleride yükselttigini duydum ben bi süre içtim ama bıraktım tekrar başlıcam ama tadıkafamçokkarıştı

Back
X