- 18 Aralık 2007
- 6
- 0
- 86
Soğan kürünü 15 gün boyunca uyguladım tam 15. günün içinde acillik oldum hastanaye gitmek zorunda kaldım tahlil sonuçlarıma göre bağırsak enfeksiyonu geçirmişim.senağlama.benim için çok kötü bir gündü kusmaktan içim dışıma çıkmıştı daha önce bağırsak yada midemle ilgili bir sorunum da yoktu:çok üzgünüm:.soğan küründen dolayımı böyle oldum anlamıyorum bi türlü :1no2:birdaha da denemeyi düşünmüyorum zaten soğan ne kadar faydalı olsada biryerde zararlıda olabiliyomuş demek..soğan kürünü uygulayıpta benim gibi hastalanan arkadaşlar var sa paylaşırlarsa sevinirim..
o kadar sıkıldım ki incir suyu kaynat iç soğan suyu kaynat iç çiğ soğan ye maydonoz buharı adaçayı yağı artık bıktım hatta bunaldım artık duymak istediğim şey senin hiç bir zaman çocuğun olmayacak lafı ne evliliğimi anladım ne mutluluğumu Allahtan gelen bir dert isyan edemem haşa ama 41.ayıda devirdik dr lar sorunun yok diyo ama hiç biçarede olamıyor
frezya bir önceki sayfada anlattım yaşadıklarımı
arkadaşlar amacım kürü kötülemek değil yapmayın uygulamayın demiyorum tabiki ama herkeste aynı etkiyi yapmıyor frezya gibi bana da zararları oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?