Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Benim bebişim yok bende umutla bekliyorum...yan topiklerede göz at canım..belki sanada faydası olur....

İnşlh hepimizinde eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olur.Bakıyorum cnm nerde kendime göre bişey okusam umutlanıyorum.Ama sitres yapmıyorum.Ben hiç bu kadar sıkı bir çalişma içerisine girmemiştim.Bakalım bu ay neler olacak.İnşlh hamile olurumda bende yazarım bu yollarla hamile kaldım diye.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşlh.Çok zor bişeymiş hamile kalmak.

hayir canim aslinda cok kolay, genc yasta evlenirsen, kariyer felan demezsen, korunmazsan ilk denemede sip diye hamile kalirsin. ama biz daha erken ne acelemiz var hele dur sonra nasilsa olur diyoruz kendimize göre planlar yapiyouz. sanki hersey elimizdeymis gibiii :oklava:

İnşlh hepimizinde eli ayağı düzgün hayırlı evlatlarımız olur.Bakıyorum cnm nerde kendime göre bişey okusam umutlanıyorum.Ama sitres yapmıyorum.Ben hiç bu kadar sıkı bir çalişma içerisine girmemiştim.Bakalım bu ay neler olacak.İnşlh hamile olurumda bende yazarım bu yollarla hamile kaldım diye.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşlh.Çok zor bişeymiş hamile kalmak.

bak canım süt maydanoz buharı Selimina83'ün başlattığı topic, Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kür arnavutgüzeli84'ün başlattığı topic baştan sona oku belki faydası olur sanada...İnşallah bebişin gelir bu ay kürleri yapmana gerek kalmaz..bencede çok zormuş hamile kalmaksenağlama

hayir canim aslinda cok kolay, genc yasta evlenirsen, kariyer felan demezsen, korunmazsan ilk denemede sip diye hamile kalirsin. ama biz daha erken ne acelemiz var hele dur sonra nasilsa olur diyoruz kendimize göre planlar yapiyouz. sanki hersey elimizdeymis gibiii :oklava:

heeeeeeee bi de şu ay hamile kalırım bu ay doğururum diye zamanı belirliyoruz...delikafadulden

meyracım akşam bilgisayara bakarken eşimde arkamdaki koltukta oturuyordu birden bir kahkaha attıı ama nasıl gülmek ben televizyona bakıyo zannettim meğer senin bu yazını görmüş hemen yorum çok doğru söylemiş wallaaaaaaaa:roflol: dedimki sen burayımı okuyosun yok dedi sadece o yazıyı gördüm dediii :roflol::roflol:

meyracım akşam bilgisayara bakarken eşimde arkamdaki koltukta oturuyordu birden bir kahkaha attıı ama nasıl gülmek ben televizyona bakıyo zannettim meğer senin bu yazını görmüş hemen yorum çok doğru söylemiş wallaaaaaaaa:roflol: dedimki sen burayımı okuyosun yok dedi sadece o yazıyı gördüm dediii :roflol::roflol:

utandim simdi yaa :utangac:

arkadaşlar bu soğan kürü gerçekten mucize bende pcosluyum ve bu kürü denedim ve çok faydasını gördüm.Bu kürü uyguladiğınız da süre boyunca fazlaca kahverengi bi akıntı oluyor zaten bu akıntıda kistleri patlattığı için kistin içindeki sıvı oluyormuş.

slm kızlar. bende soğan kürünü uyguluyorumm. bugün 10 günüm bittii kürdee. kaldı 5 günüm. ben adetin 3 günü başladım küre ve şuanda devam ediyorum. bu kürün içimi temizlediğini inanıyorum.adetim normladede 5- 6 gün sürerdi. ama kürü uygulamaya başladımm.adetimin 4 ve 5 günlerii çok koyuu siyah gibi akıntımm olduu ardındanda 2- 3 gün kahverengi lekelenme şeklinde akıntılarımm olduu.sonra normlae döndüü akıntımm.sanırım içimi tam temizledii adet döneminde başladığım için küre adetle beraber temizlediğini düşünüyorum. aynı zamnda kürün 6 günü çörek otu bal ve tarçın karışımını yiyorum sabah akşam ve yatmadan birer tatlı kaşığıda bu karışımdan yiyorumm. adet düzensizliği yaşayanlardanım. 5 sendir korunmadığımız haldee bebek sahibi olamadıkk. doktorada gitmemize rağmen bir sorun çıkmadıı. ama allah kısmet etmedii olmadı bebğimizz. bende bu kürü uygulamay karar verdimm. inşallahh bi faydasını görürüzzz kızlarrr

Merhaba, bende 7 sene önce yumurtalık kisti oldu, başka bi sorun için dr a gittiğimde 5 cm lik nurtopu gibi kistim olduğunu öğrendiğimde şok oldum, adetlerimdeki sancı ve "kist sol yumurtalıktaymış" sabahları sol bacağımdaki uyuşma kist yüzündenmiş...hatta uyuşma o kadar fazlaydı ki 2 sabah yataktan kalkıp bacağımın üzerinde duramadan yere yapıştım.İlaç tedavisiyle ilk reglimde kistten kurtuldum, 6 ay doğum kontrol hapı kullandım, eğer ilaç tedavisi işe yaramazsa ameliyat yapıcam demişti. O zamandan beri sorun yoktu, bu gün muayne olup 6,5 cm lik yeni kistimi öğrenene kadar.....Hemen ameliyat dedi dr um. Patlarsa hastanelik olursun, ne olduğunu anlamazlar boydan boya keserler seni dedi. Ciddiyim böyle söyledi. Hastaneden çıktığımda afallamıştım. Yaklaşık 2 saattir benle aynı dertten muzdarip hanımların yazılarını okudum güç aldım.Ameliyattan önce soğan kürünü denicem.İbrahim Saraçoğlunun kitabında da sitesinde de bu kürün faydalarını okumuştum. Şimdi soğanlar kaynıyor bu akşam başlıyorum.
Yumurtalık ve Rahimdeki kistler için tarif şöyle;
DIŞI KAHVERENGİ İÇİ BEYAZ YEMEKLERDE KULLANDIĞIMIZ 1 SOĞAN
1,5 BARDAK SU
BİR TENCEREDE 1-5 SU BARDAĞI SU KAYNATILIR, KAYNAMIŞ SUYUN İÇİNE KAHVERENGİ KABUĞU SOYULMUŞ SOĞAN 4 E BÖLÜP ATILIR, TENCERENİN KAPAĞINI KAPATIP 5 DK. "BU ÖNEMLİ NE FAZLA NE EKSİK 5 DK"SOĞANI KAYNATILIR. ALTINI KAPATIP ILINMASINI BEKLENİR. ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERDEN 10-15 DK ÖNCE 1 BARDAK İÇİLİR.
HER ÖĞÜNDE TAZE YAPILMASI GEREKİYOR.
İÇİNE BAŞKA BİTKİ,ŞEKER VS. KATILMIYOR.
BAŞKA KÜRLERLE BİRLİKTE UYGULANMIYOR.
ADET OLMADAN 10 GÜN ÖNCE BAŞLANIYOR ADET DÖNEMİNİDE KAPSIYACAK ŞEKİLDE 15 GÜN DEVAM EDİLİYOR.( örneğin: 15 mayıs adet ilk günü 5 mayısta başlayın. 5 mayıs + 15 gün = 20 mayıs kürün son günü olacak )
15 GÜNÜ TAMALADIKTAN SONRA , TAKİP EDEN AY ( HAZİRAN DA ) REGLİYE 10 GÜN KALA 7 GÜN KÜRÜ UYGULAYIN. ( örneğe göre devam edersek yani 14-15 haziran regl ilk günü, 10 gün öncesi
4 haziran kürün ilk günü 7 gün kürü yapıp bırakıyoruz )
15 GÜNLÜK KÜRDEN SONRA 7 GÜNLÜK KÜRÜ 2-3 AY UYGULAYIN.
İBRAHİM SARAÇOĞLU SİTESİNDE DİYOR Kİ:
Polikistik over şikâyeti olanlar, büyük bir olasılıkla kürü uygulamaya başladıktan bir-iki gün sonra beyaz-sarı renkte bolca akıntı yaşamaya başlayabilirler. Uzun zamandan beri adet (regl) görmüyorlar ise, adet görmeye başlayabilmektedirler. Aynı şekilde menepoza yeni girmiş bayanlar da tekrar düzenli adet görmeye başlayabilmektedirler. Rahim duvarı incelmesi olan bayanların rahim duvarlarının kalınlaşmasında da etkilidir. O sanki, kadınların rahim ve yumurtalıkları için yaratılmış bir sebze…

Faydasını gören çok kişi var.İnşallah bizde bu dertten kurtuluruz.hihoyyyt

Meyracım duyduğum kadarıyla adet sancısınada iyi geliyormuş. Benim soğan küründe 4.günüm, akıntım çoğaldı ve yumurtalıklarımda ki ağırlık hisside kalmadı. 1 haftaya kadar adet olmam gerekiyo sancı durumunu yazarım. Eğer şu kisti küçültürsem ameliyattan kurtulmuş olucam.ınşallah sonuç alırım:Saruboceq:

kızlar bnde de pco var adet olamıyorum bi türlü 5 ay oldu yasmini bırakalı geçen ay denedik bebiş falan olmadı zaten adet de olmuyorum ki:((geçen ay farlutal bu ay yine farlutal, drum bu ay da deneyin bidaki ay klomen dedi,bende farlutalın yanında soğan kürüne başladım bugün iyi geleceğine inanıyorum,
yalnız bişi sorcam farlutalın yanında yapılıyomu bu kür?hiç böyle uygulayan varmı aranızda?
çk öptüm şimdiden teşekkürler

kızlar bnde bu küre başlamak istiyorum. sizlarden cevap bekliyorum .şu an adetimin 1. günü soğan kürüne başlayabilirmiyim. soğan kürünü 15 gün uygulayıp arkasından incir kürüne başlayım diyorum. yada 10 gün soğan kürü arkasından hemen inir kürü acil cevap bekliyorum arkadaşlar.

DIŞI KAHVERENGı ıÇı BEYAZ YEMEKLERDE KULLANDIĞIMIZ 1 SOĞAN
1,5 BARDAK SU
BıR TENCEREDE 1-5 SU BARDAĞI SU KAYNATILIR, KAYNAMIŞ SUYUN ıÇıNE KAHVERENGı KABUĞU SOYULMUŞ SOĞAN 4 E BÖLÜP ATILIR, TENCERENıN KAPAĞINI KAPATIP 5 DK. "BU ÖNEMLı NE FAZLA NE EKSıK 5 DK"SOĞANI KAYNATILIR. ALTINI KAPATIP ILINMASINI BEKLENıR. ÖĞLEN VE AKŞAM YEMEKLERDEN 10-15 DK ÖNCE 1 BARDAK ıÇıLıR.
HER ÖĞÜNDE TAZE YAPILMASI GEREKıYOR.
ıÇıNE BAŞKA BıTKı,ŞEKER VS. KATILMIYOR.
BAŞKA KÜRLERLE BıRLıKTE UYGULANMIYOR.
ADET OLMADAN 10 GÜN ÖNCE BAŞLANIYOR ADET DÖNEMıNıDE KAPSIYACAK ŞEKıLDE 15 GÜN DEVAM EDıLıYOR.( örneğin: 15 mayıs adet ilk günü 5 mayısta başlayın. 5 mayıs + 15 gün = 20 mayıs kürün son günü olacak )
15 GÜNÜ TAMALADIKTAN SONRA , TAKıP EDEN AY ( HAZıRAN DA ) REGLıYE 10 GÜN KALA 7 GÜN KÜRÜ UYGULAYIN. ( örneğe göre devam edersek yani 14-15 haziran regl ilk günü, 10 gün öncesi
4 haziran kürün ilk günü 7 gün kürü yapıp bırakıyoruz )
15 GÜNLÜK KÜRDEN SONRA 7 GÜNLÜK KÜRÜ 2-3 AY UYGULAYIN.

98. sayfada böyle yaziyor bakarsaniz görebilirsiniz. adetin 7. günü baslayabilirsiniz. saracoglunun sitesinden ayrintili bilgi edinebilirsniz.

Back
X