Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben de bu sogan suyudu geçen ay denemiştim gebe kalmayı kolaylaştırıyoo diyee ama bu ayy bende şöyle bir durum olduu adetim 16 gün gecikti dr gittiğimde kistimin oldugunu söyledi yaa bu sogan suyu kist için değilmi aynı zamanda neden bende böle bişe yaptıı benim adetim çok düzenlşiydi hiç şaştıgını hatılamıyorum 22 yaşıma kadar ama bu ay 16 gündür olamıyorum farlutal içmeye başladım ve yine arkadaşlarımın istegi üzerine sogan suyu içiyorum acaba yan etkisi arasında böle bişey varmıdır
az önce doktordaydım sordum bu kürü saçmalık bunlar milletle dalga geçiyolar oldu olcak manav açsınlar dedi dalga geçti
evet canım benim yüzümdede sivilce çıktı hem çok fazla şimdi de onları gidermek için uğraşıyorumya arkadaşlar 3-4 gün soğan suyu içtim yüzümün heryerinde sivilce çıktı sizde de böle oldumu ya
hayırlı olsun arkadaşım rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip eder inşallah bize yazarmısın şikayetin neydi ve soğandan ne kadar süre sonra hamile kaldın muhakkakki veren Allah bu kürlerde sebeplerimiz .cevabını bekliyomselam kızlar bende soğan kürünü uygulayanlardanım ve şimdi hamıleyım tavsiye ederim
tebrikler...inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..rahatsızlığın neydi?kaç ay süreyle kullandın ve bunun yanında başka bir kür de yaptın mı? bunları bizlerle paylaşırsan bebek isteyen herkese umut olursun!!! teşekkürler.:lepi:selam kızlar bende soğan kürünü uygulayanlardanım ve şimdi hamıleyım tavsiye ederim
arkadaşlar burada kaç sayfa okudum ama kimse bu kürün faydalı olup olmadığı ile ilgili net bir deneyim paylaşmamış yani hiç mi deneyimi olan yok paylaşsa..