Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

Soğan kürü reglinizi geciktiriyormu ? Reglim 4 gün gecikti, 26 güne bir olurdum düzenliydi. Soğandanmı diye merak ediyorum :uhm:

evet soğandanmış arkadaşlar, birazönce kahverengileri gördüm :S hayırlısı buymuş demekki bu ayda.. vardır Rabbimizin bildigi..

kızlar ben de bu sogan suyudu geçen ay denemiştim gebe kalmayı kolaylaştırıyoo diyee ama bu ayy bende şöyle bir durum olduu adetim 16 gün gecikti dr gittiğimde kistimin oldugunu söyledi yaa bu sogan suyu kist için değilmi aynı zamanda neden bende böle bişe yaptıı benim adetim çok düzenlşiydi hiç şaştıgını hatılamıyorum 22 yaşıma kadar ama bu ay 16 gündür olamıyorum farlutal içmeye başladım ve yine arkadaşlarımın istegi üzerine sogan suyu içiyorum acaba yan etkisi arasında böle bişey varmıdır

canım bendede aynı sorun oldu soğan kürünü 15 gün kullandım bitti adet olmam gerekirken bugün 13 gün oldu hala olmadım sabırla bekliyorum bakalım
rabbim yardımcımız olsun:Saruboceq:

ya arkadaşlar 3-4 gün soğan suyu içtim yüzümün heryerinde sivilce çıktı sizde de böle oldumu ya

az önce doktordaydım sordum bu kürü saçmalık bunlar milletle dalga geçiyolar oldu olcak manav açsınlar dedi dalga geçti

doktor bize ilaç vermezse koskoca ilaç piyasası nasıl dönecek...herkez ota, sapa akın ederse kim kullanacak bu ilaçları....adamlar artık mafya olmuş...kaldıki saraçoğlu sitesinde doktora gidilmesinide önermiş....:kahve:.

ewt bencede haklısın canım ama ben ona inat yapıyorum 3 nisanda 15 gün olcak bakalım ilaçlarda otlardan yapılıyo tabiki ama mesele piyasaysa ayıp ediyolar benim bi menogon iğnem 121 ytl omu pahalı 2 kilo soğanmı yani böle işte kullanıyorum soğanı bakalım hayırlısı allahtan

selam kızlar bende soğan kürünü uygulayanlardanım ve şimdi hamıleyım tavsiye ederim

mrb arkadaşlar.
bende dün başladım soğan suyuna dün gece çok karın ağrısı oldu adet olucakmışım gibi normalmi bu

Arkadaşlar soğan kürünü
şuan balla karıştırıp hazırlayacağım bi karışım var onu kullanırken yapsam bi zararı olurmu :uhm:
Bilen cevap verirse çook sevinirimm:1hug:

acaba cinsel ilişkidekii ağrılarda da işe yararmı bu kürü kullanıpta böyle şikayaeti olanlar şuan nasıl oldu acaba yazarmısnz...

arkadaşlar burada kaç sayfa okudum ama kimse bu kürün faydalı olup olmadığı ile ilgili net bir deneyim paylaşmamış yani hiç mi deneyimi olan yok paylaşsa..

selam kızlar bende soğan kürünü uygulayanlardanım ve şimdi hamıleyım tavsiye ederim
hayırlı olsun arkadaşım rabbim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip eder inşallah bize yazarmısın şikayetin neydi ve soğandan ne kadar süre sonra hamile kaldın muhakkakki veren Allah bu kürlerde sebeplerimiz .cevabını bekliyom

tebrikler...inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın..rahatsızlığın neydi?kaç ay süreyle kullandın ve bunun yanında başka bir kür de yaptın mı? bunları bizlerle paylaşırsan bebek isteyen herkese umut olursun!!! teşekkürler.:lepi:

mrb hocamben sizi ekrandan takip ediyorum benim bir sorunum var bende polikistik over var sizin vermiş olduğunuz soğan kürü ve incir kürünü uyguluyabilirmiyim ikisi bir arada olurmu şimdiden teşekkür ederim lütfen cevap yazın cok acil çünkü beş yıldır evliyim ve çocuk istiyorum hangi ilacı kullansam hiç bir faydasını görmüyorum artık bıktım hap içmekten ve doktorlara gitmekten yardımınızı bekliyorum bayramınız mübarek olsun.iyi akşamlar.

Cevabı » Gizle

önce 15 gün günde 2 kez soğan kürünü uygulamanızı öneririm. Daha sonra 20-25 gün incir kürü uygulayınız. Aynı anda 2 kür uygulamayınız. 15 günlük ilk soğan küründen sonra, 4-5 ay, adet günlerinize 10 gün kala 10 gün soğan kürü uygulayıp kürleri sonlandırınız. Adetinize 10 gün kala incir kürünü kesip ertesi gün 10 günlük soğan kürüne başlayabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.

Alıntı: Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU : Sıkça Sorulan Sorular

arkadaşlar burada kaç sayfa okudum ama kimse bu kürün faydalı olup olmadığı ile ilgili net bir deneyim paylaşmamış yani hiç mi deneyimi olan yok paylaşsa..

ben söyleyim canim sana, bende cok ise yaradi. kesinlikle kisa sürede net sonuc veriyor. 2-3 gün icinde yanmam vardi onu kesti. dikkat edilmesi gereken husus taze hazirlaman gerek. bayati bir ise yaramiyor bizzat denedim. saglicakla kal a.s.

selam arkadaşlar foruma üyeydim ama yorumda bulunmuyodum.bilgilerinizden yararlanıyorum.Allah razı olsun.soğan kürünü denedim bu ay.ama bende işe yaramadı.basuru olanlara mutlaka bi çözüm bulup da kullanmak gerekiyomuş.ben de var.bilmediğim için soğan kürünü kullandım sadece.aşırı derece basur kanamam oldu.adetim 15 gün gecikti ve hala gecikmekte:) Allah hepinize şifa versin.

Back
X