Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

selam arkadaşlar hihoyyyt ben de aranıza yeni katıldım ben de en son 2. kürü uyguladım yani adetime 10 gün kala fakat ilk kez adetim 3 gün gecikti ve ilk olduğum gün acayip sancılandım bu ayda geçti ama sonraki ay aşılama ile beraber kullanacağım soğan küründen hamile kalan var mı aranız da?

selam arkadaşlar foruma üyeydim ama yorumda bulunmuyodum.bilgilerinizden yararlanıyorum.Allah razı olsun.soğan kürünü denedim bu ay.ama bende işe yaramadı.basuru olanlara mutlaka bi çözüm bulup da kullanmak gerekiyomuş.ben de var.bilmediğim için soğan kürünü kullandım sadece.aşırı derece basur kanamam oldu.adetim 15 gün gecikti ve hala gecikmekte:) Allah hepinize şifa versin.
mrb yeşilyol bende de adet geçikmesi oldu 20 gün geçti neredeyse hala olmadım adet bütün belirtiler var ama kendisi yok

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benim sorunumda pco klomen ve çatlatma iğnesi kulandım bu ay bakalım işe yarayacakmı hayırlısı soğan kürünü bende deneyeceğim büttün iltihabı içeriyi temizliyormuş hayırlısı inş Allahım banada ve isteyen herkese hayırlısı ile sağlıklı bir bebek nasip eder.

ya arkadaşlar benim aklıma bişey takıldı. şimdi bu soğan kürünü yapınca mesela gecikme oldu diyelim farlutal kullanmanın bir zararı olur mu? yoksa kimi arkadaşlarımızın beklediği gibi illa kendiliğinden mi olmasını beklemek gerek?

merhana canıım gecmısı okudum.. oyuzden goremedım...:1hug:
ayrıca herkese merhaba
ben ıkı gundur kullanıyorum..ama herkesıın ılk 2 gunde akıntıları cogalmıs..bende hıcbırsey yok..sadece bol bol adrara cıkartıyordelikafaduldendelikafadulden
zorunllu kurtaj sonrası hıc adet olmadım 40 gun oldu....
suan 5 cm nur topu gıbı kıstım olmus..delikafadulden
etkısnı hemn gosterırmı sogan kuru:delphin:

evet benimde son 2 gün kaldı sonra biticek 15 gün olmuş olcak ama son 5 gündür yarım saatte bir wc ye gidiyom nolcak bilmem bide kasıklarımda ağrı var inş büyümüştür yumurtalarım bu bitsin bide incirli çatlatma kürü var onuda denicem allahtan ümit kesilmez

sogan kürü yumurta büyütmezkiiiiiii. incir büyütür diye yazio saracoglunun sitesinde, sogan iltihap icin?

yoo canım soğan büyütür incir çatlatır sırayla yapılır

ben sırf incir yiyeyim yaa.. soğanı br kaynattım içtim midem alt üstüne geldi....
ben onu ancak ileride zayıflamak için içerim...
öyle kötü koktuki burnuma diyorum hamilelik kilolarını vermek için ben soğan suyu içcem :))))

ay kızlar sizi tebrik ediyorummmmmmmm bravoo içenlere masallah nazarm degmesin...

ben de zorlıcam kendımı

ama öle yazıyo neyse iltihap varsada hazırlık oldu incir kürünü yapan deneyen varsa lütfen yazabilirmi yardım bekliyorum sizlerden o nasıl kullanılıyo

inciri denedim ben, bayagi büyük yumurtalarim oldu. gerci hamis olamadim ama klomen den de etkili oldu yumurtaliklarim icin. 3 aydan fazla kullanilmazmis o yüzden biraktim.

mrb kızlar...ya bişi sorcam soğan kürünü uygulayanlarda 3-4 gün sonra akıntı geliyomuş...sizlerdede oldumu???olduysa akıntının rengi,kokusu,şekli nasıl???benim bugün 4. günüm bende süt beyaz-şeffaf karışımlı ama çok fazla olmayan bi akıntı var..bana pek iltihaplı bi akıntı gibi gelmedide merak ettim o yüzden???

bu normal bendede beyaz geldi ama o kadar çok gelmedi demekki fazla iltihap yokmuş
.. meyracım ben klomeni kullandım ganopheneyide kullandım bii işe yaramadı doktorum sen sadece menogon iğnesine cevap veriyosun dedi şimdi 8 inde adet günüm 5.günü iğneye başlıcaz.bende 1 yada 2 tane yumurta var yani az folikülüm varmış adetim düzensiz 3 yıl olcak çocukta olmadı o yüzden senin durumun nası meyra

canim bizim hikayemizi anlatiyim sana: esimde bi sorun yok. ben de hsg cektirdim tüplerden biri yapisik cikti ama digeri normal. adet dönemim hormonlarim normal cok sükür. bende bitmeyen bi idrar yolu iltihabi var, cocukluktan kalma. dr a göre bu gebelige engel degil. ama duyduguma göre filmde görünmese de iltihap olabiliomus bazen. ben yine de sanki sorun buymus gibi hissediyorum.
sogani denedim ama yanmayi kesio sadece akinti yapmio temizlemio sanki. adacayi yagi iyi gelmisti iste, oda yara yapti. simdi bende cooook önceden duydugum süte basladim, ins ise yarar.
hepimize dua ediorum insallah bi gün olacak, yaklasio hissediorum

inşallah meyra allah istediğini versin ahh ahh işe yarasa bu kürler bebişlerimizi alsak kucamıza:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar bende soğan kürüne geçen ay adetim bittikten 7 gün sonra başladım yani tam yumurtlama zamanımda 15 gün içtim sabırla onun mu etkisi oldu bilmiyorum bana kalırsa YÜCE RABBİM nasib etti soğan sadece bir sebepti şimdi HAMİLEYİM ELHAMDULİLLAHHHHH.adetim çok gecikti bu ay ama yinede hamileğiği hiç beklemiyordum ama dua etmeyide ihmal etmiyordum duyduğum her kürü yapmayı denedim sabırla inançla çok şükür rabbim nasip etti şimdi 6 haftalık hamileyim yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 16 aydır istiyordum nasip aya imiş:CüvCüv: :teytey:

Son düzenleme:
ayyyy cok sevindim canim, saglikla al kucagina insallah coooook sevindim senin adina. hayirli olsuuunnnn... hihoyyyt
darisi basimiza insallahhhh :CüvCüv: :Saruboceq:

arkadaşlar bende soğan kürüne geçen ay adetim bittikten 7 gün sonra başladım yani tam yumurtlama zamanımda 15 gün içtim sabırla onun mu etkisi oldu bilmiyorum bana kalırsa YÜCE RABBİM nasib etti soğan sadece bir sebepti şimdi HAMİLEYİM ELHAMDULİLLAHHHHH.adetim çok gecikti bu ay ama yinede hamileğiği hiç beklemiyordum ama dua etmeyide ihmal etmiyordum duyduğum her kürü yapmayı denedim sabırla inançla çok şükür rabbim nasip etti şimdi 6 haftalık hamileyim yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 16 aydır istiyordum nasip aya imiş:CüvCüv: :teytey:

çok mutlu oldum allah hayırlısıyla kucana da almayı nasip etsin

Back
X