• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü ile gebelık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evlatkbr91

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2025
633
250
18
34
Merhaba! Soğan kürü ile hamıle kalan varmı yada yan etkılerı varmı Nezaman başlanıyor ben adetimin 2. Günü basladım 7 ay önce kürtaj oldum bebek ıstıyoruz olmuyor soğan kürü ile hamıle kalan varmı

Merhaba! Soğan kürü ile hamıle kalan varmı yada yan etkılerı varmı Nezaman başlanıyor ben adetimin 2. Günü basladım 7 ay önce kürtaj oldum bebek ıstıyoruz olmuyor soğan kürü ile hamıle kalan varmı
Bende bu ay yapmayı düşünüyordum bir sürü soğanda aldım ama burda okuduğumda bazılarında olumsuz olmuş hormonal dengeyi filan bozmuş sanırım vazgeçtim o yüzden 😕

Bnde çikolata kıstı vardı, doktor ilaç verdi o sıra 1 haftaya yakın soğan kuru yaptım. Bi tane kıstım tamamen gitti. İlacı bıraktıktan sonra da hamile olduğumu öğrendim.bn soğan kürününde faydası olduğunu düşünüyorum

Asla önermiyorum bu ay denedim ve sadece 6 gün 9 gün adetim gecikti kasıklarım o kadar çok agrıdı li söküyor diyen yalan söylüyordur aksine davul gibi şiştim bence yapmayın

Asla önermiyorum bu ay denedim ve sadece 6 gün 9 gün adetim gecikti kasıklarım o kadar çok agrıdı li söküyor diyen yalan söylüyordur aksine davul gibi şiştim bence yapmayın
Soğan kürü ile hamile kalan çok kişi var ve iyi gelen bir sürü insan var.Size iyi gelmemiş olabilir.Rahmi temizliyor gerçekten.Yanlış yönlendirmeyin bence.

Bnde çikolata kıstı vardı, doktor ilaç verdi o sıra 1 haftaya yakın soğan kuru yaptım. Bi tane kıstım tamamen gitti. İlacı bıraktıktan sonra da hamile olduğumu öğrendim.bn soğan kürününde faydası olduğunu düşünüyorum
Bende kist falan yok baska bıyerde kist yoksa kist olsuyor falan yazmışlar ondan tedırgın oldum korunmayı bıraktıktan sonra gec adet olmaya başladım bu ayda olmadı dıyecek kadar az kanamam oldu soğan kürü hem adetım ıcın hem gebe kalmak ıcın faydası olurmu bılmıyorum

Back
X