Soğan kürü ile hamile kalan var mi

Sefes01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
875
360
103
Soğan kürünü cok duydum fakat hic yapmadim. Dün aldim soğanı adetin bitince 2 gün sonra vasla diyorlar. Yarın başlayacağım. Soğan kürü ile hamile kalan var mi nasil yaptiniz . O ay mi hamile kaldiniz. Bana yardimci olacak birileri var mi ?

Allahim saglicakla kucagina almayı nasip etsin inşallah. Nasil yaptin soğanı canim. Birde yaptığın ay mi hamile kaldin. Ne kadar süredir bebisin olmuyordu.

Adetim bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak kaynatılmış suya Orta boy kahverengi soğanı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç 15 gün iç o ay hamile kaldım

Kabuklariyla mi kabuksuz mu ? Bazilari kabuklu dedi ama bana kabuklusu pek mantikli gelmedi

Kabukları soyulmuş olarak 8e felan bölüp kaynamakta olan klorsuz suya koyup, 5 dk kaynatıyoruz. Sonra altını kapatıp ılıktan hafif sıcak olana kadar bekletip, süzüp içiyoruz.

Kabukları soyulmuş olarak 8e felan bölüp kaynamakta olan klorsuz suya koyup, 5 dk kaynatıyoruz. Sonra altını kapatıp ılıktan hafif sıcak olana kadar bekletip, süzüp içiyoruz.
Siz kulandiniz mi hamile kaldiniz mi ? Bugün sogan küründe 5. Günüm. Umarim guzel haberleri alirim

Ben bu ay yapıyorum. Bugün 7. günüm soğan küründe. Bu ay olmazsa, sonraki ay adete 10 gün kala başlayıp 10 gün daha yapıcam. İnşallah olumlu sonuç alırız.

Maşallah Allahim uzun ömürler versin. Doktora gittiniz mi sonucta 1 bebisiniz var. 2 yil da az değil

Canim sogan kürü yapiyordun hamile kaldin mi yada adet oldun mu. 15 günü tamamladim. 4 gun kaldi adetime. Ama ben adet olacakmisim gibi.
3 gün var bata canım. Ama pek umutlu değilim. Ovulasyon testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı. Şayet hamilelik olursa ovulasyon testinde ikinci çizgi adete doğru çıkıp giderek koyulaşıyormuş. Bende hafif bile görünmedi ikinci çizgi malesef

Hakkimizda hayirlisi olsun. Bana da 4 gün var fakat adet belirtileri yaşıyorum. Pek umidim yok. Aksine erken olacakmışım gibi.

Bende soğanları kabuğuyla kaynatıp bir leğenin içine koyup buharına oturulmasının iyi olduğunu duydum adetin son günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…