Var ben canım
Adetim bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak kaynatılmış suya Orta boy kahverengi soğanı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç 15 gün iç o ay hamile kaldımSoğan kürünü cok duydum fakat hic yapmadim. Dün aldim soğanı adetin bitince 2 gün sonra vasla diyorlar. Yarın başlayacağım. Soğan kürü ile hamile kalan var mi nasil yaptiniz . O ay mi hamile kaldiniz. Bana yardimci olacak birileri var mi ?
Siz kulandiniz mi hamile kaldiniz mi ? Bugün sogan küründe 5. Günüm. Umarim guzel haberleri alirimKabukları soyulmuş olarak 8e felan bölüp kaynamakta olan klorsuz suya koyup, 5 dk kaynatıyoruz. Sonra altını kapatıp ılıktan hafif sıcak olana kadar bekletip, süzüp içiyoruz.
Inşallah bu kez olur canim ikimize de nasip etsin Allahim insallhSağol canım. Gittim doktora, tüp Bebek de denedim ama olmadı.
Guzel haberlerini bekliyorum cnmAminBu ay sonuç alırsam haberdar ederim cnm.
Canim sogan kürü yapiyordun hamile kaldin mi yada adet oldun mu. 15 günü tamamladim. 4 gun kaldi adetime. Ama ben adet olacakmisim gibi.AminBu ay sonuç alırsam haberdar ederim cnm.
3 gün var bata canım. Ama pek umutlu değilim. Ovulasyon testi yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı. Şayet hamilelik olursa ovulasyon testinde ikinci çizgi adete doğru çıkıp giderek koyulaşıyormuş. Bende hafif bile görünmedi ikinci çizgi malesefCanim sogan kürü yapiyordun hamile kaldin mi yada adet oldun mu. 15 günü tamamladim. 4 gun kaldi adetime. Ama ben adet olacakmisim gibi.
Bende soğanları kabuğuyla kaynatıp bir leğenin içine koyup buharına oturulmasının iyi olduğunu duydum adetin son günleriSoğan kürünü cok duydum fakat hic yapmadim. Dün aldim soğanı adetin bitince 2 gün sonra vasla diyorlar. Yarın başlayacağım. Soğan kürü ile hamile kalan var mi nasil yaptiniz . O ay mi hamile kaldiniz. Bana yardimci olacak birileri var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?