Soğan kürü ile hamile kalan var mi

Adetim bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak kaynatılmış suya Orta boy kahverengi soğanı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç 15 gün iç o ay hamile kaldım
Kahverengi soğan nasıl oluyor bildiğimz pazardan aldığımız değil mi bilemdm bilgi verebilrmsnz

Malesef 2 gün erken regl oldum. Bende bu ay da olmadi. Insallh Allah sana nasip eder güzel haberlerini aliriz insallh

Adetim bittikten 3 gün sonra günde 2 bardak kaynatılmış suya Orta boy kahverengi soğanı dörde bölüp kaynayan suyun içine atıp bes dk kaynatiyorsu her gün taze yap iç 15 gün iç o ay hamile kaldım
Merhabalar, o 2 bardak suyu sabah akşam mı içtiniz yoksa akşam tekrar mı yaptınız

Bende yaptım ama o ay adetim 20 gün gecikti sogan kurü sayesinde galiba hamileyim dedim çok heycanlanmiştim ama malesef ki 20 gun sonra regl oldum bu arada 40 yaşindayim artık umudumda kalmadı

soğan kürünü kabuklu mu kabuksuz mu yapıyoruz, bu konuda herkes farklı bişey söylüyor, bilgisi olan lütfen yazsın

Bende yaptım ama o ay adetim 20 gün gecikti sogan kurü sayesinde galiba hamileyim dedim çok heycanlanmiştim ama malesef ki 20 gun sonra regl oldum bu arada 40 yaşindayim artık umudumda kalmadı
Olabiliyor canım ya Allah hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah üzme kendini allah'büyüktür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…