Soğan kürü ile hamile kalan varmi???

Bayansss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
232
127
103
Arkadaşlar ben yeni katıldım aslinda hep takip ediyordum. Duydumki soğan kürü ile hamile kaliniyormuss doğrumu. Ben de 8 aylik evliyim hamile kalmak istiyorum ve bu ay soğan kürü denicem sizde bana yardımcı olurmusunuz..

Ben de başladım soğan kürüne. Deneyimlerimi paylaşacağım.

Soğan Kürünün zararları varmış diye duydum iyi araştırın. Ben hergün incir yedim, folik asit kullandım bide hergün ilişki şart. Faydası Oldu mu bilmiyorum ama hergün iki bardak kefir içtim.

soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyor ben de istiyorum bu ay bi denemediğim o kaldı belki vesile olur belki adetimin ikinici günü kızlar ne zaman başlamalıyım

soğan kürüne ne zaman başlamak gerekiyor ben de istiyorum bu ay bi denemediğim o kaldı belki vesile olur belki adetimin ikinici günü kızlar ne zaman başlamalıyım
Adetin bittikten 2 gun sonra baslamalisin canim. Ben basladim 3. Gunum bakalim inanilmaz bagirsak çalıştırıyor

Adetin bittikten 2 gun sonra baslamalisin canim. Ben basladim 3. Gunum bakalim inanilmaz bagirsak çalıştırıyor
teşekkür ederim peki 15 gün devam edildiği yazıyor internette o zaman yumurtlama döneminde de içiyoruz demek oluyor değil mi adete 1 hafta kala bırkamış olacağım nette yazdığı gibi yaparsam siz nasıl yapacaksınız

Aynen oyle canim15 gun gunde 2 kere iciyoruz. Yumurtlama doneminde hatta insallah gebe kalirsak ogrenemedigimiz o ilk surede bile icsek bi sorun olusturmuyomus cok arastirdim anca bu ay nasip oldu.

7.gün başlayıp 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor. Bir de diğer ay adete 10 gün kala her gün sabah akşam.

Aynen oyle canim15 gun gunde 2 kere iciyoruz. Yumurtlama doneminde hatta insallah gebe kalirsak ogrenemedigimiz o ilk surede bile icsek bi sorun olusturmuyomus cok arastirdim anca bu ay nasip oldu.
7.gün başlayıp 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor. Bir de diğer ay adete 10 gün kala her gün sabah akşam.
teşekkür ederim bende başlayayım o zaman bu ay inşallah güzel sonuçlar alırız :)

Kızlarrrr dün regl günümdü ama olmadım dün karnim ve belim aşırı agriyodu aynı regl ağrısı gibi bugunde kahverengi lekeler gelmis sizce hamile olabilirmiyim artık umut vermek istemiyorum kendime

Kızlarrrr dün regl günümdü ama olmadım dün karnim ve belim aşırı agriyodu aynı regl ağrısı gibi bugunde kahverengi lekeler gelmis sizce hamile olabilirmiyim artık umut vermek istemiyorum kendime
Canim ne yaptın adet oldun mu ?

Kizlar bende bu ay sogan kürüne baslayacam adetlm biteli 5 gun oldu, sogan kürünü nasil hazirliyorsunuz kac dakka dinlendirip iciyorsunuz soyleyebilir misiniz acaba. Pko luyum klomen catlatma ignesi tefavisi gordum ama olmadi ilaclarin yan etkilerini cok yasadigim icin doktor bi ay ara verelim dedi sonra asilama yapalim dedi bu arada bu kürü uygulasam diyorum ama nasil yapacam bilmiyorum

Merhaba canım ben şöyle yapıyorum;

önce orta boy kahverengi kabuklu bir soğanı kabuklarıyla beraber 4 a bölüp küçük bir tencereye koyuyorum sonra damacanadan 2 bardak su ekliyorum üzerine bu önemliymiş çeşme suyu olmayacak klorsuz olması gerekli 10-15 dak. kaynadıktan sonra ılıyınca aç karnıma içiyorum sabah akşam ve taze yapılacak şifa olsun inşallah

kızlar ben bu sabah içmeyi unutup çıktım evden bardakta hazırdı halbuki servisi kaçırırım diye geride dönemedim çok üzüldüm yaa umarım etkisi azalmaz

Sağol canım başladım içmeye inşaallah şifasını görürüz

Bende 6 ay önce 15 gün soğan kütü yaptım hamile kaldım kimyasal düşük oldu. Bu ay klomen kullandım ve doktorum takviye ilaç verdi pro woman isimli. Adetim bittikten üç gün sonra soğan kürü yaptım ama 10 gün yapabildim. Doktorum progesteron testi yaptırdı sonucu güzel çıktı. Adetime 9 gün var kasıklarımda bayağı ağrı var. İnşallah bu ay Allah sevindirir hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…