• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile hamile kalan varmi???

kızlar kürün 11. günü inanılmaz gazım var karnım gurul gurul sürekli acayip çalışıyor bağırsaklarım sizinde böyle oldu mu

arkadaşlar bu kürün etkisi ne kadar sürüyor hamilelik için 6 ay ara veriliyormuş sanırım bıraktıktan sonra etkisi devam ediyor mu biz bu ay değerlendiremedik eşimle grip oldu yumurtlama dönemimde umarım devam ediyordur yoksa boşuna yapmış olacağım

Bende de aşırı kaşık ağrım var, iştahım açıldı, kremsi gibi akıntım da var. reglime tam 7 gün var. Umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum
benim hamile olmam çok zor değerlendiremedik o yönden umudum yok son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu imkansız gibi bişi

arkadaşlar bu kürün etkisi ne kadar sürüyor hamilelik için 6 ay ara veriliyormuş sanırım bıraktıktan sonra etkisi devam ediyor mu biz bu ay değerlendiremedik eşimle grip oldu yumurtlama dönemimde umarım devam ediyordur yoksa boşuna yapmış olacağım
Benim araştırmama göre 6 Aydan bir yapılması gerekiyormuş. Ben 6 ay önce yapmıştım kimyasal gebelik oldu. 6 ay dolunca tekrar yapmaya karar verdim ama 10 gün yapabildim inş işe yarar

7.gün başlayıp 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor. Bir de diğer ay adete 10 gün kala her gün sabah akşam.
canım bişey sorucam. adetten sonra başlayıp 15 gün kullanıyoruz ondan sonra adet oluyoruz. taa diğer ay adete 10 gün kala mı kullanıyoruz yeniden

canım bişey sorucam. adetten sonra başlayıp 15 gün kullanıyoruz ondan sonra adet oluyoruz. taa diğer ay adete 10 gün kala mı kullanıyoruz yeniden
Evet aynen öyle. Yani ilk ay 15 ikinci ay adete son 10 kullanıyoruz.

Yaaa kızlar lütfen acil cevap .1 yıl oldu hicbir sorun olmamasina ragmen hamile kalamiyorum. Klomenmi yazdirim sogan kurumu denim bu ay ilk olarak

Arkadaşlar ben yeni katıldım aslinda hep takip ediyordum. Duydumki soğan kürü ile hamile kaliniyormuss doğrumu. Ben de 8 aylik evliyim hamile kalmak istiyorum ve bu ay soğan kürü denicem sizde bana yardımcı olurmusunuz..
Merhaba bende 3 aylık evliyim soğan kürünü denemek istiyorum işe yaradı mı ?

Ben soğan kürü yaptığım ay değil bir sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef yalnız 3 yıldır uğraşıyorduk bu bile umut oldu bize

Benn hiç beklemediğim asla inanmadığım halde kürü yaptığım ay direk hamile kaldım 🙏🏻 Yanlışlık olmasın kaynamış klorsuz içme suyuna atılıyor soğanlar reglden 4 gün sonra başladım ben 15 gün içtim sabah akşam yemeklerden 10 dk önce ayrıca muhakkak kaynamış suda 5 dk kaynayacak soğan kapağı kapalı kalacak biraz ılınınca içiliyor bu kürle çok kişi hamile kaldı çevremde çok fazla mutlaka deneyin bence özellikle pco olanlar

Back
X