- 21 Şubat 2019
- 399
- 433
- 23
- 32
Rabbim şifasını versin inşallahSağol canım başladım içmeye inşaallah şifasını görürüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şifasını versin inşallahSağol canım başladım içmeye inşaallah şifasını görürüz
BEnde öyle bi sorun olmadı belkide metabolizmayı hızlandırıyordurkızlar kürün 11. günü inanılmaz gazım var karnım gurul gurul sürekli acayip çalışıyor bağırsaklarım sizinde böyle oldu mu
şu an azaldı ama kasık ağrım var gazdan mı yoksa normal ağrımı anlayamıyorum hayırlısı artıkBEnde öyle bi sorun olmadı belkide metabolizmayı hızlandırıyordur
Bende de aşırı kaşık ağrım var, iştahım açıldı, kremsi gibi akıntım da var. reglime tam 7 gün var. Umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorumşu an azaldı ama kasık ağrım var gazdan mı yoksa normal ağrımı anlayamıyorum hayırlısı artık
benim hamile olmam çok zor değerlendiremedik o yönden umudum yok son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu imkansız gibi bişiBende de aşırı kaşık ağrım var, iştahım açıldı, kremsi gibi akıntım da var. reglime tam 7 gün var. Umutlanmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum
Benim araştırmama göre 6 Aydan bir yapılması gerekiyormuş. Ben 6 ay önce yapmıştım kimyasal gebelik oldu. 6 ay dolunca tekrar yapmaya karar verdim ama 10 gün yapabildim inş işe yarararkadaşlar bu kürün etkisi ne kadar sürüyor hamilelik için 6 ay ara veriliyormuş sanırım bıraktıktan sonra etkisi devam ediyor mu biz bu ay değerlendiremedik eşimle grip oldu yumurtlama dönemimde umarım devam ediyordur yoksa boşuna yapmış olacağım
Sperm hemen vücuttan atılmıyor umutsuzluğa kapılmayın inşallah olur. Zaten hep beklemediğin anda olmuyor mu bu işlerbenim hamile olmam çok zor değerlendiremedik o yönden umudum yok son ilişki yumurtlamadan 2 gün önce olmuştu imkansız gibi bişi
inşallah canım :)Sperm hemen vücuttan atılmıyor umutsuzluğa kapılmayın inşallah olur. Zaten hep beklemediğin anda olmuyor mu bu işler☺
canım bişey sorucam. adetten sonra başlayıp 15 gün kullanıyoruz ondan sonra adet oluyoruz. taa diğer ay adete 10 gün kala mı kullanıyoruz yeniden7.gün başlayıp 15 gün sabah akşam içmek gerekiyor. Bir de diğer ay adete 10 gün kala her gün sabah akşam.
Evet aynen öyle. Yani ilk ay 15 ikinci ay adete son 10 kullanıyoruz.canım bişey sorucam. adetten sonra başlayıp 15 gün kullanıyoruz ondan sonra adet oluyoruz. taa diğer ay adete 10 gün kala mı kullanıyoruz yeniden
Merhaba bende 3 aylık evliyim soğan kürünü denemek istiyorum işe yaradı mı ?Arkadaşlar ben yeni katıldım aslinda hep takip ediyordum. Duydumki soğan kürü ile hamile kaliniyormuss doğrumu. Ben de 8 aylik evliyim hamile kalmak istiyorum ve bu ay soğan kürü denicem sizde bana yardımcı olurmusunuz..
Merhaba canim. Ben sogan kuru yaptim o ay hamile kalamadim ama enfeksiyonum vardi asiri derecede onu gecirdim sonraki ay corekotu kuru yaptim o ay nasip olduMerhaba bende 3 aylık evliyim soğan kürünü denemek istiyorum işe yaradı mı ?
Bu ay onu deneyim eğer olmazsa çörek otu kürünün tarifini verir misin banaMerhaba canim. Ben sogan kuru yaptim o ay hamile kalamadim ama enfeksiyonum vardi asiri derecede onu gecirdim sonraki ay corekotu kuru yaptim o ay nasip oldu
Tabi canim dene yazarsin banaİ
Bu ay onu deneyim eğer olmazsa çörek otu kürünün tarifini verir misin bana
Bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilirBen soğan kürü yaptığım ay değil bir sonraki ay hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef yalnız 3 yıldır uğraşıyorduk bu bile umut oldu bize