• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile hamıle kalanlar

Selam kızlar ben de soğan kürü yaptım 4 ay önceki adet döngümde ve çok faydasını gördüm pko yum ve âdet düzenim zaten bozuktu gebelik için kullandığım ilaçlardan sonra epey bi bozuldu soğanı yaptıktan sonraki adetimde kistler in söküldüğünü farkettim şimdi tekrar yaptım bekliyorum hala gelen giden yok testlerim de negatif bugün hafiften ağrılar hissetmeye başladım adet olucam heralde.. ne kadar hamile kalmak istesem de buna bile şükrediyorum adet olamamak daha kötü çünkü
Aynen cidden sızı cok ıyı anlıyorum adet duzensız ligi insanı cok geriyor. Bende soğan kurunu evet cocugu olan var falan ben en cok ta adetımı duzenlesın diye kullanmak istiyorum nasıbımızde varsa cocugumuzda olsun en saglıklı zamanda🙏

Aynen cidden sızı cok ıyı anlıyorum adet duzensız ligi insanı cok geriyor. Bende soğan kurunu evet cocugu olan var falan ben en cok ta adetımı duzenlesın diye kullanmak istiyorum nasıbımızde varsa cocugumuzda olsun en saglıklı zamanda🙏
Amin inşallah 🙏peşpeşe 2 adet dönemi yapmak gerekiyor galiba soğan kürünü öyle okumuştum ben peşpeşe yapmadım hiç şuan adet olsam tekrar yapicam bekliyorum

Amin inşallah 🙏peşpeşe 2 adet dönemi yapmak gerekiyor galiba soğan kürünü öyle okumuştum ben peşpeşe yapmadım hiç şuan adet olsam tekrar yapicam bekliyorum
Bu sabah yaptım bende ilk defa aksam bıdaha yapıcam ama tadı cok kotu bence 15 gun nasıl ıcılır bılöıyorum😊

Insallah 🙏 guzel bir sonuc olur da bende sizlere haber verırım
Kızlar selam😊 ben basladım soğan kurunu 2 gun bıttı ama bende soyle bısey oldu kuru ıctıkten sonra kanamam oluyor bu neden olmus olabılır ilk defa ıcıyorum deniyorum biliyorsunuz bir bilgisi olan varmı zaten bu ay sıkıntılı adet gecırdım adetım 15 gun oldu bitti tam dedim 3 gun gelmedı bu kure basladım tekrardan geliyor ama adet kanaması gıbı degıl bilginiz var mı acaba devam edeyim mi bırakayım mı bılemedım belim de agrı var bıde

Merhabalar, soğan küründe bugün 7.günüm ve şiddetli kasık ağrım var. Böyle bir ağrı yaşayan oldu mu?

Geçmiş olsun, ben gebelik için yapıyordum ama bu ağrı ile devam edebilir miyim bilemiyorum, siz? 🙂
Bende gebelik ıcın basladım adetım bıttıkten 3 gun sonra basladım fakat kürü ictikten sonra ve ilişkiden sonra kanama oluyor azar azar bugun 5.gunum devam ediyorum ama bıraksam mı diye de dusunuyorum boyle kanama olunca da gebelık olusmaz gıbı ama kasıklarımda hafif hafif hareketlilik falan hissediyorum belkide etki ediyor kanamada kist falan varsa onu da eritiyor olabılır Vala kafam cok karıstı benımde😂

Bende gebelik ıcın basladım adetım bıttıkten 3 gun sonra basladım fakat kürü ictikten sonra ve ilişkiden sonra kanama oluyor azar azar bugun 5.gunum devam ediyorum ama bıraksam mı diye de dusunuyorum boyle kanama olunca da gebelık olusmaz gıbı ama kasıklarımda hafif hafif hareketlilik falan hissediyorum belkide etki ediyor kanamada kist falan varsa onu da eritiyor olabılır Vala kafam cok karıstı benımde😂
Bende ilişkiden sonra da hiç kanama olmadı. Bize tecrübeli birileri lazım sanırım. İnşallah şifasını görürüz ya. 🙈

Merhaba arkadaşlar,
İki gün önce doktora gittim kist vs birşey yok. Hernagi bir sorun görünmüyor dedi. Bu arada soğan kürüne başladım. 5 gün oldu. Soğan kürü sadece kisti eeitmekle kalmıyor yunurtalıkların da daha sağlam olmasını ve çatlamayı kolaylaştırıyor. Bende bu yüzden içiyorum. Ayrıca sağlık sorunu yoksa soğan kürü içip de ilk ya da ikinci ayda gebe kalan çok kişi var. Bir de şöyle bir şey var. Altenatıf tıpla ilgilenen bir ekip var. Onlar 25 gün süreyle böğürtlen sirkesini tavsiye etmişti. Her sabah aç karnına iki kaşık sirkeyi suya karıştırıp içiyorum. Bunu da 25 gün yapacağım. Eğer ben genel kalırsam yazacağım buraya. Unutmazsam. Sizde deneyin böğürtlen sirkesi 41 yaşında kadının doğum yapmasına vesile oldu. İki kürde umut vaad ediyor. Ha bir de soğan kürü kullanıyorum bende sancı vs olmadı. Kistim olmadığı için galiba.

Merhaba arkadaşlar,
İki gün önce doktora gittim kist vs birşey yok. Hernagi bir sorun görünmüyor dedi. Bu arada soğan kürüne başladım. 5 gün oldu. Soğan kürü sadece kisti eeitmekle kalmıyor yunurtalıkların da daha sağlam olmasını ve çatlamayı kolaylaştırıyor. Bende bu yüzden içiyorum. Ayrıca sağlık sorunu yoksa soğan kürü içip de ilk ya da ikinci ayda gebe kalan çok kişi var. Bir de şöyle bir şey var. Altenatıf tıpla ilgilenen bir ekip var. Onlar 25 gün süreyle böğürtlen sirkesini tavsiye etmişti. Her sabah aç karnına iki kaşık sirkeyi suya karıştırıp içiyorum. Bunu da 25 gün yapacağım. Eğer ben genel kalırsam yazacağım buraya. Unutmazsam. Sizde deneyin böğürtlen sirkesi 41 yaşında kadının doğum yapmasına vesile oldu. İki kürde umut vaad ediyor. Ha bir de soğan kürü kullanıyorum bende sancı vs olmadı. Kistim olmadığı için galiba.
Verdıgınız bilgiler ıcın cok tesekkur ederim yasadıgınız sureci bizimle paylasırsanız sevırım bende kanama yaptı acaba neden oldu anlamadım ama devam ediyorum benimde yarın 7. Gunum olucak ınsallah guzel sonuclar alırız 🙏 2021 bize saglıklı bebıs nasip etsin isteyen herkeze

Ben soğan kürüyle kaldım. Sol yumurtalıkta 2 cm kist vardı ben umursamadım tabi 3 ay deneyip olmayınca ben adet başlar başlamaz soğan kürüne başladım zaten ağrılı oluyordu ona da iyi gelsin diye adetin ilk günü başladım adetle inanın öyle şeyler attım ki pıhtılar kurumuş gibi akıntılar tabi sevindim temizleniyor diye adetim 6 gün sürüyor adet boyunca ve sonrasında 4 gün daha kullandım yumurtlamama iki gün kalası bıraktım ve folik asit başladım ve adet günü geldi hiç bi ağrı yok belirti yok 2 gün geçti 3. Gün sabah test yaptım pozitif☺️ Hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım ve temizlenmesi için adetle başladım belki onun etkisi belki farklı birşey bilemem ama bende işe yaradı bence☺️

Back
X