• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan kürü ile hamıle kalanlar

Onu ilk defa duydum canım😊 İncir kuru Havuc kütü ve çakşır oyu kokunu duydum bu ara onları arastırmıstım senin dedıgıne de bakarım canım cok tesekkur ederim ınsallah guzel haberlerinizi de birbirimize vermek nasip olur😊😊💕
Amin amiiin insallah rabbim gönlümüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin🙏🏻
mutlaka araştırmanı tavsiye ederim🌸🎀

1.5 bardak kaynayan suya yemeklik soğanın kabuklarını soydum 4 e böldüm 5 dk kaynattim ağzı kapalı şekilde kaynar değil ılık içtim sabah akşam aç karnına olması gerekiyo ama ben çalıştığım için akşam yemekten önce ve yatarken içtim yani 2.5 saat sonra felan adetin bittikten sonra 2. Gün başlanıyo 15 gün yumurtlama dönemine denk geliyo hamileliğe engel olmuyo o dönemde merak etme 15 gün iç mutlaka şimdi oğlum 1 yasında
Merhaba ben de pcos luyum 46 gündür adet olmuyordum adet söktürmek için soğan suyu içtim beş günün sonunda adet oldum şimdi adetimin ikinci günündeyim çocuk sahibi olmak istiyorum acaba tekrardan ne zaman soğan suyu içmeliyim yardımcı olabilir misiniz acaba

Oncelıkle soyle soylıyım bende ınt arastırmalarima gore yorum yapacağım canım😊 soğan suyu kürünü adet bittikten 2 3 gun ıcerısınde baslanması gerektiğini okudum bende bıttıkten sonra 4. Gun basladım ve 15 gun sabak ve aksam ac karnına ılık bir sekılde kullanılması gerekiyormuş. Ben soğan suyuyla birlikte ovülasyon testi kullanmadım ama bu tarz Baska seyler deneyenler var ovülasyon zamanı oldugu zaman bırakıyorlar diye Baska Bi yerde okumuştum. Evet dedıgın gıbı rahim temizliyor ama soğan kurunde adetten sonra basladıgını ıcın saracoglu gebelık olussada bısey olmaz yazmıstı zaten 15 gun ıctıgın ıcın gebelik olusana kadar hemen hemen bıtmıs oluyor. Tabi bu benim ınt okuduklarım o yuzden arastır ve oyle basla ben de boyle cok arastırdım emin olmadan aklına yatmadan baslama ben de hamılelık dusunuyorum fakat benim ilk amacım adet duzensızlıgım oldugu ıcın adetim de duzenlesın diye basladım bugun 10.gunum bugun ıcmedım bırtek bende ınsallah soğan kuruyle hamıle kalan da var kalmayanda artık onun etkısımı degıl mı bilinmez bizdekiler artık umut dıyelım😊😊
Merhaba memleketlim 😊
Ben de bir şey sorabilir miyim acaba
Pcos luyum 46 gündür adet olmuyordum adet söktürmek için soğan kürü denedim 5 günün sonunda adet oldum şuan adetimin ikinci günü bebek sahibi olmak istiyorum acaba tekrar ne zaman kürü yapmalıyım yardımcı olur musun acaba 🙏🏻

Selam kızlar. Konuyu ben actıgım ıcın sızede bilgi olsun diye yasadıklarımı anlatmak istedim. Slogan kurunu ben 10 gun ictim acıkcası 15 gun devam edemedim gecen ay ayın 7 sinde adet olmustum normalde bende adet duzensızlıgım cok olur 2 ay 3 ayda bir olurdum ama bu ay ayın 10 unda adet oldum. Bebek ıcın tutmadı ama adeti duzenledı diye dusunuyorum ama bende soyle bir sıkıntı var 2 gundur asırı derecede kanamam cok var hani anlatamıcak kadar cok bugun doktora gittim bebek ıstedıgım ıcın zaten gıdıcektım hormon testi yaptı sıkıntı yok dedi ve klomene baslattı kanama arada olur bısey olmaz dedi kesılırmı kesılmezse ne yapıcam dedım klomen keser zaten dedi oyle sizde deneyen var mı acaba slogan suyumu cok kanama yaptı anlamadım

Tabi benim reglim pazar bitiyor iki gun sonrasında kullanmaya başlıycam aynı zamanda folik asitte kullanıyorum 3 ay önce rahim filmi çekildim doktorumuz ilk 4 ay çok önemli demişti inşallah bu ay olur 😊
Merhabalar denediniz mi acaba sonuç nedir bend yapmak istiyorum bu aydan sonra 😞inşallah ise yarar

Ben de gebelik için soğan suyu içiyorum kızlar. Bugün 11.gün olacak. Beklenen adet tarihi 13 Ocak. Regl olursam, bittikten sonra tekrar soğan kürü yapmam gerekiyor mu?
Adet oldunuz mu yAda bi faydasını gördünüz mü inşallah ise yarar bend yapmak istiyorum 😇😇

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay denemek istiyorum ben de2 yılık evliyim ve ilk baştan beri istiyoruz ama bi turlu olmuyor yani bu soğan kürü işe yariyormu peki kullandıktan kac ay sonra hamile kaldınız yan etkileri varmı yani burda herkes deniyor galiba bi bildiniz varmi yani ben denemek istiyorum ama korkuyorum ya bisey olursa diye

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay denemek istiyorum ben de2 yılık evliyim ve ilk baştan beri istiyoruz ama bi turlu olmuyor yani bu soğan kürü işe yariyormu peki kullandıktan kac ay sonra hamile kaldınız yan etkileri varmı yani burda herkes deniyor galiba bi bildiniz varmi yani ben denemek istiyorum ama korkuyorum ya bisey olursa diye
Merhaba. Ben denedim ama bende bu ay etki etmedi. Adet oldum ve suanda asılama tedavisine basladım. Belki ilk ay etki etmesi beklenemez ama ben Bi kac ay beklemek istemediğim ıcınde hemen aşılamaya basladım. Yan etki olarak bilmem ama benim bu ay cok kanamam oldu onun etkısımıdır bilemem cunku ilk defa boyle bısey basıma gelmıstı

Merhaba. Ben denedim ama bende bu ay etki etmedi. Adet oldum ve suanda asılama tedavisine basladım. Belki ilk ay etki etmesi beklenemez ama ben Bi kac ay beklemek istemediğim ıcınde hemen aşılamaya basladım. Yan etki olarak bilmem ama benim bu ay cok kanamam oldu onun etkısımıdır bilemem cunku ilk defa boyle bısey basıma gelmıstı
Hi anladım çok tsk ederim inşallah olur

Benim adetlerim düzenlidir. Gebelik için denemiştim. Aksine adetim erken bitti ve önceki dönemlere göre daha az oldu diyebilirim. Her vücuda reaksiyonu farklı demek ki. Ben de adet öncesi çok fazla akıntı olmuştu, hatta hamileyim diye de çok umutlandırmıştı beni. 🙈

Iyı gunler hanımlar. 5 senedir hamıle kalmak istiyorum. Basarisiz bir asılamam ve kimyasal gebelıgım var. Cevremde ve ınt soğan kurunu duydum ve bu yontemle hamıle kalan cok kısı var ve bende deneyen arkadaşlardan bilgi almak istiyordum. Ne zaman ve nasıl uyguladını

Son düzenleme:
1.5 bardak kaynayan suya yemeklik soğanın kabuklarını soydum 4 e böldüm 5 dk kaynattim ağzı kapalı şekilde kaynar değil ılık içtim sabah akşam aç karnına olması gerekiyo ama ben çalıştığım için akşam yemekten önce ve yatarken içtim yani 2.5 saat sonra felan adetin bittikten sonra 2. Gün başlanıyo 15 gün yumurtlama dönemine denk geliyo hamileliğe engel olmuyo o dönemde merak etme 15 gün iç mutlaka şimdi oğlum 1 yasında
İnanamıyorum gerçekten mi? Sadece sabahları içsek oluyor mu? Kaynatıp dolaba koysam kaç gün muhafaza edebilirim her gün yenilemeli miyim?

İnanamıyorum gerçekten mi? Sadece sabahları içsek oluyor mu? Kaynatıp dolaba koysam kaç gün muhafaza edebilirim her gün yenilemeli miyim?
Evet canım gercek
Günde 2 defa ac içmen lazım
Her içeceğini taze yapman gerek bekletince zararlı sakın içme

Ve şimdide hamileyim pkoluydum biliyomusun bilmem bunada bal tarçın çörek otu kürü ile hamile kaldım gerçi hepsi vesile🥰

Bende forumda soğan kürü hakkında yazılanları okuyordum şimdi reglim bitince yapmak istiyorum inşallah etkisini görürüz bizde bi buçuk senedir istiyoruz herhangi bi sıkıntımız yok ama galiba herşey nasip stres yönetimi de önemli bu zamanlarda siz stresinizi yonetebiliyo musunuz yoksa çokmu kafaniza takiyorsunuz😊
Daha 4aylık evliyim vajinusmusu yeneli 1hafta oldu ne bu acele bilmiyorum ama ben bile stres yapıyorum 😓😓

Daha 4aylık evliyim vajinusmusu yeneli 1hafta oldu ne bu acele bilmiyorum ama ben bile stres yapıyorum 😓😓
Kendini rahat bırak millet kaç sene tedaviyle falan uğraşıyo daha kaç ay olmuş Allah nasip ettikten sonra olur inşallah 😊

Back
X