Darısı en kısa zamanda basına umarım daha once burda konuyla ılgılı yazdıgım cevabı paylasıyorum cunku ınan hatırlamıyorum hburda daha once cevapladıgımda yenı hamıleydım sımdınbebegım 5.5 aylık
Reglın 3. Gunu basladım ve sabah aksam yemeklerden 10 dk once ıctım.Bıldıgımız yemeklık kuru soganı ortadan dorde bolerek 15 dk boyunca kaynattım klorsuz suda ve hergun taze olarak hazırlayıp ıctım 15 gun boyunca
Yanında ek olarak heraksam uyumadan once ıkı kasık zeytınyagının ıcıne bır adet kuru ıncır atıp hersabah ac karnına geceden kalan ıncırı yedım ve ılk defa yumurtlamam bukadar agrılı gectı sanırım yumurtalarımın buyumesıne yardımcı oldu ıncır
1.5 yıldır evlıyım hıc korunmadım ve hamıle de kalamadım dogal yollardan hamıle kalabılmek ıcın xabaladıgım icin bugune kadar bır sorunun varmı dıye doktorada gıtmedım acıkcası belkı yanlıs bır tutumdu ama bı sorunum olmadıgını hep hıssettım
Bu arada sat 27 ocak 12 subat ovulasyon gebelıgımı ogrendıgım gun 23 subat nekdr kısa zmaanda ne guzel sonuc degıl mı hemde cok basıt bır yontemle umarım sende de faydası olur nitem