soğan kürü ile hamileyim

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
39
İstanbul
pko hastasıyım ve ilk çocuğuma tdv. yöntemi ile hamile kaldım şuan 2. çocuğuma hamileyim soğan kürü sayesinde hemde ilk uygulamada çok inanarak denedim sonuç pozitif şiddetle öneririm

Nasıl yaptın canım bende başlıycam ama hangi gün başlamalıyım bilmiyorum kimi adet bitimi kimi ise adete 10 gün kala diyor
Karar veremedim bende adetimi bekliyorum başlamak için.
Rabbim kucagına almayı nasip etsin evladını..

Nasıl yaptın canım bende başlıycam ama hangi gün başlamalıyım bilmiyorum kimi adet bitimi kimi ise adete 10 gün kala diyor
Karar veremedim bende adetimi bekliyorum başlamak için.
Rabbim kucagına almayı nasip etsin evladını..

adet bitiminden sonra başladım 15 gün süre ile sabah ve akşam aç karnına içiyorsun 1.5 su bardağı suyu kaynatıp içine 1 ota boy soğanı birkaç parçaya bölüp atıyorsun altı kısık üstü kapalı bir şekilde 5 dk kaynat ve ılındıktan sonra iç inşallah yararını göreceksin

adet bitiminden sonra başladım 15 gün süre ile sabah ve akşam aç karnına içiyorsun 1.5 su bardağı suyu kaynatıp içine 1 ota boy soğanı birkaç parçaya bölüp atıyorsun altı kısık üstü kapalı bir şekilde 5 dk kaynat ve ılındıktan sonra iç inşallah yararını göreceksin

İnşallah yararını görürüm tek bi defamı uyguladın? ayda 2 kez 3 ay süreli uygulanmalıymış sanırım.

İnşallah yararını görürüm tek bi defamı uyguladın? ayda 2 kez 3 ay süreli uygulanmalıymış sanırım.[/ benimde niyetim 2 3 kür uygulamaktı çok şükür gerek kalmadı tek kürle allah nasip etsin evlat sahibi olmayı allah tüm isteyenlere nasip etsin isteyipte olmamasının acısını yaşadım ilk çocuğumda

pko hastasıyım ve ilk çocuğuma tdv. yöntemi ile hamile kaldım şuan 2. çocuğuma hamileyim soğan kürü sayesinde hemde ilk uygulamada çok inanarak denedim sonuç pozitif şiddetle öneririm

tebrikler allah analı babalı büyütsün ben bu kürün pkolulara zararlı old. sanıyordum ama faydalı ise ben de bir deneyeyim kilon kaçtı canım o da önemli zayıfmısın yokda kilolu mu allahım bana da nasp etsin inş.:emir_bebek::emir_bebek::17:

kürü denerken 62 kiloydum sanırım fazla kilolu olmamamında avantajını yaşadım bilmiyorum denemekle birşey kaybedilmez enazından denedim dersin

adet bittikten sonra 15 gün boyunca uygulanıyor 1.5 su bardağı suyu kaynatıp içine 4 e bölünen soğanı atıp 5 dk altı kısık birşekilde kaynatılacak ve sabah akşam 2 kere içilecek ılık birşekilde

Back
X