soğan kürü+incir kürü+civanpercemi kürü

• Konu Sahibi Konu Sahibi hm45
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hm45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
58
14
88
Merhabalar kızlar ..soğan kurum bitti ve incire baslicam acaba ne zaman başlasam ..ve bununla birlikte civampercmi aslan pençesi ve cobancantasi cayi içmek.istiyorum acaba ikisi bir arada olur mu lütfen yardımcı olun

Merhabalar kızlar ..soğan kurum bitti ve incire baslicam acaba ne zaman başlasam ..ve bununla birlikte civampercmi aslan pençesi ve cobancantasi cayi içmek.istiyorum acaba ikisi bir arada olur mu lütfen yardımcı olun
Her kürü adet bitiminde başlamalısınız. Ayrı ayrı yapmanız daha sağlıklı. Aynı ay içinde peş peşe yapmamalısınız

Merhaba nebyaptiniz kurlerinizi incir kurunu havuç kuruyor birlikte yapın incir yumartilari geliştirip çoğalıyor havucda çatlamasına neden oluyor. Uzun araştırmalar sonucu buldumm

Merhaba nebyaptiniz kurlerinizi incir kurunu havuç kuruyor birlikte yapın incir yumartilari geliştirip çoğalıyor havucda çatlamasına neden oluyor. Uzun araştırmalar sonucu buldumm
Sogan kuru geçen ay bitti incir kurunebasladim 13 gündür devam ediyorum...ama denildiği gibi bir kasikağrısı hissetmiyorum ..yumurtlama gunlermdeym halbuki

Sogan kuru geçen ay bitti incir kurunebasladim 13 gündür devam ediyorum...ama denildiği gibi bir kasikağrısı hissetmiyorum ..yumurtlama gunlermdeym halbuki
bende yaptim incit havuç kurunu ama 3 gun ictim sadece ve yumurtlama gunummuydu artik bilmiyrm bol bol yumurta aki kivaminda akintim geldi.degerlendirdik sonuc 8 de bakalim artkk kismet belki vesile olur

Merhaba arkadaşlar ben de incir kürüne adetim in 3.günü başladım normal adetimi oldum ve bugün adetinin 11.günündeyim ama yıkandığımdan beri ara ara kahverengi akıntı geliyor.Kasık ve bel ağrımda oluyor.incir kürünü kullandıktan sonra sizde de bu tarz şeyler oldu mu.cevap için şimdiden teşekkürler:)

Bende oyle olmadı ama daha yeni adetten kurtulmussun kahwerengi akinti normal

Ben sogan kuru uygularken ayni anda bal tarcin coreotu kuru uygulamistim biri temizliyor biri yumurtayi gelistiriyor diye asil amacim hamile kalmak degil yumurtalarimi calistirmakti (pco var da adet gormuyorum) ama bi baktim hamile kalmisim:)

Ben sogan kuru uygularken ayni anda bal tarcin coreotu kuru uygulamistim biri temizliyor biri yumurtayi gelistiriyor diye asil amacim hamile kalmak degil yumurtalarimi calistirmakti (pco var da adet gormuyorum) ama bi baktim hamile kalmisim:)
Hamile kaldığını nasıl ve adetinin kaçıncı günü öğrendin

Kızlar bende yumurta tembeligi varda bu havuç kuru nasıl oluyor soğan içemem hayatta normal hayatımda da sevmem çünkü:) kokusu çok midemi bulandırıyor direk kusarım içsem havuç kuru nasıl oluyor söylerseniz denicem bu ay çarşamba adet olcam muhtemelen bittikden sonra denim bende bu zamana kadar hiç birşey yapmadım denemek de fayda var gibi :)

Kızlar dün idrar testi yaptım çift çizgi çıktı.sabah da yaptım ikinci silik çıktı.beta hcg me baktırdım 45 çıkmış.kadın hamilesin dedi ama daha çok küçük 1 buçuk haftalık falan dedi.ben çok şaşkınım yaa.çünkü bugün adetimin 16.günü bu kadar erken çıkmasına çok şaşırdım.inanasım gelmiyor yani.bu ara da benim kahverengi akıntım da var.bir bilgisi olan var mı.bu kadar erken teşhis mümkün mü.incir suyu değerlerimi yüksek gösteriyor olabilir mi

Umarım doğrudur. .insallah hamilesndr bi uzmanla gorusmen daha iyi olur ...

Canmönce sogan kuru sonra incir ve havuç kuru sirayla yani ..icemezsende zorla iç ..bebeğini istiyorsan eğer

Canmönce sogan kuru sonra incir ve havuç kuru sirayla yani ..icemezsende zorla iç ..bebeğini istiyorsan eğer
Hadi ya bende ikisi ayrı ayrı hangisini icebilirsek diye düşündüm içemiyorum işte ne yazikki neyse zaten hamile kalmama gibi sorunum yok kaldım da düşük yaptım uzun yolculuk yaptım hamile olduğumu da bilmiyordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…