- 15 Mayıs 2020
- 355
- 154
- 53
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kistler kendi kendine de yok oluyor. Kafaniza gore kür kullanmayin.Kizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
Sogan kurunun iyi geldiğini çok duydum bende hamilelik için kullaniyorum şuan.Zarari olacağını düşünmüyorum tam aksine yarari olur benceKizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
İnşallah canim ya ikimiz icinde hayirlisi olsun acaba kullanip da gebe kalan varmidirSogan kurunun iyi geldiğini çok duydum bende hamilelik için kullaniyorum şuan.Zarari olacağını düşünmüyorum tam aksine yarari olur bence
Kafama gore degil saracoglu öneriyor arastirdim cogu kisi bu yontemle kistlerinden kurtulmus sonucta bitkiselKistler kendi kendine de yok oluyor. Kafaniza gore kür kullanmayin.
Bitkisel olan her sey zararsiz demek degil. Ilaclar da bitkilerden uretiliyor. Saraçoğlu kim ayrica? Ne doktoru ne alaninda uzman? Burada bir arkadastan ogrendim. Prolaktini yukseltiyormus sogan kürü. Her firsatta bir sey icmeye calismayin. Doktor ciddi bir sey gorseydi ilaç verirdi. Adet olduktan sonra yok oldugunu goreceksiniz belki de.Kafama gore degil saracoglu öneriyor arastirdim cogu kisi bu yontemle kistlerinden kurtulmus sonucta bitkisel
Ooo senin az kalmis 15 gun kadar kullanilmasi gerekiyormus insallah guzel sonuc alirizSeda5565 Dün bir gruba katıldım sogan suyu kullananlar diye birisi yazdı ilk ay kullanıp hamile kaldim diye.Onun disinda cok arastirdim kullananlarin 10 tanesinden 8i ilk ay hamile kalmis bende bunlara dayanarak kullanıyorum 13 gundur
Kismet bakalimBitkisel olan her sey zararsiz demek degil. Ilaclar da bitkilerden uretiliyor. Saraçoğlu kim ayrica? Ne doktoru ne alaninda uzman? Burada bir arkadastan ogrendim. Prolaktini yukseltiyormus sogan kürü. Her firsatta bir sey icmeye calismayin. Doktor ciddi bir sey gorseydi ilaç verirdi. Adet olduktan sonra yok oldugunu goreceksiniz belki de.
Umarım 8 gün sonra adet tarihim senide bilgilendiririm sende istersen ona göre kullanırsınOoo senin az kalmis 15 gun kadar kullanilmasi gerekiyormus insallah guzel sonuc aliriz
Basladim bende bugun adetim yeni bitti ancak 15 gune tamamlarim diye dusundumUmarım 8 gün sonra adet tarihim senide bilgilendiririm sende istersen ona göre kullanırsın![]()
Ozaman birakma canim sabırla iç sonuçlarını paylaşırızBasladim bende bugun adetim yeni bitti ancak 15 gune tamamlarim diye dusundum
Bende kullanıyorum ilk kez soğan kürü 7. Günüm kürde regl 10 gün kaldı bakalm nolacak :)İnşallah canim ya ikimiz icinde hayirlisi olsun acaba kullanip da gebe kalan varmidir
Benimde 5. Gun bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin olumlu sonuc alan bildirsinBende kullanıyorum ilk kez soğan kürü 7. Günüm kürde regl 10 gün kaldı bakalm nolacak :)
Canım.ben daha önce yazmıştım hatırlıyor musun sogan suyunu kullanıyorum ilk ayim diye.Sabah test yaptım hamileyim.haber vermemi istemistin.Umarim sen hala devam ediyorsundurKizlar 6 ti aydir deniyoruz gebelik olusmuyor gecen ay doktor klomen verdi gebelik olusmadi ama cok guzel kisttim oldu ben bunu dogal yollarla nasil eritebilirim sogan kürü buna yardimci olurmu ilac vermedi baska sadece folik asit verdi
Maşallah canim bende sana yazacaktim ne yaptin diye cok sevindim canim benimde 7.nci gunum bebek ne kadarlik pekiCanım.ben daha önce yazmıştım hatırlıyor musun sogan suyunu kullanıyorum ilk ayim diye.Sabah test yaptım hamileyim.haber vermemi istemistin.Umarim sen hala devam ediyorsundur![]()
Sen ne yaptin varmi bisey canimBende kullanıyorum ilk kez soğan kürü 7. Günüm kürde regl 10 gün kaldı bakalm nolacak :)
Valla adete 10 gün kala kasık ağrm başladı bence bende soğan işe yaramadı ama daha var adete beklemedeyim bakalmSen ne yaptin varmi bisey canim
Tesekkur ederim canimMaşallah canim bende sana yazacaktim ne yaptin diye cok sevindim canim benimde 7.nci gunum bebek ne kadarlik peki