innnnnnnnnnnşallah canım
enerjine hayranım
ona da içir bişeyler
her şeyde vardır bir hayır
her konuda hakkımızda hayırlısı neyse o olur innnşallah
dr a gitmedm daha bakalım
güzel güzel geçsin her şey inşallah
:18:
2,5cm bi kist var demişti dr
vücut kendi atar dedi
başka bi sorun yoktu
bi kaç ay olmayınca soğan kürüne başladım
evde test yaptm sadece
devamı sağlıkla gelir inşallah
Rabbim isteyen heeerkese tez zamanda nasip etsin inşallah
canım inşallah sağlıklı sıhhatli 9 ay geçirip bebişini kucagına alırsın
peki reglin geçmişmiydi? ne zmn yaptın testi?
belirtlilerin varmıydı ? çok soru sordum
canım masallah Allah bagıslasın kac ay yaptın bende yapıyorum bu ay ayyyyyyyyyyy ümit oldun bizeeeeeeee
regli oldum gibi oldu ama değişik ve azdı
sonrası gelmedi
her taraf şiş tabi
kist var demişti dr. o yüzden gecikti sandım
ha geldi ha gelecek habire kontrol ediyrm. bi yere gitsem diken üstündeym falan
sonra arkadaşlar geldi onlarla vakit geçti gitti kafam dağıldı yani
unutmadm aklımdaydı hani şimdi olcak dietetikteyim
test yapmaya vakit de yok aklıma da gelmedi ihtimal vermiyordum
eşime dedm bir ara test alalım negaatif çıkacak yine üzüleceğiz boşveeer dedi
dayanamamış almış
bi yaptık ana! 2 çizgi
onla bunla uğraşırken ben üstüne görme falan yazıyor internete baktım.benim o az adet heralde o.
o günden 1 hafta geçti
anladım canım yerleşme kanaması da olmuş olabilir miktarını bilmiyorum ama
ne güzel süpriz olmuş işte Rabbim nsaip etmiş
benim daha 2 gün geçti reglim ama wc den sonra sarı akıntı oluyor peçeteye
genelde regl zamanı kupkuru olurum belim agrır karnım agrır ama yok henüz öle bişi
bi göğüsler sızlıyor çok okdar oda reglide de aynı oldugu için şüphelenmiyorum
umarım benimde mucizem gelmiştirrrrrrrrrrrrrrrrrrhafta sonuna kdr gelmez inşallah ya
bi yandan da tüp bebek denedim diye aldıgım ilaçlar mı dengemi bozdu diyip hevesimi kurutuyorum kendi kendime
beklicez bakalım haber veririm yine
pozitiiiiiiifffffffffffffffffffffffffffffffffff
gebelik testi yaptm çok heyecanlı
yaşasın soğan kürü
hepinizi teeek tek öpüyorummm
haklısın canım devam etmek gerek insallah bende pko var ne olursa olsun devam edicem.Allah bagıslasın hayırlı saglıklı sıhatli olsun.bende bakayım orayaaaaaaaaaaaaaailk ayda oldu
bu başlıkta çok okumuştum ilk seferde hemen olan
yorum yazan da çok olmuştu sağolsunlar
ben de öyle başladım
içemedm biraz sıcak iç dediler
mutlaka için ilk ay olmasa da 2. ve 3. aylar devam edin
resmi sitesinde sss kısmını okuyun farklı uygulamalardan bahsetmiş
bazılarına 15 gün soğan 15 gün ara 15 gün tekrar soğan demiş, sizin durumunuz hangisine benziyorsa o şekilde uygulayın bence. normalde 2.ve 3. aylarda 10-7 gün kullanım yazıyor ama kendisinin verdiği farklı cevaplar var.
herkese şifa olsun inşallah
Allah herkese nasip etsin
ben daha dr gitmedm buarada hala belki değildir diyorum
Slm arkadaslar bende sizin gibi cocuk ozlemi cekiyorum... Umudum tukendi, doktur gecen hafta yumurtamin kalitesis oldugunu soyledi..yumurta donoru olmami soyledi ;((( caresizlik icindeyim ... Bende denemek istiyorum hangi gunu baslamam lazim.. Ben adetin 7 gun diye okudum dogrumu?? Bende endometriose da var.. Yanlis yola gitmekten korkuyorum...
Slm arkadaslar bende sizin gibi cocuk ozlemi cekiyorum... Umudum tukendi, doktur gecen hafta yumurtamin kalitesis oldugunu soyledi..yumurta donoru olmami soyledi ;((( caresizlik icindeyim ... Bende denemek istiyorum hangi gunu baslamam lazim.. Ben adetin 7 gun diye okudum dogrumu?? Bende endometriose da var.. Yanlis yola gitmekten korkuyorum...
canım Allah şifanı versin.endometrios rahim duvarı inceliği mi demek?adetin bittikten 2 gün sonra 15 gün soğan kürü uygula soğan kürü bitince kaliteli yumurta ve fazla yumurta gelişmesi içinde 21 gün incir kürü uygula.şayet hormon değerlerinde sıkıntı varsa tsh fsh lh e2 prolaktin de falan soğanın peşine testere dişli aslan pençesi kürü uygula sonra inciri yap canım.soğan kürü rahim duvarını inceltmiyormuş bizzat saraçoğlu söyledi kalın olanı inceltir ince olanı kalınlaştırımış yani dengeyi sağlarmış.ama sen yine de bi araştır canım.ben buay soğanı uyguladım aslanpençesine geçtim bi sorunumuz yok ama boş gebelik geçirdim daha önce kolaylaştırması için uyguluyorum.
incir kürünü 21 gün uyguladıktan sonra 5 gün ara ver tekrar bi 21 gün daha yap canım.ben ikinci 21 günü uygularken hamile kaldım.ancak boş gebeliti kürtsaj oldum.
Cok sagol canim. Insallah hepimize saglilkli bebek nasip eder.. Endometriosu cukalata kisti gibi .. Daha cevirmemis beni ama her ay buyuyo bi leke. Buyuduketen sonra cukalata kisti oluyo ... Suanda kucuk benimki 5 , 6.. Tsh fsh normal cikti benim .. Yumurta kalitesizmis benim .. Emrio tutuyo ama bi anormal sekilde dedi doktur.. Onun icinde tutmuyor.. Rahim. Ici iyi dedi rahim duvarida iyidedi kalinligi .. Bilmiyorum ne yapacagim.. Artik sanirim yumurta donorunden baska carem yok..(
Cok sagol canim gecmis olsun sanada.. Simdi ben bal tarcin corek otunu karistip iciyorum arastirdim oda iyi geliyormus.. Sonrda onu deneyim .. Peki hangi gun baslamam lazim ..??
Cok sagol canim gecmis olsun sanada.. Simdi ben bal tarcin corek otunu karistip iciyorum arastirdim oda iyi geliyormus.. Sonrda onu deneyim .. Peki hangi gun baslamam lazim ..??
haklısın canım devam etmek gerek insallah bende pko var ne olursa olsun devam edicem.Allah bagıslasın hayırlı saglıklı sıhatli olsun.bende bakayım orayaaaaaaaaaaaaaa
eylüll çokk ama çokkk tebrik ederim.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.bende soğan kürü yaptım bu ay 3-4-5 temmuzda kritik günlerim hastalanmazsam test yapacam hafta sonunu atlatayım.senin bugün adetinin kaçıncı günü?belirtin varmıydı canım?
7-8.günü
adet gibiydi belirtiler canım
hadi bakalım hayırlısı
7-8.günü
adet gibiydi belirtiler canım
hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?