• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürü kullananlar...

bende pco yok elhamdulillah hersey normal. Ama bi sene olmayinca bi deneyeyim dedim. Evet oldu, bel agrisida oldu, akinti oldu. Adetim cok agrili gecti. Yok ameliyat olmadim elhamdulillah. Belki patlamadan önce doktora gitseymisim olabilirdi. Ama bilmiyordum ki. Sag tarafimda bi hafta hep agri olmustu bende yanlis hareketten oluyor sanmistim o megersem kistenmis. Patladigin ertesi günü doktora gittigimde doktor dedi kissten adetin 3hafta gecikmis ultrasola bakti cok sivi var dedi. Kanaman var mi dedi yok dedim baska agrilarin varmi dedi yok dedim sadece biraz fazla akintim var dedim. Kist patlarken damarlari zedelememkis dedi. Atese felan dikkat edin dedi bir gün dinlenin dedi bi hafta sonra muhakkak tekrar gelin dedi. Ilac verdi iste adetim sökülsün diye. Bende icmedim bi hafta sonra kendiliginden adet oldum. Bidahaki ultrasonda hersey normal gözüküyor dedi. Kendi kendime atlattim cok sükür. Korkmaniza gerek yok belki sirf bende öyle olmustur nete buna benzer birsey bulamamistim. Tek vakayim sanirim.

Sunuda demeliyim ama. Sogan kürüne baslamadan yumurtaliklarimda kücük kücük kistler varmis pcolu olanlarda oldugu gibi. Benim hormon degerlerim iyi cikmisti düzenli adet oluyordum ve yumurtlamayida bi ay kan alimiyla bide ultrasonla baktirmistim düzenli yumurtuyordum yani. Doktora sordugumda kücük kistleri olabilir bazi kadinlarda böyle dedi. Sogan kürünü uyguladiktan , yani kist patladiktan sonraki ay tekrar bakti ultrasonda kistleriniz temizlenmis yok olmuslar demisti. Bende sogan kürü temizledigini düsünüyorum. Bebekte tutsa cok güzel olacakda bekliyoruz bakalim insaallah allahim nasip eder anne olmayi:(

Çok geçmiş olsun canım. .bakalım benim süreç nasıl işleyecek..

İncir kürünü nasıl uyguladın canım?

Merhaba, ben 8 tane kuru inciri elimle ikiye ayırıp 2,5 su bağdağı su ile yaklaşık 15 dk. kadar kaynattım ve 1 bardak sabah, 1 bardak akşam içtim. kürü hergün taze olarak yapıp içtim. suyunu içtiğim incirleride atmadım sabah birkaçtane akşam birkaçtane yedim.

Cok sagol:-) Insallah hersey hepimiz icin güzel olur. Iyi düsünelim cok iyi olsun insaallah!

İnşallah en kısa sürede kurtuluruz canım. Ben şimdi heyecanla adet olmayı bekliyorum.yarın olmam lazım. Patlayacak gibiyim.kür sonrası sende de böyle bir durum olmuş muydu?

Merhaba, ben 8 tane kuru inciri elimle ikiye ayırıp 2,5 su bağdağı su ile yaklaşık 15 dk. kadar kaynattım ve 1 bardak sabah, 1 bardak akşam içtim. kürü hergün taze olarak yapıp içtim. suyunu içtiğim incirleride atmadım sabah birkaçtane akşam birkaçtane yedim.

Peki canım ne zaman başladın? Saraçoğlunun sitesinde zamanla ilgili bor bilgiye rastlamadım. .10 gün sürüyor değil mi?

Back
X