Soğan kürü kullananlar

silakotann

Hayırlısı
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
89
37
3
33
Arkadaslar merhaba. Soğan kürü kullanarak hamilekalanlar lütfen dönüş yapabilir mi? Adettn öncemi sonra mı yapılıyr? Kaç gün devam ediliyor. Gerçekten işe yarıyor mu?tecrübesi olanlar vrsa yardımcı olur musunuz?

Canim sogan kurunu ben annemden duymustum. Adet bittikten sonra iciyorsun 7 GUN diye biliyorum ben. Ictigin Ay olmaya bilir belki AMA yine de denemeye deger. Birde adetin bittikten sonra 3 GUN boyunca BEL bolgene bardak cektir. Belki duymusundur Bardalen cekmenin ne oldugunu. Hamile kalmaya cok faydasi oluyor.

Cnm kullaniyorum ben adet gunu basladim kullanmaya. 15 gun kullaniliyo.Bu ay sogan kurunu deniyorum insAllah hayirlisiyla hamile kalirimda herkese oneririm :)

bende kullanmaya başladım 4.günüum adetimin 7.gününde basladm.dünden beri kasıklarim agrio şiddetli neden bilen var mı

bende kullanmaya başladım 4.günüum adetimin 7.gününde basladm.dünden beri kasıklarim agrio şiddetli neden bilen var mı
Oluyor cnm bende bel agrisida oldu. Kahverengi lekede geldi

canım ben kullandım ama adet öncesi, sonrası falan değil. Annem söylemişti onun ertesi günü başlamıştım. Ama onun faydası oldu, olmadı bilemiyorum

Canim ben kullandim bu ay ve çok şükür hamileyim

Bende 1 hafta kullanabilmiştim o nasıl bir tat aman ALLAH.'ım ...Ama sonra alıştım ..
Fakat bende mide rahatsızlığı var doğal olarak hastanelik oldum
Fakat o bir hafta bile içimi tertemiz yapmaya yetti.
Sonuç mu ? Hamile değilim tabiki
Şuanda bebek isstemiyorum ne hikmetse ALLAHIM.
Ama kullanarak hamile halanı çok duydum.

Bende icmeye basladim ama adtten 1 hafta sora halada iciyorm bakalm

nasıl kullandığını ayrı ntili yazar mısınız
Ben sogani soyup kaynattim ama soymuyorlarmis 2 bardak suyukaynatiyorsun sogani 4 e bölüp 5 dakika da öyle kaynatiyorsun sonra ilik bi şekilde iciyorsun sabah aksam. Ben adet bittikten 2 gün sonra yapmistim 10 gün falan

Ben sogani soyup kaynattim ama soymuyorlarmis 2 bardak suyukaynatiyorsun sogani 4 e bölüp 5 dakika da öyle kaynatiyorsun sonra ilik bi şekilde iciyorsun sabah aksam. Ben adet bittikten 2 gün sonra yapmistim 10 gün falan
Aaa bende soyup butun kaynattm ilik bi sekilde iciyorum sabah ve aksam iciyorum tadina da alistm

netten bugun arastrdı öğle aksam diyor bende az önce içtim sonra da aksam içcem 4 gundur sabah ac karınla gecede yatmadan önce ıcıyordum bıde cesme suyu kullanıyordum netten ögrendım kı hazır su kullanılıyormuş yanlısım var mı?

prolaktini yüksek olanlara sogan kürü problem oluyor die biliyorum bilgisi olan varmı bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…