- 30 Ağustos 2016
- 89
- 37
- 3
- 33
- Konu Sahibi silakotann
-
İnşallah canımCnm kullaniyorum ben adet gunu basladim kullanmaya. 15 gun kullaniliyo.Bu ay sogan kurunu deniyorum insAllah hayirlisiyla hamile kalirimda herkese oneririm :)
Oluyor cnm bende bel agrisida oldu. Kahverengi lekede geldibende kullanmaya başladım 4.günüum adetimin 7.gününde basladm.dünden beri kasıklarim agrio şiddetli neden bilen var mı
canım ben kullandım ama adet öncesi, sonrası falan değil. Annem söylemişti onun ertesi günü başlamıştım. Ama onun faydası oldu, olmadı bilemiyorumArkadaslar merhaba. Soğan kürü kullanarak hamilekalanlar lütfen dönüş yapabilir mi? Adettn öncemi sonra mı yapılıyr? Kaç gün devam ediliyor. Gerçekten işe yarıyor mu?tecrübesi olanlar vrsa yardımcı olur musunuz?
benim de bel ağrım var hemde 2.gününde bende leke gelse korkarimOluyor cnm bende bel agrisida oldu. Kahverengi lekede geldi
Leke gelmesi iyiymis iltihabi sokuyormus.benim de bel ağrım var hemde 2.gününde bende leke gelse korkarim
Canim ben kullandim bu ay ve çok şükür hamileyimArkadaslar merhaba. Soğan kürü kullanarak hamilekalanlar lütfen dönüş yapabilir mi? Adettn öncemi sonra mı yapılıyr? Kaç gün devam ediliyor. Gerçekten işe yarıyor mu?tecrübesi olanlar vrsa yardımcı olur musunuz?
Bende icmeye basladim ama adtten 1 hafta sora halada iciyorm bakalmArkadaslar merhaba. Soğan kürü kullanarak hamilekalanlar lütfen dönüş yapabilir mi? Adettn öncemi sonra mı yapılıyr? Kaç gün devam ediliyor. Gerçekten işe yarıyor mu?tecrübesi olanlar vrsa yardımcı olur musunuz?
nasıl kullandığını ayrı ntili yazar mısınızCanim ben kullandim bu ay ve çok şükür hamileyim
benim 5.günüm seninBende icmeye basladim ama adtten 1 hafta sora halada iciyorm bakalm
Ben sogani soyup kaynattim ama soymuyorlarmis 2 bardak suyukaynatiyorsun sogani 4 e bölüp 5 dakika da öyle kaynatiyorsun sonra ilik bi şekilde iciyorsun sabah aksam. Ben adet bittikten 2 gün sonra yapmistim 10 gün falannasıl kullandığını ayrı ntili yazar mısınız
3. Gunum bi degisiklik oldu mu peki sende iltihap falan gibisindenbenim 5.günüm senin
Aaa bende soyup butun kaynattm ilik bi sekilde iciyorum sabah ve aksam iciyorum tadina da alistmBen sogani soyup kaynattim ama soymuyorlarmis 2 bardak suyukaynatiyorsun sogani 4 e bölüp 5 dakika da öyle kaynatiyorsun sonra ilik bi şekilde iciyorsun sabah aksam. Ben adet bittikten 2 gün sonra yapmistim 10 gün falan
3. Gunum bi degisiklik oldu mu peki sende iltihap falan gibi
ben var ya kasık agrısından duramıyorum.akıntım hıc durmuyor.birazda bel agrım var
netten bugun arastrdı öğle aksam diyor bende az önce içtim sonra da aksam içcem 4 gundur sabah ac karınla gecede yatmadan önce ıcıyordum bıde cesme suyu kullanıyordum netten ögrendım kı hazır su kullanılıyormuş yanlısım var mı?Ben sogani soyup kaynattim ama soymuyorlarmis 2 bardak suyukaynatiyorsun sogani 4 e bölüp 5 dakika da öyle kaynatiyorsun sonra ilik bi şekilde iciyorsun sabah aksam. Ben adet bittikten 2 gün sonra yapmistim 10 gün falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?