- 29 Eylül 2016
- 122
- 40
- 13
- Konu Sahibi silakotann
-
beyaz akıntım.Beyaz akintin mi yoksa koyu mu ?
yok yok 4 e bölAaa bende soyup butun kaynattm ilik bi sekilde iciyorum sabah ve aksam iciyorum tadina da alistm
Tamm canm bidakine ole yapicam artikyok yok 4 e böl
Ben adetten 1 hafta sora basladim canimKızlar bende bu ay başlayacağım ama ne zaman başlanıyor
Bence fark etmiyor ama için rahat etcekse hazir su kullan ve yemeklerden 10 dakika önce olması lazim AC karnina yaninetten bugun arastrdı öğle aksam diyor bende az önce içtim sonra da aksam içcem 4 gundur sabah ac karınla gecede yatmadan önce ıcıyordum bıde cesme suyu kullanıyordum netten ögrendım kı hazır su kullanılıyormuş yanlısım var mı?
Tamam canım sagolasın .. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahBen adetten 1 hafta sora basladim canim
Amin insallah canimTamam canım sagolasın .. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Evet her sefernde taze yapıp içmen lazm canmKizlar sizlere bir sorum var. Bu sogan kuru gunde 2 kere iciliyormus ya sabah yaptiginizin yarisini aksam mi iciyosunuz yoksa her icilcegi zaman bastan mi yapilio. Cevap verirseniz cok sevinirim
Cammtebrik ederm bakıyorm da hamilesin galiba...sogan suyuyla mi kaldnyok yok 4 e böl
Kızşar benım rahmım temız ya uc bucuk yıldır bebegım olmuyor bır srun yok... Temız rahımde kıst yapıyor dıyorlar dgrumu acaba ya cogu kısı olumlu knısıyr regl olınca ıccem bende ama yınede kararsızım napayım
Valla öyle diyen de var ben de okudum ama kisti olanın kisti de gidiyormuş komple temizlik yapan kisti yok eden neden kist yapsın ki diyorum şuan mantıken ama yapar mı yapar hani bilemedim. Benim enfeksiyon tedavim vardı ilaç kullandım ama tekrar bana kalırsa enfeksiyon oluştu. Ondan kurtulayım diye salı akşamı başladım ben de bu küre. Reglin 7. Günü başlayacaksın bu arada hani regl olunca demissin ya ona istinaden diyorum bunu :) Rabbim gönlümüze göre versin tez zamanda da hamişlerden olalım.
Amın canım ınsallah :) ya ben bır bunu denemedım korkumdan cunku gecenlerde bu knuyu arastırırken bır bayana denk geldım kesınlıkle baslama benım rahmım temızdı sımdı kıstım var kıstle ugrasıyrum dıyordu baya tıstım :) ama bu son altı aydır adetım ınanılmaz azaldı yedı gun gelen adetım uc gun surmuyor ve o ıkı gunde cok az gelıyor gobegım sıstıbır abla var vıcudun kendını gebelıge hazırlıyor dıyor ama bence bub rahım duvarının kalınlaşmasıda engel baslıycam
Sen böyle dedikce bende tırstım ki salıdan beri içiyorum soğanın suyunu inşallah şifa olur bela açmaz başa. 4 aydır evliyim. Evlenmeden önce 7 gün güldür güldür gelen adet evlenince kesildi. O kadar az geliyor ki... 2 gün gelip 1,5 gün hiç gelmeyip sonra yeniden azar azar geliyor deli oluyorum. O abla biraz garip bir teşhis koymuş çünkü adetin gelmemesi veya azalması gebeliğe değil başka şeye yorulur. İnsan bu yüzden doktora giderken nasıl birşeymiş o acabazaten başladım ben devam edicem 15 gün. Tadını herkes garipsemiş ama alışınca içiliyor hatta ben sevdim bile ilk gün afedersin yoğun kıvamlı beyaz akıntı getiriyor ve kasık ağrısı yapıyor her iciste. Ve sık idrara çıkarıyor aman diyeyim disariya çıkmadan yarim saat evvel iç yoksa durum fena
Yaşım 26 :) 30 a kadar anca olur dedim :):) kuzenim diğer kuzenim hatta sülalenin yarısı ilk geceden hamile kalırken ben numunelik çıkıp zinciri berbat ettimTamam oyle yaparım :) ama sen cok erken baslamıssın 4 ay henuz cok yenııııı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?