- 3 Ocak 2016
- 238
- 95
- 18
- 33
- Konu Sahibi NursedaCan
-
Hayırlı olsun canım. darısı başımıza inşallah.merhaba arkadaşlar yumurtalık kistlerm vardı ve hamile kalamıyor dum soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım çok mutluyum denemeniz de fayda var
inşallah ben 6 ay bekledim olmadı kürü uyguladım vesile olduHayırlı olsun canım. darısı başımıza inşallah.
Bende içtim bana fayda etmedi :)inşallah ben 6 ay bekledim olmadı kürü uyguladım vesile oldu
Hayirlisi olsun ben denedim bir suru kur esimede kendime ben hamile kalamadim. Demekki daha vakit var :)[/QUOTE canım benim kist olduğunu öğrendim sonra hormon testi falan yaptırdım normal çıktı herşey sorun kistlerdi hatta doktor alttan muayene edecekti bende biraz korkuyordum gitmedim soğan kürü bekarken denemiştim etkisini biliyordum bir kere daha yapayım dedim. . ilk ay hamile kaldım allaha şükür
hayırlısı canım sen tahlil falan yaptırdın mı yada eşinle gittin mı doktora ben bu ay hamile kalmasaydm gidicektık doktoraBende içtim bana fayda etmedi :)
Evet canm eşimde sıkıntı yok bende pko var. her ay iki üç kez gidiyorum.hayırlısı canım sen tahlil falan yaptırdın mı yada eşinle gittin mı doktora ben bu ay hamile kalmasaydm gidicektık doktora
anladım canım hayit otu nu duydun mu onu kullananlar varmış . . soğan kürü tam uyguladın demi ya ben birde ara ara incir yedim ve bal ve polen karışımı bir yemek kaşığı yedim onların da etkisi olmuşturEvet canm eşimde sıkıntı yok bende pko var. her ay iki üç kez gidiyorum.
Tam uyguladım canım aksatmadan. hayıt otunu da bi kaç gün içebildim sadece. bende bu ay keçiboynuzu yiyorumanladım canım hayit otu nu duydun mu onu kullananlar varmış . . soğan kürü tam uyguladın demi ya ben birde ara ara incir yedim ve bal ve polen karışımı bir yemek kaşığı yedim onların da etkisi olmuştur
bende kanama falan olucak sandım yada akıntı bir şey olmadı ama kistler de eridi demek ki olmayabilirBen de kullanıyorum soğan kürünü ama gunde bi keziki kez yapamıyorum midem almiyor. kuru kullanirken kanama akinti gibi farklılıklar hissettin mi tatlim NursedaCan
ben adetin son günleri başladım yumurtlama günüme kadar yumurtlama günü ilişki olduBu kürler yumurtlama gününe kadar uygulanıyor değil mi?
soğan kürü iltihap kist için iyi geliyorPkolulara incir havuc kuru daha iyi. Sogan kurunun yumurtaya etkisi yok
hayırlısı sabret vakti gelmemiş daha demek kiTam uyguladım canım aksatmadan. hayıt otunu da bi kaç gün içebildim sadece. bende bu ay keçiboynuzu yiyorum
Evet canim yapmistim cildim parlamisti sogan kuru yapinca. İncir havuc kuru yapinca hamile kaldim bendesoğan kürü iltihap kist için iyi geliyor
Bende ilk gun akinti oldu sonra yok heralde cok bi sey yokmus rahimde dedimbende kanama falan olucak sandım yada akıntı bir şey olmadı ama kistler de eridi demek ki olmayabilir
bende de akıntı oldu sadece kanama falan olması gerekmiyor demekkiBende ilk gun akinti oldu sonra yok heralde cok bi sey yokmus rahimde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?