sogan kuru kullanıp böyle olan var mı

gzllrgzlnsrn

ask böcugumz hdı gl artk
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
113
0
46
İstanbul
mrb kızlar sızlere bısey sormam lazım bılgısı olan varsa cvp verırse sevınırım kızlar bende bı kac ay ust uste 3-4 mm lk kıstler cıktı gecen ayda adetım 1 ay atladı yanı sat 6 aralıktı 8 subatta adet oldum adetım bıttıkten bı hafta sonrada 15 subatta sogan kurune basladım dune kadar cok guzeldı ıltıhaplarımı soktugunu fark edıyodum akıntım cogalmıstı ama dun az az kan gelmeye basladı adet kanı gıbı degıl cok az az ama gece baya gelmıste yıne adet kanı gıbı degıl lekelemeler halınde noldu ben anlayamadım adetıme daha 2 hafta var sogan kurumun bıtmesıne de daha 1 hafta var acaba ne yapıyım sogan kurune devam etsemmı saracogluna dun mesaj attım sıtesınden hala cvp gelmedı sızlerden bılgısı olan varmı acaba

CANIM SOĞAN KÜRÜNÜ UYGALARKEN İLTİHAPLA AZAR AZAR KAN GELMESİ NORMAL :) İÇİN TEMİZLENİYOR PANİKLEME BENDE UYGULUYORUM YENİ BAŞLADIM.İNŞ.BEBİŞİM TEZ VAKİTTE GELİR BANA AMİNN...

cnm ck tsk edrm cvp vrdgn ıcın baslarda azdı ama ara ara cogalıyor bu yuzden korktum ters bısey mı var dıye ama ıcım temızlenıyorsa bu duruma sevındımrabbım ıns bebek ıcın actıgımız kollarımızı kucagımızı tez vakıtte doldursun ınsssssshemen böle olalım ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…