Soğan kürü ne zaman başlamalıyım

odhdub

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
462
46
13
Arkadaşlar adetim biteli 11 gün oldu. Soğan kürü yapmak istiyorum hem kist için hem hamilelik için ama geçmi kaldım antibiyotik kullanıyorum şuan. Adet bitiminden ikinci gün başla diyor hoca. Adet bitiminde başlasam 15 gün yumurtlama dönemide bu arada oluyor hamile kalırsam bilmeden düşük falan olurmu siz nasıl kullandınız

Adetim bttiği gün başladım. Aralıksız 15gün yaptım, yumurtlama gününe de denk geldi, bi sıkıntı olmadı, daha sonra gebeliğimi öğrendim, bana vesile oldu yani Rabbimde nasip etti inşallah sana da vesile olur🙏🏻
Ama bence ilaç kullanırken hiçbi kürü deneme, ilacın bitince adetin bttğnde başlarsın

Adetim bttiği gün başladım. Aralıksız 15gün yaptım, yumurtlama gününe de denk geldi, bi sıkıntı olmadı, daha sonra gebeliğimi öğrendim, bana vesile oldu yani Rabbimde nasip etti inşallah sana da vesile olur🙏🏻
Ama bence ilaç kullanırken hiçbi kürü deneme, ilacın bitince adetin bttğnde başlarsın
15 gün uygularsam yumurtlama gününü geçiyor ama 15 temmuzda adetim bitecek 26 yumurtlamam oluyor kür 30unda bitmiş olacak

Benim kızım soğan bebesi 😂 o ay adet bitimi 7. Günü başladım 15 gün sabah akşam taze aç karnına içtim şükür o ay öğrendim kızımı

Back
X