kızlar nasıl uygulanıyo biraz bilgi werir misiniz?
sağol anım deniycemadetın 7. gunu demışlerdı bana ben öle basladım 15 gun içiyosun 1,5 s b suyu kaynatıyosun orta boy soganın kabularını soyup 4de boluyosun kaynayan suyun içine atıp 5 dk agzı kapalı kaynat o sekılde ılıt yanı kapagını acma sonra suzup iç cokta ılık olmasın içebilecegın sekılde ac karnına içiyosun
sağol anım deniycem
peki canım ya o tarihler arasında hamile kalırsam bebeğe zararı olmaz mı düşük falan??? bu konuda pek bi bilgisizim de((
bende sogan kurune basladim ve 1 haftadir iciyorum akintilarim oluyor zaten ictikten 3-4 gun sonra akintilarim basladi 1.5 senedir hamile kalamiyorum insallah faydasini gorurum.
arkadaslar merhaba benim bildiğim kadarı ile sogan kürü hamile kalmak için değil. içeride herhani bir kist iltihap vs. varsa onları temizlemek için..
evet canım dogru bılıyorsun zaten gebelıgı ngelleyen sebeplerden bazıları kist yada iltihap temızlenıncede hamıle kalınabılıyor
tabi canım onu biliyorumda arkadaşımız hiç bir sorun yk demiş o yüzden öyle dediydim ben :)
nasıl içebiliyorsunuz peki bn bir kere denedim kokusunu alınca içemedim bile :s
merhaba arkadaşlar ben nisan ayının 25 beri soğan kürünü uyguluyorum adetimin bitiminden 2 gün sonra başladım polikistik overim var bu kürü uygularken soğanı her defasında taze mi olacak yani sabah 1 tane soğanla akşam 1 tane soğanla mı olacak yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?