Arkadaslar biz de yaklasik bir yildir deniyoruz, nasip olmadi henüz, ilk baslarda tam gerceklesmiyordu iliski yani sperm hep disari akiyordu acemiydik,sorun teshis cozum derken oyle biraz geçti, ben o ara smear felan yaptirmistim dr sıkıntı yok sadece biraz enfeksiyon var fitil vercem dedi,fitildi kremdi kullandim ama bir daha kontrol etmedi gecip geçmediğini, bir kac ay olumsuz sonucla gidince su zamanda gel yumurtan catlamis mi bakalim.vs dedi,hersey normal ama kadin tutupta enfeksiyon gecmis mi diye bakmayınca aylarca oyalanmis oldum,taki kasiklarimda agri vs hissedip internetten arastirp bunun enfeksiyon belirtisi olduguni,ve enfeksiyonun gebeliğe engel olabileceği yönünde bilgi edinene kadar,sonrasında dr degstirdim sikayetimi soyledim o da esli tedavi verdi fitil verdi krem verdi onlari da kullandim ama hala sonuc yok,adam gibi dr a denk gelmeyince de olmuyor hepsi basindan savıyor. Bu ay gunde bir kere de olsa sogan kuru yapmaya karar verdim insallah sifa olur,kendim gözlemleyeceğim durumu,bir daha smear yaptıracağım enfeksiyon gectimi diye,cunki kronik denmisti bana,olmazsa tekrar basla doktora görüneceğim, buyuk gibi görünmeyen ama aslinda büyük bir sıkıntı imis bu enfeksiyon. Ne diyelim hersey nasip, allah ne zaman takdir ederse.cok yazdim kusura bakmayin. Sogan kuru ile ilgili saracoglunun sitesinde su zaman bırakın vs demediği icin ben kullanmaya devam ediyorum 15 gun dolana kadar. Baska baslikta arkadaslar dusuge neden oluyor demisler ama insan ister istemez ya oyleyse diye korkuyor ..