Soğan kürü ve incir kürü uygulayanlar

Fridagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
103
Kızlar soğan kürü uygulamayı düşünüyorum ama soğan kürü uygularken hamile kalabiliyor musun. Bir kaç yerde düşük yapar diye duymuştum. Bir de aynı anda incir kürü uygulamak istiyorum yapan ve sonuç alan var mı.

Sogan kürünü adetin bitince başla yada adetliykende başlayabilirsin yumurtlama dönemin bitene kadar yapabilirsin sonra hamile kalırsan belkı düşüge falan sebep oluyormuş diger ay yıne aynı adetten sonra yaparsın bende öyle yaptım bende çikolata kisti vardı eritmedi adetimide düzensizleştirdi bana fayda etmedi yumurtlama dönemide soganı bırak incir kürüne başla daha etkili olur incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor benım yüksekti zaten ilaçla düşürdüm ondan kullanmadım ayrıca bal tarçın çörek otu yapabılırsın yumurta gelişiminde çok etkili oluyor

Sogan kürünü adetin bitince başla yada adetliykende başlayabilirsin yumurtlama dönemin bitene kadar yapabilirsin sonra hamile kalırsan belkı düşüge falan sebep oluyormuş diger ay yıne aynı adetten sonra yaparsın bende öyle yaptım bende çikolata kisti vardı eritmedi adetimide düzensizleştirdi bana fayda etmedi yumurtlama dönemide soganı bırak incir kürüne başla daha etkili olur incir kürü prolaktin hormonunu yükseltiyor benım yüksekti zaten ilaçla düşürdüm ondan kullanmadım ayrıca bal tarçın çörek otu yapabılırsın yumurta gelişiminde çok etkili oluyor
Doğru aslında yumurtlama gününe kadar yapılabilir teşekkür ederim

Merhaba ben de 2 aydır adet olmuyorum en son tarlusalla adet oldum ve sonraki ay 15 gün geçmişken doktora gittim gebelik yok dedi yumurtalıklar tembel dedi. Zaten pko var. Ama tahlil yapılması lazım hormonlar için. Şimdi de tarlusal kullanmak yerine soğan suyu kürümyaptım 15 gün aşırı derecede kasık ağrım var göğüslerim acıyo uçları belim ağrıyo afet belirtleri ama hala adet olmadım. Ne yapmalıyım?

Ya 2 aydır adet olamıyorum ki nasıl hamile kalayım? 15 gün geçmişken çıkardı diye düşünüyorum yumurtalıklar tembel. Hormon testi vercem ama adetin kendiliğinden. Olmasını bekliyorum soğan kürü bile sökmedi. Göğüslerim sızılı üstüne yatamıyorum kasıklarım ağrıyor deli gibi danıtım tekrar doktora gitmem lazım

15 gün kullandım bugün biteli 1 hafta oluyor hala regl olmadım çok gerginim oysa ki hemen söker diye çok umutlanmıştım

Back
X