Soğan kürü yapanlar acilllll bakabilir mi???

Ksmdaskbskdr

•الحمدلله•
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2016
228
93
13
Merhaba kızlar ben soğan kürüne dün başladım günde sabah akşam olmak üzere iki bardak iciyorum zorlanmiyorum çok şükür ama bende hic kasık ağrısı veya sancı bel ağrısı vs hiçbirşey yok sadece dün kahverengi akıntı geldi onuda adetim yeni bitti ondan diyorum benim gibi olan var mı hiç ?

Hemen ayni günde olacak diye birsey yok ben de gecen ay kullandim 6. gunde baslamisti akintim bel agrim suan da da ara ara batmalar yasiyorum adetime 6 gun var

Hic ihtimal vermiyorum ama insallah bekliyorum bakalim artik verimli gunleri degerlendirsek bile hamile kalicagima inanmiyorum hic hayirlisi

Sorun kuru haftalarca devam eden kahve akintimi 1 haftada kesti.
Hic de sanci yapmadi.ayrica 2 yil tup bebek tedavisi goren bir tandgm sogan kuru yaptgi ayin ertesnde hamile kaldi.
Cok sifali bir bitkidir

İksir bu kadar cabuk etkili olucagını sanmıyorum. Ben iki ay yaptım.
Adet günümde içtim. daha erken olmaya başlamıştı adetim. ve agrısız olmak cok cok güzeldi.

Arkadaşlar kürü uygularken kasık ağrısı yaşamamız normal mi yani, bu durum kürün etki ettiğine mi işaret ediyor. bende kürün son günü gün boyu tek taraflı ince bir sızı halinde devam etti ağrı. devamındaki 3 gün (yani kür bittikten sonraki 3 gün) de ara ara kasılmalar var. bat 9 ocak ve ben bu yaşadıklarımı hamilelik belirtisi midir acaba diye düşünmeye başlamıştım. hiç ümitlenmeyeyim bari :(

Back
X