- 7 Aralık 2020
- 8
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi denizdeniz54
-
Canım ben kür yapmadım sadece bi defa içtim onuda kürtaja girmemek için içim temizlensin diye ve tertemiz oldum bence bir müddet ara vermelisinKanamadan sonra yoğun kaşıntı kesildi lütfen yardım edin bana
Çok teşekkür ederimCanım ben kür yapmadım sadece bi defa içtim onuda kürtaja girmemek için içim temizlensin diye ve tertemiz oldum bence bir müddet ara vermelisin
Bence çok içmişsin. Sürekli içilen bir şey değil. Ben de yaptım hamilr kalamadım. Hiç bir yan etkisi de olmadı 6 gün kullandım.Herkese merhaba , 12 gündür soğan suyu içiyorum kaç gündür idrara çıkarken aşırı yanma oluyor bugün de kaşıntı başladı sonra afedersiniz bikaç defa idrara çıktıktan sonra kanama oldu ama adet kanaması gibi değil zaten 20. Gündeyim adet için çok erken üstelik benim adetlerim hep gecikir Soğan kürü yapıp bunlara benzer şeyleryaşayan var mı lütfen yardımcı olun ?
Merhaba canım bende kullanıyorum da biteli 3 gün oluyor ama çok kasık ağrım ve bel ağrım var benim de adetlerim düzensizdir hepHerkese merhaba , 12 gündür soğan suyu içiyorum kaç gündür idrara çıkarken aşırı yanma oluyor bugün de kaşıntı başladı sonra afedersiniz bikaç defa idrara çıktıktan sonra kanama oldu ama adet kanaması gibi değil zaten 20. Gündeyim adet için çok erken üstelik benim adetlerim hep gecikir Soğan kürü yapıp bunlara benzer şeyleryaşayan var mı lütfen yardımcı olun ?
bende yaptım 10 gün içtim adetim düzenliydi ama biraz azalmıştı o ay baya yoğun adet oldum benimde ağrılarım ve lekenmelim oldu ama sonrasında adet oldum ve bitti bende içme artık sendeHerkese merhaba , 12 gündür soğan suyu içiyorum kaç gündür idrara çıkarken aşırı yanma oluyor bugün de kaşıntı başladı sonra afedersiniz bikaç defa idrara çıktıktan sonra kanama oldu ama adet kanaması gibi değil zaten 20. Gündeyim adet için çok erken üstelik benim adetlerim hep gecikir Soğan kürü yapıp bunlara benzer şeyleryaşayan var mı lütfen yardımcı olun ?
Bende yaptım bu ay bitti ve reglim 7 gün gecikti hala olamıyorum göğüslerimde ve kasik ağrılarım dışında herhangi bir belirti yok test yaptım 3 gün önce negatif cıktı sanirim bende farklı bir etkisi oldubende yaptım 10 gün içtim adetim düzenliydi ama biraz azalmıştı o ay baya yoğun adet oldum benimde ağrılarım ve lekenmelim oldu ama sonrasında adet oldum ve bitti bende içme artık sende
Prolaktin icin ilac ictinmi yoksa soğan suyu mu düşürdüArkadaşlar benim son 2 aydır adetlerim 50 küsür gün oluyırdu prolaktin 30 du soğan suyu içtim bu Ay 8 i kanama olmıştu yerleşme kanamasıymış hamileyim darısı başınıza soğan suyu çok iyi geldi bana çok şükür
Ben dostinex aldım haftada 2 defa kullan dedi doktor bi cuma bi salı aldım sonra hamile olduğumu öğrenip ilacı bıraktımProlaktin icin ilac ictinmi yoksa soğan suyu mu düşürdü
Bende sabah kan verdim prolaktin icin sanırım bende içeceğimBen dostinex aldım haftada 2 defa kullan dedi doktor bi cuma bi salı aldım sonra hamile olduğumu öğrenip ilacı bıraktım
Kaç ay soğan kürü uyguladınızArkadaşlar benim son 2 aydır adetlerim 50 küsür gün oluyırdu prolaktin 30 du soğan suyu içtim bu Ay 8 i kanama olmıştu yerleşme kanamasıymış hamileyim darısı başınıza soğan suyu çok iyi geldi bana çok şükür
Ben 15 gün sabah akşam aç karınla içtimKaç ay soğan kürü uyguladınız
Herkeste aynışekilde etki etmiyor demekkiBen hiçbi faydasını görmedim. Dahada bu ay adetim gelmedi
Adetliyken mi içiliyor acabaBen 15 gün sabah akşam aç karınla içtim
Hayır adetliyken yasak , adet bittikten 2 gün sonra başlanıyorAdetliyken mi içiliyor acaba
Yerleşme kabalanız nasıl oldu kaç gun sürdü acabaArkadaşlar benim son 2 aydır adetlerim 50 küsür gün oluyırdu prolaktin 30 du soğan suyu içtim bu Ay 8 i kanama olmıştu yerleşme kanamasıymış hamileyim darısı başınıza soğan suyu çok iyi geldi bana çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?