- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 83
- 29
- Konu Sahibi cennetkokulumm
-
- #2.001
Bende daha cok kistten supheleniyordum. Yine cikti basima off offf. Sagol canisi cok tsk ederimŞiddetli ağrı olduysa kist olabilir canım ama yumurtlama günündeysen o kadar şiddetli ağrı olmaz ara ara batar 2 gün sürer senin dediğin gibi bi ağrı yaşadım o zaman kist var dediler folikül kisti bazıları ağrıyı fazla hisseder demişti doktor uzun sürerse bi görün doktora
Canim bawka testin yokmu bidaha dene..adetine kac gun kaldi?Neyse aceleci davrandım kuzu galiba adet gününü bekleyeyim
Benim gecen ay oyle olmuwdu yumurtam catlamiw hemen gun.doktoruma soyledim oyle dedi tabi hemen yarin doktora gidib ultrason oldugumda artik ovulasyon olmuw dediKizceler bu saatte yaziyorum cnki hala uyumadim vee agridan ölüyorum... Akşam saat 22.00 den sonra sol kasigimda ara ara agrilar basladi. Ee normal olarak bugun iliski de oldu yine agrili bir iliski
Yatakta saga sola donerken bile zor dönüyorum o derece. Zaten devamli olan bir agri var fakat arada birden bi batma gibi agri geliyor ki bi anda bagiriyorum. Anlamadim gitti yine mi kist yoksa yumurtlama mi catliyor mu..? Cözemedim fikirleri alayim sabah herkesten. Optum kocaman iyi uykular guzeller
Orda gözükmediyse o testlerde hiç çıkmaz heralde canım sonuçta orda her şey gözüküyorGebelik varsa görünmez kuzu bu kadar kısa zamanda erken gebelik testi al 8 gün varmış silik de olsa çıkabilir amh testi de önemli bi test yumurta rezervi hakkında bilgi verir
Kizceler bu saatte yaziyorum cnki hala uyumadim vee agridan ölüyorum... Akşam saat 22.00 den sonra sol kasigimda ara ara agrilar basladi. Ee normal olarak bugun iliski de oldu yine agrili bir iliski
Yatakta saga sola donerken bile zor dönüyorum o derece. Zaten devamli olan bir agri var fakat arada birden bi batma gibi agri geliyor ki bi anda bagiriyorum. Anlamadim gitti yine mi kist yoksa yumurtlama mi catliyor mu..? Cözemedim fikirleri alayim sabah herkesten. Optum kocaman iyi uykular guzeller
Ben yumurta catladigini peki dusunmuyorum yaa. Asiri bir agri vardi yaniBenim gecen ay oyle olmuwdu yumurtam catlamiw hemen gun.doktoruma soyledim oyle dedi tabi hemen yarin doktora gidib ultrason oldugumda artik ovulasyon olmuw dedi
Inwallah kist diyildir canim bir muayine ol eminlewdir yineBen yumurta catladigini peki dusunmuyorum yaa. Asiri bir agri vardi yani
Bende daha cok kist oldugu yonunde dusunuyorum kuzum. Umarim degildr ama ciddi bir agri vardi. Bugun yok oda garip yaCanım ilişkide ağrılı ise kisttir yumurtlama sancısı bu kadar çok olmaz diye düşünüyorum
Tabi herkesin vücut reaksiyon u ayrı inşallah kist değildir inşallah
O muayne isi de burda cok zor ya kuzum. Doktor desen iyi bir doktor bulamiyorsun ingilizce bilmiyorlar nasil anlasacagiz hic bilmiyorum. O yuzden kontrolleri Turkiyede yaptirip geliyordum hep ama umarim kist degildir yineInwallah kist diyildir canim bir muayine ol eminlewdir yine
Canim yaa qurbet elde oldugun icin zor tabiO muayne isi de burda cok zor ya kuzum. Doktor desen iyi bir doktor bulamiyorsun ingilizce bilmiyorlar nasil anlasacagiz hic bilmiyorum. O yuzden kontrolleri Turkiyede yaptirip geliyordum hep ama umarim kist degildir yine
Bende daha cok kist oldugu yonunde dusunuyorum kuzum. Umarim degildr ama ciddi bir agri vardi. Bugun yok oda garip ya
Sogan kurune basladim yine
Ayyy hamilesin bariz görünüyo hadi sağlıkla canım ya çok erkenden çıkmış erken döllenme sanırım kan için adet gününü bekle ama mutlaka
Yaaa dogrumu ablaAyyy hamilesin bariz görünüyo hadi sağlıkla canım ya çok erkenden çıkmış erken döllenme sanırım kan için adet gününü bekle ama mutlaka
Yaaa dogrumu ablacok heyecanlandim yureyim kipir kipir atiyor yaa adet gunumu bekliyim ben inwallah sonu iyi olur
Canımmm bende görüyorum çizgiyi inşallah seninledir bebişin
Şifa olsun canım inşallahBende daha cok kist oldugu yonunde dusunuyorum kuzum. Umarim degildr ama ciddi bir agri vardi. Bugun yok oda garip ya
Sogan kurune basladim yine
Bencede canım test bozukturKızlar test yaptım ilk çizgi bile 15 dk snr çıktı test bozuk galiba
Bende görüyorum çizgiyi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?