- 4 Ocak 2016
- 12
- 3
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursa gebeliğe hiç bir yan etkisi yok bu yüzden deneme ye devam et belki vesile olur![]()
Evett gelsin bebeklerimiz bir an önce hayırlısıylaCanım ben yararını gördüm kıstım vardı ameliyatlık 8 günde patladı çok şükürinşallah senin bebiş te benim.kide bekletmez artik
![]()
Amin inşallah canım benimEvett gelsin bebeklerimiz bir an önce hayırlısıyla![]()
Aslında yanma hissetmiyorum. Sadece sık gidiyorum ve çıktığımda hala varmış gibi geliyor, geri dönüyorum. Kızılcık çayını yapayım, geçmezse senin kürü denerim, teşekkürler :)Evet bende de iltihap var bende karni bahar kuru yapmaya başladım hatta ilk içtim direk yanmam geçti) şüphelenmiyorsan var diye onuda uygulayabilir sin
Ben de Saraçoğlu'nun birkaç videosunu izledim şimdi, gerçekten 6 ayda bir 15 günlük uygulayın diyor. Hatta çalışanlar için de, bir akşam yemeğinden önce bir de gece yatmadan içebilirsiniz diyor. Regl bitiminden 2 gün sonra başlayabilirsiniz diyor. Ben de öyle yapacağım.
Yalnız bu kür uygulanırken gebelik düşünebiliyor muyuz, yoksa o ay denemeyecek miyiz, bu konuda özel bir açıklama yapmadı. Sizler nasıl uyguladınız? Aynı anda gebelik düşündünüz mü?
Merhaba :) Teşekkürler cevabın için. Geçmiş olsun, ilaç etkilemiş olabilir. Benim 1 kür bitti bu ay. Aslında 9 gün dayanabildim soğan suyuna ve kokusunaMerhaba Lorde, geçen ay başlamıştım, aynı anda gebelik düşünüyoruz bir sakıncası yok diye biliyorum. Bir diğer mesajında sormuşsun, bende de herkesin söylediği gibi çok akıntı olmadı ama sık idrara çıkmaya başlamıştım. Gebelik olmadı ama adetim tam zamanında ve düzenli geldi şükür diyordum ki gribe fena yakalandım antibiyotiklerden ilaçtan düzenim tekrar bozuldu( tekrar başlayacağım soğan kürüne bu ay. Senin nasıl gidiyor