Sogan kürü yapanlar :(

kalplibalon

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
313
167
23
36
Hanimlar sogan kürüne basladim bugun ilk defa iciyorum ama her bir yudum alışımda midem bulaniyor. Sogan kürü yapan hanimlar siz bunu nasil ictiniz ya vallahi ben kusucam nerdeyse bir bardagi kac dakika da bitiririm bilemiyorum suan tadi berbat her icişimde Allahim şifa niyetine diyorum ama midem fenaaaaaaa

Canım yudum yudum içince zor oluyo insanın midesinden soğan kokusu geliyo resmen. Ben içerken iyice ılımasını bekleyip bi dikişte nefes almadan içiyodum, çünkü böyle içerken tadı çok gelmiyo bitiveriyo sadece bittikten sonraki ilk nefeste biraz zor oluyo ama öyle daha kolay dene bence

Canım yudum yudum içince zor oluyo insanın midesinden soğan kokusu geliyo resmen. Ben içerken iyice ılımasını bekleyip bi dikişte nefes almadan içiyodum, çünkü böyle içerken tadı çok gelmiyo bitiveriyo sadece bittikten sonraki ilk nefeste biraz zor oluyo ama öyle daha kolay dene bence
Yok ben yapamicam bunu cikarttim herseyi midem suan cok fena ben normalde sogan kokusunu ve soganin kendisini cok severim ama boyle olmadi icemedim artik olursa olur olmazsa da olmaz suan buram buram sogan kokuyorum cok midem bulaniyor

Ben sabahları içiyordum. 1bardak.
Ya sıcak yada ılık tek dikişte içiyordum. Başka türlü cok zor zaten.

Sogani cokk seven birisi olarak sogan kurune basladim ve ilk gun tadi hic hosuma gitmedi. İlikken icmistim. Sonraki gun alistim icmeye ve yudum yudum sicakken dahi iciyorum

Vallahi ben fena oldum beni kotu etkiledi yatiyorum suan hala ögürme oluyor bende aklima geldikce

Back
X